***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

m-am uitat un pic pe be be li no punct ro si m-a apucat jalea.Cum naiba vand astia haine de copii la asemenea preturi?
Un tricou pt varsta de 2 ani e in jur de 50RON,aproape 60 RON.
Am vazut si o bluzita cu maneca lunga pt fetitze,nimic deosebit.Pret:95 RON!!!
O fustita subtire,de vara,din panza inflorata e 95 RON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Of, la altii de ce se poate?

Tocmai am primit un SMS cu mesajul: "Stimate client, in data de 24.08.07 v-am expediat coletul Dvs. Yves Rocher cu nr de prezentare xxxxxx. Veti primi aviz postal in urmatoarele zile. Va multumim!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu vreau sa va necajesc...scuze anticipat...azi a venit prietena mea din vacanta si a gasit acasa coletul meu, zice ca toate lucrurile sunt super si de buna calitate, maine merge la posta sa vedem cat costa sa-l trimita in ro.

Cu ce suntem mai prejos decat alte tari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

si eu am primit cec exact cat am comandat,
daca as avea o cunostinta in franta ar putea sa imi trimita comanda facuta in iulie pe adresa ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cristina , si eu ma gandeam ca chestia asta, ca am pe cineva in Fr. Dar nu am intrebat

Eu acum am primit mail de la ei, cu oferta : reducere la accesorii, astia chiar i-si bat joc de noi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

INCREDIBIL!!!! Acum am mai primit inca un mail cu oferta la lenjerie intima

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

N-am nici un raspuns la mail, nu am nici mail sa imi zica de rambursare in schimb am o veste: mai exista si romani fericiti! Tocmai am citit mesajul unei fete care imi spune ca a primit aviz pt 17 iulie! I-am zis ca o ucid cu prima ocazie, a avut 2 comenzi in iulie si i-au venit amandoua.

Mergi la inceput

Am primit si eu azi 2 cecuri,pe 2 nume diferite (pt 2 conturi).Precizez ca n-am nici un mail care sa ma anunte ca vine vreun cec.

Sunt sume mici,un cec e de 20 de euro si unul de 25.Sa inteleg ca astia ne trimit cate un cec pt fiecare comanda anulata???Inseamna ca mai am de primit o gramada de cecuri,pana la suma de 420 de euro.

Pai in cazul asta daca eu ma duc la banca ccc cu teancul de cecuri si platesc comision la fiecare cec,chiar ca m-am lins pe bot de bani.

Azi am scris pe site si le-am batut obrazul pt ca mi-au trimis catalogul pe data de 8 august,la o luna dupa ziua Z (9 iulie) cand au decis sa nu mai livreze in RO.I-am intrebat de ce naiba au trimis un teanc de cataloage catre clientii din RO din moment ce stiu foarte bine ca nu mai putem comanda.

Si i-am somat sa nu-mi mai trimita mailuri cu oferte,ca e prea stupid chiar si pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, nu cumva e catalogul?

Jasmine, asteapta pana vin toate si trimite-le intr-un plic, la LR. Asa ti-i vor baga pe card si ai scapat de o treaba.

Edit: sper sa scapam asa...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Jasmine, asteapta pana vin toate si trimite-le intr-un plic, la LR. Asa ti-i vor baga pe card si ai scapat de o treaba.

asta am de gand sa fac,dar mi se pare ca sunt stupizi sa-mi trimita cate un cec pt fiecare comanda.

Mergi la inceput