fumatul in parcurile pentru copii!
Raspunsuri - Pagina 9
diadaniela spune:
tu poti sa le spui mult si bine,dar ele vor fuma in continuare. tata are arterita. a ramas fara un picior si fumeaza in continuare cate un pachet pe zi. nu crede ca va ramane si fara celalat picior. asa si cu fetele fumatoare de pe aici. altii se imbolnavesc din cauza fumatului. ele nu! niciodata!
cortez spune:
quote:
citat din mesajul lui Amethyst
Nu inteleg ceva, cum poti fi relaxat din moment ce esti dependent de ceva, ceva care face rau, atat tie cat si altora? Cum te poti relaxa in aceste conditii nu pricep, dar poate nici nu trebuie.
Mami de Jasmine (1 an)
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
nici n-ai cum sa intelegi, asa cum nici eu nu pot intelege cum altii se simt bine cand beau alcool...poate si tu la randul tau faci un lucru normal pentru tine dar de neinteles pentru altii.
Iar povestea cu dintii galbeni si fata imbatranita, tine de gena fiecaruia si de modul de ingrijire. Eu fumez de aprox 14 ani si am dintii mai albi decat a multor cunostinte de ale mele nefumatoare, iar la mine in familie toti ai mei arata mult mai tineri decat sunt si ma bucur de acest lucru,cu toate astea am grija de tenul meu prin diverse tratamente cu creme si masti, asadar ideea cu dinti galbeni si ten imbatranit nu este valabila la toata lumea. Bine, asta nu inseamna ca peste ani si ani nu voi ajunge ca un cearceaf scos din masina de spalat. Eu am implinit ieri 34 ani si am hotarat ca este vremea sa am mai multa grija de mine, printre care sa ma las de fumat si asta nu din cauza ca sunt vazuta ca o paria (chiar nu ma ma intereseaza parerea altora), sau ca tot mi s-au dat sfaturi in stanga si in dreapta, iar pozele de pe pachetele de tigari chiar nu ma impresioneaza deloc, ci doar pentru ca asa vreau eu...
Problema fumatorilor nu este ca nu se pot lasa de fumat, pur si simplu nu vor si cu cat toata lumea vine sa le dea sfaturi cu atat sunt mai indarjiti.
diadaniela spune:
quote:
Problema fumatorilor nu este ca nu se pot lasa de fumat, pur si simplu nu vor si cu cat toata lumea vine sa le dea sfaturi cu atat sunt mai indarjiti.
esti in faza de negare!
cortez spune:
[quote]citat din mesajul lui diadaniela
[quote]
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
esti in faza de negare!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
pe cat facem pariu ca pot sa ma las?
hai ca deviem de la subiect...si asa am luat-o un pic pe alaturi
b.nica spune:
[quote]citat din mesajul lui diadaniela
marfa emoticonul cu limba scoasa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
Chiar ti se parte amuzant? Mie mi se parte ceva de rasul-plansul.
Daca nu esti constient ca ai o dependenta este grav si trebuie sa ceri ajutor.
diadaniela spune:
ce are a face emoticonul cu dependenta ei?
si ce treaba am eu daca ea se lasa sau nu de fumat? sau daca e dependenta sau nu ?
relax! esti prea ingrijorata de soarta omenirii!
b.nica spune:
Cortez, iti doresc din tot sufletul sa ai puterea si vointa ca sa te lasi de fumat!
Te rog sa postezi aici momentul cand ai reusit, ca sa le dai cu tifla pe la nas scepticilor!
De abia astept niste pe aici!
BiuMil spune:
am fumat si as fuma si acum...dar e alta poveste, pe langa norisorul daunator si suparator mai este vorba si de sentimentul de "normalitate" pe care il dam copiilor, ai nostri, ai altora...ori, cu parere de rau, fumatul NU e ceva normal!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
mihaela_ce spune:
Nu mai fumez de ceva vreme,am fost fumatoare,pe vremea aia credeam ca inofensiva,acum imi dau seama ca nu.In fine mi-am dat eu seama de mai multe, intre timp...mi-a revenit mirosul(uneori in 368 nu e chiar o mana cereasca),mi-a trecut starea de sufocare despre care eu credeam ca e de la tiroida.....si alte cateva,dar cine le mai tine seama......
De fapt am intervenit aici sa-mi vars si eu amarul .In fiecare zi adun cel putin 10 mucuri de tigara din partea de parc unde se joaca fi'mea,care abia acum a descoperit placerea de a se juca in nisip.Nu stiu daca de la mamici sau tatici sau bunici fumaciosi.....ca se mai strange si tineretul patriei seara dupa ce pleaca picimea.
M-am saturat sa adun mucuri..da ce sa fac ,ca daca nu le adun eu le aduna Ana si le studiaza cu o atentie demna de o cauza mai buna si eu mor cand o vad cu mizeriile alea in mana.
Am intalnit si eu mamici fumatoare...nu pot sa spun ca ma deranjeaza prea tare atata vreme cat nu stau aproape de Ana si nu arunca mucurile pe jos....ce se intampla acasa cu copii lor e alta poveste sau e aceeasi dar din alt punct de vedere.