Colectia de toamna - iarna 2005

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus noi vrem sa plecam we asta la munte. De vineri pana luni. Inca nu suntem hotarati. Daca nu plecam (sau ne intoarcem pana luni), venim.

Tu cand pleci spre Alba?
In perioada in care stai tu pe la Alba apare soare dar o maxima de 21-25 de grade.
Sa-ti fie de bine mamaliguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Meeeyyy, pe mine nu ma anuntati de intalneala, daaaa? Bineeee.

Locatia e buna pt noi - ca venim cu taxi- iar 10.30 e ok.si 17 e ok dar o sa fie trafic la intors.Cine ma anunta si pe mine pe PM ora exacta si locul ca nu vreau sa debarc cu catel si purcel aiurea in tramvai!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata neata.

mai aparem si noi cate un pic. este un paradox total la mine. cad sunt singura acasa, am si mai curat, stau si la calc, STERG VITRINA zi de zi...
daca-s cu altcineva e rau. pt ca am pretentia sa numai fac eu treaba toata si uite asa ajung la 12.00 cu patul nefacut.

acum Cristi este plecat si de aia-s pe aici, Vlad doarme in patul mare, cu usa deschisa la dormitor ca sa-l vad cand se prelinge jos, si deci nu pot spala vasele ca fac zgomot.
nu pot termina rufele de calcat ca-s in sifonier intr-o punga si gfac zgomot, masina la spalat nu o pot baga ca-i sarbatoare...nu mi-am luat elastic sa pun la pantalonii de bb (am vreo 12 perechi)....INCA nu mi-am facut bagaj de spital si nici finet nu am luat sa-mi fac scutecele...
ca atare o sa pun cornu jos sa fac nani.

aseara am fost cu Vlad la dr sa-l redecaloteze. a fost horror ca era la mizerie acolo...l-a tinut Cristi si zice ca a tasnit ca puroiul.
bineinteles ca i se lipise la loc destul de mult putza - eu credeam ca-i mai putin - si acum trecem iara prin chinuri seara de seara sa-i dam cu crema...

sper cand il voi duce la soacramea sa-i curete bine acolo ca acum cand m-am dus eu la tara si i-am facut baita, cand am tras de putza lui m-am speriat de ce era acolo. PLIN, PLIN, PLIN. zice ca daca nu a stat, ea nu a insistat.

FELI i-ai repetat urocultura Ilincai? daca ai zis, scuze, dar am citit pe diagonala si poate am sarit.

CAMELIA tu ai reusit sa-i reiei pipi pt uro?

ALINUS cu maare drag as veni la intalneala luni, dae nu pot pleca cu Vlad singura de acasa, si asa abia venim din parculet cam 70% din drum in brate...(asta asa ca o medie!).
si la noi ora de nani este cam 11-11:30.

daca as avea sprijin, as veni. o sa vb cu Ela, poate daca vine si ea...

azi de ex am facut exceptie ca am fost pe la Ela - cand veneam din parculet, al meu baiat s-a pus in fata usii de la blocul ei si nu a mai vrut sa plece si Daria cand a vazut ca Vlad a ramas pe dinafara a inceput sa planga - si s-a culcat doar cu un bibe de lapte, nu a mancat mancarica si cand l-am pus in patut la el a inceput sa urle...si apoi abia a adormit.

................................ ................................. ........................................ .......................................... ........................
nu-mi mai aduc aminte ce vroiam sa mai spun... colectia si ma duc in pat

Joy 36+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy! bufnitza mea s-a sculat azi la 8, in loc de 10, probabil cu emotiile de rigoare ca mergem la gradi. In vzita, doar!

Am fost cum va ziceam la gradi...curte mare, copii buluc, io vorbeam cu o educatoare si cu inca o prietena cu care am si mers de altfel ca vrea si ea sa-si inscrie copilul, Sarah pe leagane, tobogane..cand descopar cu nu mai e copilul...Incepem sa cautam disperate prin toata curtea, in bucatarie, pana la urma o luam inauntru in casa...ca sa o descopere o educatoare pe Titi a mea, sus, la etaj, in dormitorul ei viitor, tropaind fericita prin patuturi, dupa ce normal, ca o fetitza educata ce este, se descaltzase!!!
Adevarul e ca de ce ma mir, ca de cand am fost data trecuta au reoranizat dormitorul si asta e mult mai mare si mai spatios si i l-am aratat si ei, nrmal, si pentru ca nu a vut ocazia sa-l a,otizeze, a prins momentul cand nu eram pe faza.

Intalneala cu Bic- ma oftic de numa! Pentru ca io-s fana locuri noi iar in 23 august nu am fost. Asta este, plecam maine fulger pentru o zi la mare, asa ca trebuie sa zicem pas.

Alinush- intalneala noastra io zic sa Nu fie dimineatza, ca poate mai ajung si mamici care lucreaza. Chiar daca nu e asa, mie-mi convine tot dupa-amaiza, pentru ca daca merg acolo dimineatza, din parc si pana acasa-mi adoarme in masina, deci nu ma risc prin traficul infernal inainte de masa.Oricum, abia astept sa ne vedem!

Meniul de azi- piure de cartof + ou fiert + branza cu verdeatza. A iesit ca o maioneza la culoare si gust!Nu va intrebati d eunde asemenea ciudatenie...am uitat cheile acasa si nu am mai apucat sa-i fac momaliga + branza + ou, dar am mai avut de ieri piure.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli, chiar nasoala faza cu seringa !

Da, eu deaschisesem subectu' cu Cheile Gradistei ... stupefiata de preturile maaaari la cazare !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy poti sa te superi, dar m-ai innebunit cu curatenia ta! Mai poti?
Am incercat azi sa-i recoltam din nou pipilica, dar s-a sucit, s-a invartit si a reusit sa faca pe langa punguta Maine!
Au, au, saracul Vladone, prin ce a trecut putulia lui

Noki si dupa faza asta, ce zic "doamnele", o mai primesc?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

intalnire cu bic: mdt, ai vb cu ea? vine in 23 august maine la 17?
intalnire cu bb alinus, vin dk e dupa ora 17 teoretic, 18-practic.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELI DF, cum sa ma supar??? stiu ca "suna" aiurea cand zic de curatenie toooata ziua, dar nu pot suferi lucrurile imprastiate. lasate alandala...
adica iei zaharul din dulap, cand termini cu el pune-l tot acolo. asa.....ramane pe masa, mai scoti inca ce ramane pe unde nu trebuie, o rufa in loc sa fie bagat ain cos la spalat zace pe jos prin baie...

numai zic de frimituri peste tot...si stii care-i culmea? Vlad nu sufera sa fie murdar pe jos. adica daca gaseste o scama, ceva, o ia si o duce la galeata, daca sunt frimituri sau nisip in hol ia matura, farasul si face curat. oare de unde o sti?
sau cu pamatuful stertge praful pana ma satur eu...

si cu pututul, iau pastile de putut. daca ati vedea cums e uita lumea pe strada la mine cand il car pe Vlad in brate...
am momente cand asa rau ma doare burta incat imi vine sa ma asez pe jos, dar si momente cand UIT CA SUNT GRAVIDA.

ALINUS pe unde in Berceni vei sta? ca aici stau si eu.

Joy 36+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am vb cu Bic. A zis ca face tot posibilul sa vina.
Parcul e cel de langa statia de metrou Muncii, colt cu Bv Basarabia, da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

azi alexia mea este mai bine, tot nu mananca in schimb nu mai face febra si kk s-a mai legat..am introdus cu seringa smecta si ceai de menta ca asa nu se mai poate.

intalnire bic, daca ne primiti asa cacaciosi ajungem si noi .

intalnire cu alina, imi pare tare rau ca nu pot sa vin sa cunosc frumoasa somnorici si pe mamica ei, noi o sa va salutam atunci de la mare .

noki, e de milioane fii-ta.....sigur s-a simtit in elementul ei acolo, have fun la mare

feli cum esti azi, te simti mai bine? voi nu veniti la intalnire?

hilde, de un milion de ani vreau sa te intreb si tot uit, cum faci florile acelea, ai un tipar? de la cine ai invatat sa le faci, i-am aratat si mamei mele si i-au placut( mama fiind o super in ale gatelii insa asa ceva nu face)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput