Tratamente balneo

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Crinuta,
HSG-ul asta nu m-a durut f tare in mom. in care l-am facut si nici citeva ore dupa dar apoi m-a durut mai tare ca in septembrie, chiar eram o leguma. Nu am avut nici un supozitor-indometacin ca poate ar fi fost mai bine...

Acum plec spre Techirgiol!
Veronici cred ca a vrut sa spuna ca "s-a imbolnavit" de citi copii erau rod al tratamentului.
PA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni spune:

buna fetelor!
va recomand calduros Bazna- este un complex balnear intre Medias si Sibiu!
serviciile sunt excelente, tratamentul se face loco(namol, apa sarata de Bazna, diverse proceduri, etc...)este zona deluroasa, dar ai la indemana terenuri de tenis, fotbal,sala de gimnastica, masaj, piscina.., toate in acelasi complex!
anul trecut, am fost in concediu acolo, impreuna cu baietelul de 5 ani, hotarata fiind sa fac tratament pt a ramane insarcinata din nou(dupa un an in care am incercat fara folos!)si tin sa va anunt ca acum am o fetita de 3 luni(fericitul eveniment s-a intamplat chiar acolo!)
va urez numai bine si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

Buna dimineata.Vreau sa stiu si eu mai multe despre aceasta baza de tratament.Unde te cazezi,daca iti trebuie trimitere,daca se duce cu bilet sau direct acolo,cum sunt tratamentele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Jeni ce fel de proceduri ai facut la Bazna?MA intereseaza pentru ca sunt din Medias si mai repede ajung aici decat la Techirghiol. Procedurile respective ti-au fost recomandate de cineva?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Jeni,te rugam da-ne mai multe date,cu ce fel de bilet ai fost,unde ai stat este un singur hotel cu baza de tratament,cate zile ,in ce perioada a anului ai fost si daca ai un nr. de telefon unde sa sunam si sa ne interesam.Te pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mada, cum e la Techirghiol? Astept detalii. Din tot ce am auzit pana acum e super iar rezultatele sunt extraordinare.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

Nu se mai aude nimic cu tratamentele balneare,nici de la Techirghiol nici de la Bazna.Vreau si eu informatii ,va rog.
Un sfarsit de saptamana placut si concediu placut celor care pleaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da chiar, si eu astept vesti.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Salut fetelor!
Pentru cine nu a plecat inca in vacanta si mai citeste pe aici, incerc sa va mai dau citeva amanunte:
-da, e bine sa sugerati dr-lui sa va dea namol in fiecare zi! in general se da o zi namol, o zi irigatie cu apa sarata, dar asa ai nevoi de 20 zile de tratament ca sa "aduni" macar 10 zile de namol.
-cel mai bine ar fi sa stati in sanatoriu, sau macar sa aveti masina si sa nu iesiti deloc afara dupa bai citeva ore; inevitabil e o briza pe care o simti prin toti porii si care, cel putin mie mi-a dat niste junghiuri nu prea placute in prima zi cind am iesit prea repede afara.
-in afara bailor cu namol si a vestitului tampon am mai avut inca 2 proceduri: una pe baza de curenti-BTL se numea si era vb de 2 electrozi pusi in zona trompelor; alta cu raze ultrascurte. Aceste 2 proceduri m-au luat prin surprindere fiindca nu stiu cum trateaza ele anexitele. Acum iar tb sa "rasfoiesc" internetul sau poate stie careva si mai econmisesc ceva timp.
-erau persoane care spuneau ca se simt f bine chiar si in timpul tratamentului, eu nu am simtit nimic deosebit in timpul celor 10 zile de tampoane dar sper ca ele "sa-si faca datoria"
-erau persoane care veneau de 5-8 ani(nu mai faceau tratament pentru sterilitate!)ci pur si simplu pe linga tratrea diferitelor boli de oase faceau si asta fiindca avusesera diferite raceli sau alte pb si asa se simteau mai bine.Asta m-a incurajat in ideea ca namolul(chiar si "nestrilizat")nu imi poate face rau.
In rest, baza tratamentului o stiti asa ca nu mai e nevoie sa mai repet in ce consta!
P.S.
Si eu m-am intilnit cu Veronici...

Mergi la inceput