***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragelor,
ieri am primit 3 cecuri de la LR pentru cele 4 comenzi ale mele.Nu le voi incasa asta e clar.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli creditul pt apt la BRD in avem din dec. 2002. In dec. 2004 cand am vrut sa luam credit pt masina de la alta banca ne-au spus ca nu ni-l dau, suntem raportati in CRB. De unde ca noi aveam platite toate ratele la timp? Dupa discutii cu BRD-ul care s-au lasat cu scuze din partea lor (si felicitare de Craciun in 2005 ) s-a rezolvat. Acum avem nevoie de un card de credit ca sa putem inchiria masina in Spania. (vor de credit) Cand sa luam cardul de credit - iar raportati in CRB. In fiecare luna, nu oricum. Ghici incepand de cand? Dec 2004! S-a rezolvat din nou dar cine stie ce ne mai asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am reusit si eu sa ajung la banca sa fac cererile de refuz de plata.Am fost si la BancPost si la ING.

De la Banc Post mi s-a spus ca daca ei imi vor vira banii in cont si eu obtin banii si prin cererea asta de refuz la plata,banca e obligata sa-mi ia banii din cont si sa-i dea inapoi la LR.Ma gandesc ca e foarte posibil sa se intample asta.LR stie deja ca eu nu vreau cec,le-am spus ca nu-l voi incasa.Daca imi trimit si ei banii in cont?

Cel mai simplu si rapid a fost la ING.

Am mai primit inca un aviz pe care scrie "scrisoare mare externa".Sigur e catalogul si n-am de gand sa ma duc sa-l iau de la posta.N-au decat sa-l trimita inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!
am facut si eu azi refuzurile de plata pt bcr pe 4 comenzi daca e cineva interesat de formularul de refuz de plata pentru bcr mai am (ca mi-a adus mai multe,n-am fost eu la banca) si il pot scana sa va trimit pe mail sa nu mai stati la rand la banca de 2 ori

edit: tocmai am primit 3 cecuri pe 3 comenzi is cu capu astiaparca nu pot sa dea un singur cec

ce e surprinzator este ca n-am primit cec pe comanda platita cu card raiffeisen pe care apucasem sa fac refuz de plata inainte de 23.08 data emiterii cecurilor...ceea ce inseamna ca este posibil ca pe comanda aia sa-mi primesc banii in cont inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Tocmai am completat formularul ptr. refuz de plata la BT. Am sase comenzi neonorate. Mi-au trimis un singur cec deocamdata, dar culmea nu pentru cea mai veche dintre comenzi....Nu vreau sa accept cecurile nici eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mama unei fete de la mirese a facut o comanda pe laredoute de 500 euro. Stie foarte bine franceza si ar vrea sa ne ajute cu traduceri, dar de 2 sapt. s-a inscris pe Dc si asteapta acceptul din partea moderatorilor. ce naiba s eintampla de dureaza atat?

cu BRD-ul si eu am avut problema. mi-am lichidat cont si din nu stiu ce greseli apaream cu datorie la ei, de 1 leu...dar mi-au trimis la scrisori acasa...eu eram plecata din tara.
si uite ca tot la ei imi fac card Maestro.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am refacut calculele si am ajuns la concluzia ca totalul comenzilor mele nesosite nu e de 420 euro cum credeam eu,ci de aproape 600 euro.

aseara am mai primit un cec in valoare de 311 euro,naiba stie pt care dintre comenzi,ca le-am cam pierdut sirul.

alaltaieri scrisesem pe site sa intreb de ce naiba mi-au trimis catalogul si sa le spun ca nu vreau sa mai primesc pe mail ofertele lor.Evident,n-am nici un raspuns.Si tocmai am mai primit o oferta misto cu un cod de -15 euro fara conditii+livrare gratuita+ cadou uscatorul de par!Si o oferta de vente privee....

despre coletul Osaka,de asemenea n-am nici o informatie.Am tot scris pe site si la Sabine sa intreb daca l-au primit (au trecut deja 2 luni de cand l-am trimis la ei) si cand imi dau inapoi cei 27 euro pe care i-am dat pe taxele postale.Nici un raspuns.

Banii sigur o sa ni-i recuperam intr-un fel sau altul,dar dispretul cu care ne trateaza ramane tot ca o paguba a noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Cred ca ei mizeaza pe faptul ca ne vom lasa pagubasi daca suntem ignorati .
Cred ca nu stiu ca ne intarata mai rau cu aceste lucruri ......eu am primit mail ca-mi expira cosul , sa fca odata comanda...... Sunt de toata jena.
Monica ai gasit adresele ce le cautai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mda si eu am primit mail de la ei ca-mi expira cosul.Mi se face rau cand vad ofertele.Imi fac sange rau.In fine macar sa-mi recuperez banii.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alian spune:

Buna
azi am facut si eu refuz de plata pentru 4 comenzii (total 500 euro). Sper sa se stranga o suma mare si LR sa aiba probleme.
Eu am card la Finanzbank, (Credit europe actual) si am avut probleme la sucursala din Obregia. Se purtau de parca eram un hot..
Am fost dupa aceea la Suc. Unirii unde au fost super draguti. daca mai are cineva card la ei le recomand sa mearga acolo..

Mergi la inceput