***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nici eu nu am primit nici un raspuns... ma duc azi la banca sa vad ce raspuns imi dau astia...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata!
M-am intors ieri noapte dupa o vacanta de 11 zile in care nu am avut acces la mail. Acasa ma asteptau trei cecuri (pe doua nume diferite) reprezentand contravaloarea celor 6 comenzi ale mele plus doua cataloage LR. Am gasit si un email de la Claudia, ceva cu o emisiune la PROTV, am citit din urma si nu am gasit despre ce ar fi vorba, poate cineva sa-mi zica si mie? A fost vreo emisiune, e vreun link unde o pot vedea? Eu am sa ma duc totusi cu cecurile la BCR si la BRD sa vad care sunt conditiile, azi e ultima mea zi de concediu si incepand de luni chiar nu pot sa ma mai duc pe la banci, am un serviciu de cosmar. Daca conditiile sunt acceptabile, cred ca am sa incasez cecurile, oricum am intrat intr-o zodie a pierderilor, si in Italia mi-am pierdut aparatul foto in ultima zi de concediu.
Pupici,

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am primit cec-ul

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by lilina

am primit cec-ul

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Si eu .Dar nu mai spune la nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cec-ul din partea de jos a unei pagini format A4? Nuuu! Nici eu nu l-am primit

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Buna ziua,
va scriu ca sa va informez pe cele cu card ING, ca ac.banca nu are ac.serviciu ptr. persoane fizice!! Deci au ramas putine in top, BRD si BCR eventual......

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by miki68

Cec-ul din partea de jos a unei pagini format A4? Nuuu! Nici eu nu l-am primit

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

,te credem pe cuvant ! interesant cum ziceau astia ca nu ajung pachetele si cecurile ajung chiar dca noi nu vrem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu l-am primit si incep sa-mi fac griji.
daca nu se poate cu charge back, nu primesc nici CEc, ce naiba fac?

nu am primit nici un mail de unde am tot trimis. chiar si de laredoute nu am nimic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Ovidiu
si eu am scris la toate adresele date de tine plus cele date ieri de andiroro.
Dar daca numai noi doi scriem ,slabe sperante sa se rezolve ceva.
Pentru doua persoane.......
RESTUL UNDE-S OARE?TOATA LUMEA INCASEAZA CEC-URI?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Cecul ala care era in cutia postala aseara?
Nuuuuuuu l-am primit
Stiti ce scria pe cecul pe care nu l-am primit?
(Dear madam, Further to my mail about the cancelled order, ...). Care mail? A, emailul care-a venit la 2 saptamani dupa ce i-am intrebat de pachetul meu? "If your order is cancelled, then we will reimburse you as soon as the problem is solved." If-ul ala inseamna "daca"....deci nu era nimic sigur. Si daca nu le-as fi scris nimic? Eu cred ca ii mare harababura pe la ei, si sper sa nu le pice prea bine faptul ca multe dintre noi vom face refuz de plata.

...am fost astazi la Alpha Bank si-am depus cerere de refuz de plata (aveau ei formular). Stiau ce inseamna refuz de plata . Pe formularul ala existau mai multe motive pt care puteai sa faci un refuz de plata. Nu mi se pare normal ca unele banci nu au asa ceva. Ce vina ai tu daca comerciantul X iti ia banii de 2 ori, sau iti ia banii si nu-ti mai trimite produsele? Trebuie sa poti protesta si sa-ti ceri drepturile.
Si-acuma astept o luna, o luna jumate, doua luni, cat e nevoie pana se va lupta Visa cu LR . Dar macar stiu ca sunt sanse sa primesc toti banii inapoi. Daca as fi incasat cecul poate as fi primit jumatate din suma, dar nu vroiam asa ceva pt ca is banii mei si ma lupt pentru ei (asa putini cati sunt).

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput