***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sunt stupizi in tot ce fac.

Eu pana acum nu am avut contact direct cu "parerea" europeanului din vest fata de romani. Numai saptamana trecuta o prietena a fost controlata la intrarea in Franta pana si in punga cu rufe murdare si celalata prietena (care locuieste in Germania) la intrarea in Letonia a fost poftita intr-o camera si tinuta acolo pana au terminat ei "cercetarile"... La Redoute face ce face...Si acum incep sa simt pe pielea mea...
Pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici, ca n-am mai avut acces la net
dar am intrat sa va zic ca....astazi ma intreaba soacra-mea ce am mai facut cu "redutii" si a auzis socrelul meu si ne zice :
"cine ma ? aia de la La Redoute din Franta ? pai cand eram eu tinerel, prin 1979 a fost un super scandal in Franta (el a lucrat in Franta in per.aceea) ca faceau clientii comenzi, ei le livrau comenzile o perioada, dupa care nu le mai livrau si nu mai dadeau nici un semn de viata..."

asta mi-a povestit fara sa stie despre problemele pe care le avem noi acum cu ei.
tare faza, nu ???

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

tare, tare, dar uite ca au reluat livrarile dupa 20 de ani. Ma rog, ptr o perioada. Ei, macar la pensie sa mai putem comanda si noi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am 2 oferte de la ei.
poate il rog si eu pe prietenul din Franta sa comand pe adresa lui si sa le trimita./ sau pe adresa surorii mele din Italia, daca merge, of course.
felicia ai fost tare de tot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetelor am revenit si eu dupa 5 zile de pauza... cu mutarea...
iata ce am gasit in inbox, mail venit de pe 24 august:

"
Bonjour,

Je vous remercie de votre commande.

Toutefois, étant donné les problèmes de livraison rencontrés avec votre pays, nous sommes obligés de suspendre les envois.

Vos commandes sont donc annulées.

Je vous rembourse la somme due par courrier.

Cordialement,

Le Service Relation clientèle

P.S : Cette adresse ne nous permet pas d'accéder et de répondre à votre demande ; si vous souhaitez prendre contact avec notre service client, vous pouvez le faire sur laredoute.fr"

cine traduce exact?
ce sa fac?
cum sa procedez?
nu vreau cec, vreau banii pe card...la BCR!
cine ma ajuta sa le raspund?please!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Danielac,stai linistita ca e un mail stas.Multe dintre noi l-am primit zilele astea.

Scrie in engleza ca nu accepti cec ci vrei ca banii sa-ti fie virati inapoi in cont.Iti vor spune ca in cazul asta sa le trimiti inapoi cecul si pe urma iti baga banii in cont.Cat va mai dura asta...nu stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by danielac

fetelor am revenit si eu dupa 5 zile de pauza... cu mutarea...
iata ce am gasit in inbox, mail venit de pe 24 august:

"
Bonjour,

Je vous remercie de votre commande.

Va multumesc pentru comanda

Toutefois, étant donné les problèmes de livraison rencontrés avec votre pays, nous sommes obligés de suspendre les envois.

Tototdata, datorita problemelor de livrare intilnite cu tzara dvs, suntem obligati sa suspendam livrarile

Vos commandes sont donc annulées.

Comenzile dvs sunt deci anulate

Je vous rembourse la somme due par courrier.

Va voi rambursa suma datorata prin posta (ea pune vb.la prezent)

Cordialement,

Le Service Relation clientèle

P.S : Cette adresse ne nous permet pas d'accéder et de répondre à votre demande ; si vous souhaitez prendre contact avec notre service client, vous pouvez le faire sur laredoute.fr"

p.s. aceasta adresa nu ne permite sa accesam si sa raspundem solicitarii dv. daca doriti sa contactati serviciul nostru clienti o puteti face pe laredoute.fr
cine traduce exact?
ce sa fac?
cum sa procedez?
nu vreau cec, vreau banii pe card...la BCR!
cine ma ajuta sa le raspund?please!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si eu am primit ieri cec. Cum naiba fac cu el? Sigur daca il trimit inapoi primesc toti banii in cont sau si acolo retin cate ceva? Spuneti-mi si mie cum sa il trimit, scrisoare cu confirmare de primire?

Sustin si eu ca ar trebui facut scandal in continuare, chiar daca ne primim banii. Felul in care au procedat e inacceptabil si trebuie facut scandal la ei in Franta. Din pacate sunt f. prinsa la serviciu, dar cum ma eliberez (daca ma eliberez) ajut si eu. Nu trebuie lasati asa.

A, si tocmai ce am primit si eu o oferta speciala de pantofi si accesorii.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Si eu am primit de la ei acum o oferta de lenjerie...
Cecurile nu au ajuns inca, mai astept.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput