Dureri la ovulatie.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

gella,prima data aud ca s-ar putea face tratament pt asa ceva...???? ce bine ca mai scriu fetele cine si ce stie.
De fapt si pe mine secretiile ma deranjeaza(sunt cam abundente),dar durerile le potolesc cu un analgezic.Cineva din fete spunea ca foloseste supozitorii.Poate te ajuta si pe tine niste supozitorii.

Sa ne zici daca afli ceva de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Si eu, si eu. Eu faptul ca avem ovulatie si deci putem fi mame il consider un dar nepretuit. Am fost la medic care, mi-a spus ca exista riscul de a deveni sterila si ca ar fi bine sa iau pilule daca vreau sa-mi protejez ovarele, pentru a avea alti copii mai tarziu, dar eu nu vreau. Voi ce stiti despre asta? Se poate ajunge la sterilitate?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Asemene dureri am inceput sa le am din primavara dupa o operatie citeva lunii bune ,in luna iunie chiar m-am dus la medic ca numai rezistam crezind ca am ceva cu ovarele la care mi-a spus med.ca totul e ok si Nu am nimica legat gineocologi.Urmatoare luna la fel si tot asa.Intru tirziu mi-am dat seama sau mai bine am constat ca aceste dureri le am in fiecare luna inainte de ovulatie si dupa chiar citeva zile bune persistau bine...pe mine ma tineau aceste dureri cite o saptamana...chiar mai singeram usor prin ziua 17-19.Nu intelegeam ce mi-se intimpla neavind asa ceva in trecut ca sa i-mi treaca durerile mai face-am baii foarte calde parca ma mai alinau un pic durerea...acuma stiu care era cauza lor.

Mergi la inceput

Ica,eu nu prea am inteles din ce cauza se poate ajunge la sterilitate?
Din cauza durerilor? sau eu nu prea am inteles ceva?

Mergi la inceput

Fabya,multumim,chiar mi-ar prinde bine niste surprize placute

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alincic

Ica,eu nu prea am inteles din ce cauza se poate ajunge la sterilitate?
Din cauza durerilor? sau eu nu prea am inteles ceva?

Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album

Med mi-a spus ca totul este datorita schimbarilor hormonale, ca poate conduce la sterilitate dar nu inseamna ca este 100% semn de sterilitate si ca ar fi indicat ca iau pilule ca astfel ovarele ar fi protejate. Nici mie nu mi-a fost prea clar, de asta intreb, med este roman, deci imposibil sa fi fost bariera limbii.

Noi

Mergi la inceput

Ica,deci exista pastile care ar proteja ovarele(in timpul ovulatiei?) sau asa in mod general sa le protejeze.Suna interesanta chestia cu protejarea ovarelor,dar cred ca se dau numai la recomandarea medicului.
Scuze daca par ,dar imi place cind aflu ceva nou.In special ca aici medic roman,cunosc doar unul si acela este doct de familie.

la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Si eu am de cativa ani aceste simptome si de la inceput am crezut ca sunt normale la ovulatie, desi nu le-am avut de la inceput. Am pus unui medic mai demult si mi-a zis ca e normal.
Insa de curand la un control am intrebat iarasi si medicul mi-a zis ca de obicei apar dureri in urma unei inflamatii. Si la echo chiar asa s-a vazut, ca am ovarul drept (pe mine ma doare numai in dreapta) aderent la uter, din cauza unei anexite vechi netratate corespunzator, iar la suprafata de contact e o usoara inflamatie. Si se trateaza cu antiinflamatoare, in fiecare luna in perioada mensruatiei, timp indelungat.
Acum am ineput tratamentul si astept sa vad daca o sa ma mai doara in viitor. Daca nu, e clar ca nu e normal sa doara si ca era din cauza inflamatiei.

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alincic

Ica,deci exista pastile care ar proteja ovarele(in timpul ovulatiei?) sau asa in mod general sa le protejeze.Suna interesanta chestia cu protejarea ovarelor,dar cred ca se dau numai la recomandarea medicului.
Scuze daca par ,dar imi place cind aflu ceva nou.In special ca aici medic roman,cunosc doar unul si acela este doct de familie.

la toate fetele.

Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album

Alina, med se referea la anticonceptionale, cu care eu nu sunt de acord. Explicatia ei a fost ca protejeaza ovarele (???) si ca atunci cand voi vrea sa raman insarcinata imi va fi mai usor, in sensul ca voi avea mai multe sanse. Poate ca este adevarat, nu stiu, insa eu nu i-am urmat sfatul. Am aflat ca durerile sunt de la ovulatie in urma unei ecografii pelviene, mi-a spus ca totul este ok si ca durerea o am ptr ca simt ovulatia, nu ca ar fi ceva in neregula.

Noi

Mergi la inceput

Ica,ok,m-ai lamurit cum nu se putea mai bine
Stefana,,poate intr-adevar durerile erau de la acea inflamatie ,dar la ovulatie ele se agravau(le simteai mai tare).
Iti doresc sa fie cu folos tratamentul.

Mergi la inceput