Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
Danelutza spune:
... bauuuuuuuuuuu, am scris un mesaj de-un kilometru si a disparut in ceata ![]()
Ia sa incerc sa recapitulez.
OlgaM si motata mea se uita la televizor, foarte putin la desene animate, e innebunita dupa muzica si publicitate, drept pentru care, atunci cind mincam, ori inchid televizorul si usa cu cheia, ori incui usa si mincam in liniste, fara sa se ridice domnisoara sa priveasca publicitatea.
Gusta drum bun spre casa. Cit timp faceti cu autocarul, nu e obositor pentru voi ?
Clara multumesc pentru vizionatul pozelor. 
Domnisoara Isabella are o pereche frumoasa de cornite din vacanta, acum i le retez, pentru ca luna viitoare ii vor creste din nou cind vom merge la bunici. S-a adaptat bine la mare, cu ocazia asta am scapat si de olita, pentru ca a trebuit sa foloseasca wc, iar acum numai la wc face de toate. ![]()
Teddy multumesc pentru soare, a ajuns la mine, iar ieri si astazi am avut doua zile de plaja.
Cuscra cind vorbesti despre Dragos, parca o descrii pe Isabella, si ea are motor Diesel in fundulet, atita energie are ca ne omoara pe amindoi.
Nelia sa-ti traiasca soacra si sa fie sanatoasa, dar si sotul tau a stiut sa-i spuna vestea, ca nici n-a avut timp sa respire.
Androix sanatate multa lui Filipete. 
Trimit mesajul, ca altfel iar il pierd.

Danelutza spune:
Dana si Isabella, tot iaurt natural maninca, de cel cu fructe nici nu se apropie. I-a cumparat sotul si a trebuit sa-l maninc eu, cam fortat, ca nici mie nu-mi place. Iar fan masline e si ea, de muraturi nu stiu, ca nu am de unde sa-i dau, doar cite un castravecior in otet papa.
Oana lu'Alex nici eu nu-i dau nimic cind are mucisori si stranuta.
Nelia succes in operatiunea "fara pampers". Acusi o sa te lauzi ca nu-l mai are nici pe cel de noapte.
Adela multa sanatate Sarei si felicitari pentru bebe doi.
OlgaT multumesc pentru vizionarea pozelor
. M-ai facut sa rosesc
, puteam sa slabesc mai mult sa arat intr-adevar bine, dar deocamdata ma multumesc cu atit. Bafta multa marti si sa vii cu vesti bune de la eco.
Aaa, uitam, baga o poza sa te vedem tunsa, ca vopsita te-am vazut mai demult
si in direct pe deasupra 

gabitzam spune:
Pfuuuii, iar n-am castigat la loto, a umflat cineva potul cel mare! La Calarasi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
Mda, deci nu a castigat grupul de suport de la OTV LOL.
Saracu' ala de o fi castigat atatia bani, gea povara:)
Danelutza, Isabella parea f cuminte in toate pozele. Imi place costumul ei de baie.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
OlgaTarziu spune:
Vai Cornelia ce am mai ras cu scufundarile. Uite aici un pupic mare pt un baietel super frumusel si istet.
Danelutza lasa modestia. Cat despre freza... Stilistul meu e obsedat ca arat ca Mia Farrow. E un mosnegutz simpatic care tunde superb si-mi trage o groaza de complimente de ies din salon convisa fiind ca sunt miss univers.
Oricum mi-e tare drag si vin acasa simtindu-ma tare bine si relaxata. Vreau sa ajung la un Bob ca a Victoriei din Spicegils care face acum furori. Normal ca-l tund iar ca nu voi avea rabdare.
Olga eu il spal cu pasta de bebei pe care o poate inghiti. Al meu sufla nasul dar de scuipat pace buna.
Gabi si eu tot astept sa castig. Sunt zodia mistretului si astia cica-s norocosi. Nici o sansa. Cred ca eu am castigat cand l-am avut pe Tony.![]()
Cuscraaaaaaaaaaaaaaaaa
Nelia faina soacra... Ai mei nu dau dar faza faina e ca nici nu asteapta. Cat despre tata. Ce sa ne dea el ca-s pe pensii amarate. Trimitem noi in prostie.
BabyBiotics ne-a ajutat si pe noi Clara.
Bea sa nu-i fie de deochi ca dulce poate fi Pifosu.
Adina pe unde esti? Sunteti ok?
Ma si mi-e un dor de Elisor, laura cele de altadata; de tamar, de pisica, de Adriana panterutza, de Denisa, de Iuliana, de Andreea mamica de Ericozaur....
andutzy spune:
Buna seara! Am intrat sa salutam, noi am avut ieri botezul lui Horia si astazi baitza de mir. Sper sa facem rost curand de poze de la rude, ca noi am uitat camera acasa. Pupici tuturor si sanatate la puii bolnaviori!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Androix spune:
Da, cred si eu ca a fost data cat. I ca au venit strainezii sa supervizeze extragerea, era de asteptat sa se dea.
Desi sunt 100% convinsa ca se fac mananrii mari la loto tot ma las prostita de Mihai si jucam de fiecare data cand e report mare. Asa-mi trebuie ca nu ma invat minte. Soacra-mea a lucrat la agentie loto si a jucat in fiecare saptamana de cand s-a introdus 6/49 si n-a castigat nici macar o dacie obosita.
Andreea, mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Andreea, si noi am jucat in ultimele saptamani, si jucam mai mereu cand sunt poturi mari. Recordul personal a fost de trei numere nimerite. Aseara, unul singur. Dar am cazut pe jos de ras cand am auzit ca lu' alde Ogica, cu beletul minune, i-a iesit tot un singur numar 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Buna dimineata
loto...si noi tot un numar asa ca nici de data asta nu ne petrecem concediul prin cine stie ce insule exotice![]()
Adela e foarte bun Biotics, asa cum spunea si Nelia.Poti sa-i dai Hidrasec(e foarte bun pentru hidratare si scaune mirositoare) si Debridat cand vomita.Multa sanatate si FELICITARI pentru bb mic din burtic.Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos.
N-am apucat sa citesc decat pe diagonala.Azi se anunta o zi furtunoasa, controale si de lucru cat cuprinde.Sper sa pot intra in viteza a 7-a ca ar fi cazul dar am o lene de ma doare ![]()
Sper sa mai apuc sa revin azi.
Va doresc o zi buna si racoroasa.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Cloreta spune:
ielau
Si eu tot trei numere am avut cel mai mult, o data si gata:)))
Dar am mereu convingerea ca am pus numerele care trebuie hahaha
Am dormit ca naiba, nu pot sa dorm decat pe o parte si ma doare coloana, cel mai bine e in pozitia sezand dar cum sa dorm asa?:)))
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze