Dureri la ovulatie.
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Ma inscriu si eu pe lista celor cu dureri,la mine sunt atit de puternice incit uneori efectiv nu pot sta in fund!
Am intrebat si ginecologul si a spus ca e normal!
Dana
mihaela_80 spune:
si eu m-am trezit cu asa ceva dupa nastere, inainte era perioada in care ma simteam cel mai bine din luna. tot ca vilma, ma doare mai ales in dreapta, dar in schimb am scapat de dismenoree.
am cautat pe internet si cica 20% din femei se plang de mittelschmertz- dureri la ovulatie.
trec binisor cu un supozitor cu ceva antiinflamator -diclofenac, piafen, mai degraba decat cu analgezic simplu.
ma intreb totusi ce s-a schimbat in corp de doare asa acum?
YLARI spune:
Si eu, si eu!!! Eu am avut niste intepaturi ciudate luna asta, chiar cand aveam vezica mai plina simteam ceva... hmmm, ca un ou (hi,hi,hi). Ideea e ca ovulatia s-a confirmat prin 2 teste de ovulatie. In prima zi liniuta a iesit mai pala, iar a doua zi a fost mai pronuntata. Ceea ce m-a impins la "prestat", acum astept sa mai treaca 2 zile sa pot face testul de sarcina, la care sper sa vad dublu![]()
Pupici la fete!!!
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
alincic spune:
He,he,vad ca suntem o multime
,ce bine de noi![]()
cum zicea si Vilma,se vede ca traim.
YLARY,sa va fie untr-un ceas bun si sa ramii cit mai repede insarcinata.
Pina la urma m-am gindit ca pt mine e mai bine la ovulatie sa fie durerile si balonarile.Asa nu mai am chef de nimica,si e mai sigur pt metoda mea contraceptiva![]()
marynik spune:
Si eu am asa ceva , luni bune am bagat in mine medicamente crezand ca am racit , pana in momentul in care am inceput s a lucram la un bb si atunci am observat ca durerile sunt in fiecare luna la jumatatea CM , abia atunci am facut legatura .Dr la fel spune ca e ok , sa ma bucur ca am ovulatie
m_monique spune:
si eu am dureri la ovulatie. chiar si acum dupa ce am nascut.
inainte de a ramane insarcinata i-am spus unui medic despre aceste dureri, iar el a spus ca sunt absolut normale, si sa ma bucur ca am ovulatie.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
andriushca spune:
la mine nu sunt chiar dureri, mai multa asa ca o jena. si 1-2 zile si numai dimineata observ acel mucus. fetelor, la voi mucusul apare cu cat inainte de ovulatie?
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
alincic spune:
Andreea,la mine mucusul apare dimineata(asa am observat),si deja stiu ca pina seara nu scap de dureri.Uneori si a doua zi apare durerea.
gella spune:
hallo
.si eu ma nunar printre victimele ovulatiei.Multi ani inainte de a avea(2)copii nu am stiut de ce le am.Tot credeam ca e ceva legat de apendic
.Acum dupa al 2 copil si dupa legarea tmpelor le am lunar si fff puternice.Incepe cu o secretie care dureaza2-3 zile si apoi2-3 zile am dureri mari.
am luat 3 luni un trat.dar ze rezultate
E de ajuns un simplu analgezic?Nu exista un trat.dupa care sa scapam definitiv de dureri si secretii?
La mine si secretiile sunt abundente....am auzit de un trat. cu ceva antibiotic.Stie cineva ceva?