Tratamente balneo

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

buna fetelor,
va rog sa nu va suparati pe mine, o sa pun si eu o intrebare care ma roade!!!!
Vineri plec si eu la mare si in una din zile ma intalnesc la techirghiol cu cateva prietene....intrebarea este?....gandaceii din apa...cum sunt..ciupesc sau nici nu-i bagi in seama..eu am putina frica de ei..
stiu ca suna stupid, dar am auzit fel de fel de lucruri..

lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Laura,
si eu voi fi la Techirghiol incepind de duminica sau luni!

nu stie nimeni cum se foloseste namolul si apa din lac la tratamente?
Sint cumva sterilizate?

Azi am facut iar HSG. Nu am rezultatul, abia luni sun dupa el, dar azi, mai mult ca oricind, dr-ul(si mai ales asistentul de la HSG) mi-a dat de inteles ca nu ar fi de acord cu namolul folosit la tampoane.
A zis ceva de genul "nu stiu si nu dau sfaturi unde nu stiu. Cei de-acolo stiu cum procedeaza"
Eu eram hotarita ca fac bine mergind la T-ghiol dar azi ...

Oana, pe ultima 100 de m, spune, stii cum e namolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cum adica abia luni ai rezultatul de la HSG?
Nu ti-a zis pe loc ce se vede pe radiografie?????

Mergi la inceput

Jasmine,
am schimbat un pic directia...
Am facut HSG la Polizu(apropo, sa nu va mai plingesti de Giulesti:locatie, interioare, personal)
HSG-ul mi l-a facut chiar dr-ul(LEMNETE), ceea ce m-a bucurat fff tare, stii ca la Giulesti ti-o fac niste fetite...
asta e! o bila alba, multe negre...
Si cum dr-ul nu statea acolo 30 min a ramas sa-mi comunice rezultatul luni.
Aici nu m-a mai internat, cum se proceda la Giulesti, dar m-a costat fimul ptr HSG si solutia:500.000lei.

Regret Giulesti-ul, dar deocamdata imi place(profesional, nu va ginditi la prostii) LEMNETE!
Am multe impresii noi dar nu am timp si nici locul nu e acum sa povestesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mai fetelor, din ce vad eu cam multe dintre noi vrem sa mergem la Techirghiol si este o ideea foarte buna. Eu din pacate nu pot inca, insa abia astept sa-mi spuneti voi ce rezultate ati avut.
Oana, ce mai zici? Da-ne vesti.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Madalina, cum a fost HSG-ul? Te-a durut? Te rog da-ne detalii mai multe.
Pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Vreau informatii despre eventuala sterilizare a namolului de la Techirgiol...va rog! cine stie ceva!

HSG-ul eu zic ca iese bine! Am simtit altfel substanta acum! fata de septembrie! Mi-am dorit atit de mult sa fac HSG dupa instilatii si au fost atitea piedici pina acum.

Daca ar iesi bine, nu ar mai avea rost sa ma duc la tampoane cu namol.....

Mergi la inceput

Madalina, ce sterilisare a namolului? Eu nu am mai auzit de asa ceva. Oare nu isi pierde din proprietati?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Fetelor,eu m-am imbolnavit la Techirghiol!Cred ca in fiecare zi de stat pe masa ginec.am vazut cate un copilas,adus de mana de mamica sau bunica lui si pe care l-a prezentat asistentei spunandu-i"D-na Cati el(ea) este facut de dvs!"
Sa nu mai spun ca fac si acupunctura cu directorul sanatoriului,tatal Oanei,dr.Moraru(un om deosebit),fac tampoane cu namol fierbinte zilnic(nu stiu daca este sterilizat desi nu prea cred)toate instrumentele sunt sterile,se schimba aleza dupa fiecare pacienta.Eu sunt f.incantata,sunt o gramada de fete ca noi care fac tratament,care au mai facut si pt.prima sarcina si incearca sa-l faca si pe al doilea tot cu namol si acupunctura.
Daca vrea Dumnezeu poate reusesc si eu.Atentie:Daca ajungeti la T-ghiol,cereti dr.ginecolog neaparat tampoane cu namol zi de zi!
Suuces,mai vorbim.

Mergi la inceput

Cum adica te-ai imbolnavit la Techirghiol? Te referi la faptul ca ai auzit atatea cazuri de reusita? Pai si eu sunt unul din rezultate. Mama mea a ramas cu mine dupa Techirghiol, cam la 2 saptamani, deci, fetele ce mai asteptati?
In afara de Techirghiol am mai auzit de Ocna Sibiului, tot cu rezultate deosebite.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput