***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Smickey

Desi scriu pentru prima data pe forum urmaresc de mult ce se intampla aici pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si voi.Am primit la randul meu cec de la LR dar vreau sa fac cerere prntru refuz de plata.Vas ruga sa-mi trimiteti pe email un formular ca sa nu se uite cei de la banca la mine ca la felul 7.
Mersi!

Fiecare banca are formulare tip cu antet, asa ca nu poti depune un formular gata completat cu antetul altei banci. Acu' depinde de banca la care ai cardul. Daca e una de la care au fetele formular, e ok, daca nu, e musai sa-l iei de la banca. Am senzatia ca se si numesc diferit (de la banca la banca).
EDIT: Exemplu: la ABN AMRO se numeste "formular initiere disputa"

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc Andiaroro
fetelor indraznesc sa va intreb si eu:
a mai scris cineva pe undeva sau eu sunt singura pe reduta/?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Offf fetelor ce va zbateti. Eu abia acum am ajuns acasa, n-am nici o sansa sa ajung sa fac refuz la plata ca in conditiile actualului program, ma suprapun cu programul de la BCR si nu am cum merge la banca (pot merge la orice sucursala sau numai la cea care a emis cardul????).
Cealalta comanda e pe ING platita si sper sa ajunga sotul meu macar acolo sa o investigheze...
Nu stiu...incep sa ma sictiresc de tot, nu mai am nici energia necesara pt asa ceva. Ma enervez insa ca bineinteles nu imi mai raspunde nimeni la mailuri, cecuri nu primesc, papucii mei, banii mei sunt la ei si eu ma milogesc ca de dracu'.
Offf, sambata sper sa recuperez tot ce ati scris si sa mai mailuiesc si eu cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

pai daca banca mea imi zice ca nu poa sa-mi dea banii fiindca LR a despagubit deja clientii prin cec-uri, io o sa raspund ca n-am primit dom'le nici un cec; sa se invete minte LR sa trimita cum trebuie atat coletele cat si cec-urile; da' numa' blestematele de cataloage ajung toate, vaz!

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Monica,eu am tot scris in ultima saptamana,cred ca in 4 sau 5 locuri,nici nu mai stiu exact.Sigur am scris la ambasada Romaniei in Franta,sigur la PPR si in rest nici nu mai stiu,au mai fost 2-3.Azi am scris la o adresa data acum ceva vreme aici pe forum,ceva cu "presse la redoute",am gasit acolo o adresa de mail a unei sefe ceva.

Spre exasperarea mea n-am primit nici macar un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ovidiu_D spune:

Daca mai doriti sa "atacati" poate e de ajutor:

VOS CONTACTS PRESSE

Responsable du service de presse
Marina RICHARD
Tel : 03.20.69.71.67
mrichard@redoute.fr

Attachée de presse Mode & Déco
Sylvette LEPERS
Tel : 03.20.69.60.79
slepers@redoute.fr

Attachée de presse Web Visuels Cuisine&Co
Caroline MASSE
Tel : 03.20.69.71.67
cmasse@redoute.fr

Attachée de presse Corporate
Dany-Alix RIVAUX
Tel : 03.20.69.75.87
darivaux@redoute.fr

Stagiaire presse & visuels
AYILO APEDE
presse@redoute.fr

Assistante Presse & Shopping
Michele FURNARI
Tel : 03.20.69.79.22
mfurnari@redoute.fr

Stagiaire presse et visuels
Justine GERARD
presse@redoute.fr

Sa imi spuneti daca doriti mai multe adrese si de la cine/ ce anume. Poate se face un mail comun in romana/franceza si engleza cu ce s-a intamplat si ce doriti...si il trimiteti tuturor..Ei se lauda ca sunt o companie veche de 160 de ani. Poate de atunci nu si-au mai schimbat mentalitatile

Mergi la inceput

la prima adresa din lista postata de Ovidiu am scris azi : mrichard@laredoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ovidiu acum am vazut: sarcina usoara sotiei si un bebe sanatos!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu nu am primit inca CEC. prietena a carui comanda nu a venit a zis ca ea e de acord sa ia cec-ul. nu stiu ce sa fac...eu pur si simplu nu mai am timp pt. asa ceva. eu m-am zbatut pana acum pt. prietena mea, ca a facut comanda de pe contul meu, dar acum vine o perioada prea aglomerata pt. mine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

nici azi n-am nici un raspuns la mailurile trimise

acum e liniste si pace,nimeni nu ne mai raspunde,doar curg cecurile.

Mergi la inceput