LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 31
speel spune:
Oliv,tocmai de tine uita-i.O rectificare importanta vis-a-vis de cele discutate.Are 400.000 km,nu 250.000.Da ca n-a vazut serviceul nu se rectifica.Deci....Maru meu garanteaza inca 200.000 pin la service.
kro spune:
Dana
mreci pt. sfaturi ... Stiu ca pare aberanta incapatanarea mea referitor la acea invatatoare ... Dar eu vreau sa am copilul la ea in clasa nu pentru ca ar fi cea mai buna invatatoare din scoala, de fapt nici nu cared ca se poate face o astfel de ierarhie cu obiectivitate ... Mie mi-a placut ceea ce mi-a apus despre ea nasa Feliciei (care a avut baiatul la ea, iar fata, cu un an mai mica la alta invatatoare - deci a avut o baza de comparatie)... si anume ca e o persoana de treaba, fara fitze, care stie sa-si apropie copiii, sa si-i faca preteni dar sa se faca respectata in acelasi timp, o persoana care tine la tinuta si la ordine si nu in ultimul rand, care stie sa le serveasca informatiile educationale intr-un mod accesibil copiilor si nu ii sufoca cu teme pentru acasa ... Nu spun ca cealalta invatatoare nu este asa ... doar ca eu nu am nici o recomandare despre ea si din aceasta cauza ma simt inconfortabil ... Am inteles ca este cel mai bine pregatita din punct de vedere profesional, ca e autoare de manuale scolare si culegeri ... dar asta pe mine ma intereseaza mai putin ... Pe mine ma intereseaza sa fie o persoana pe care copilul sa o placa, de care sa nu-i fie teama ... si de aici sunt sigura ca vor veni si rezultatele bune la invatatura...
In plus, Felicia este foarte sensibla, mult prea sensibila la treburi de genul asta, as zice eu ... se panicheaza si incepe sa planga daca nu cunoaste pe nimeni ... asa ca, faptul ca era cu prietena ei in primele zile era un mare avantaj, era pentru ea un colac de salvare intr-un ocean de necunoscute ... Si pentru prietena ei la fel, ca si ea e la fel ca Feli
.... E, asta este ...vom vedea cum se va rezolva situatia pana la urma ...
Cat despre Serban ... eu am inteles din ceea ce spui despre el ca e un copil deosebit, cu mari capacitati intelectuale, cum rar se intalneste ... Sunt sigura ca el ar fi obtinut performante in (aproape) orice conditii 
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
leeloo2004 spune:
Fetele, eu o iau spre casa asa ca va urez un weekend placut si ne auzim saptamina viitoare! 
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Am vazut poze de printese la mare !!
Pupici mii
!!
Si am incercat sa o vad si pe Gorodica in filmuletz, dar mi se cere nush ce parola !! Asa ca fii-miu e suparaaaaat ca nu o poate vedea pe cintareata lui favorita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Am vazut poze de printese la mare !!Pupici mii
!!
Si am incercat sa o vad si pe Gorodica in filmuletz, dar mi se cere nush ce parola !! Asa ca fii-miu e suparaaaaat ca nu o poate vedea pe cintareata lui favorita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
...baga ca parola,gorodeii,vezi daca merge
..eu-s singura de vreo 2 ore timp in care mi-am facut de cap,adik am spalat rufe,am facut o tarta cu visine,am facut un dush,m-am epilat,acu ascult pavarotti si prietenii,parca am intinerit cu zece ani

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Multam, Ioana, sa vedem daca mere !
Si bravos pentru momentele de respiro ... vreau si io, da nu numa dalea la birou !! ![]()
Noi stem acum la capitolul "pictat" ... care probabil ca o sa dureze vreo zece minute ! Dupa, mai vedem !
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Gata, a mers foarte bine ! Vazut una bucata fetitz fericit ca se distreaza !
Fireste ca Andrei a lasat la o parte pictatul si a stat cu ochii lipiti de ecran (numa ca filmuletele la mine nu aveau sonor !).
Alice si Andrei
kim222 spune:
vai cita activitate pe aici...
eu am avut de lucuru si ma duc ia...mai am si 2 pagini de citit..si sint la curent cu tot ce misca ![]()
cind vin Alice sa gasesc ceva de bauta..bine? Dar ce masina ati luat...ca eu nu am priceput..
alice2004 spune:
Si pentru ca tot bintui pe aici pe net (si implicit pe forum) mai pusei si neste poze.
Schimbul III - buna dimineata !! 
Olivia, dam de beut, fireste !! Numa sa nu ma faceti alcoolica !
Sa-mi zici ce poftesti, a adus Florin o tzuiculitza superfaina de la pucioasa, daia adevarata, nu facatura !
Aaa, si masina e volvo 850, m-am dumirit pina la urma - m-am dus linga ea si m-am uitat pe "eticheta", sa vaz care e numarul magic !
Alice si Andrei