va mai aduceti aminte de ...
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
moniboni spune:
Da, toate pareau mai simple atunci (ma refer la anii '80, ca pe '70 nu prea i-am prins). Dar pareau mai simple pentru noi, care eram pitici, nu si pentru parintii nostri.
ardeiash, nu cred ca lumea era fericita...invatasera toti sa pozeze in fericiti...sa dea bine pe sticla
mamica de rockerash
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Eu cred ca lumea era resemnata, nu fericita...si ni se parea ca avem de toate pentru ca nu stiam ca exista mai mult... Imi amintesc de saraca mama, cand am vazut alune si ciocolata intr-un shop al unui hotel din Poiana Brasov si i-am cerut si nu stia cum sa-mi explice pe intelesul meu ca noi nu putem cumpara de acolo...
Lora, mami de IUSTINA
ardeiash spune:
atunci la multi an ituturor!
ca e si ziua unei prietene buna de-a mea|!
in alta ordine de idei.. si eu mi-aduc aminte de un tablou dintr-ala cat o peluza... noi , pionierii aveam esarfe in amna... de culori diferite. daca striga instructorul cifra 1 trebuia sa ridic esafa galbena,, sa zic... daca striga 2 ridicam pe cea rosie.. si uite-asa iesea ca tablou general figura prea luminata a lui ceausescu. sau stema tarii.. etc
cat o r fi lucrat aia sa faca tablourile alea din esarfe , ma gandesc acum...!!!
si nu pot uita cum o colega de-a mea i-a facut ochiul rosu lui ceausesca.. de-a incremenit toata lumea... au pus o aiurita tocami la ochi.. n ustiu cum s-a terminat povestea... insa stiu ca a strigat o data jooooooooooooos esarfele de credeam ca moare!!!
s-auzim numai de bine! si
moniboni spune:
eu esarfe n-am tinut, dar m-am imbracat o data in bunditza de ziceai ca suntem niste oi; si ne-au pus sa facem playback...adica se auzea muzica patriotica, iar noi dadeam din gura....asa, cam cum fac multi in muzica romaneasca acum (e adevarat ca fara bunditze)
mamica de rockerash
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by marius
Cu mintea de atunci ma gandesc cu placere pt ca aveam posibilitatea de a face ceva mai altfel pt ziua aceea.
Cu mintea de azi ma cuprinde o sila imensa. Ura nu, dar greata da. No offence! Este doar opinia mea.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Subscriu
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Cu mintea de acum nu m-as duce nici legata ..pentru un sandvich infect , un suc si 7-8 ore de stat in soare , de ascultat instructiuni , alergat ..etc .ba unde pui ca soldatii in termen se legau de noi si ne hartuiau
Dragi tovarasi si pretini ,( ca sa fim in atmosfera de atunci )
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR NASCUTI ASTAZI sa fi-ti sanatosi , voiosi si la punga grosi , sa fi-ti fericiti si mereu iubiti
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
----------------------------------------------------
Alessia
![](vampa.gif)
![](olanda.gif)
![](avion.gif)
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
tuby68 spune:
quote:
Originally posted by akella
Adevarul e ca pe mine nu m-au dus cu scoala la nici un fel de astfel de manifestatii... Avea mama grija sa ma trimita la bunici pe 15 iunie si ma lua la 1 septembrie... De aia am amintiri zambarete din acele vremuri...
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
Si pe mine la fel , dar parca bine ar mai prinde acum o zi libera pe 23 august .
![](albina.gif)
![](albina.gif)
![](albina.gif)
danitin spune:
Apoi cu mintea mea de copil de atunci, recunosc sincer ca imi placea ... o bateam pe maica-mea la cap sa ma ia cu ea la defilare, si saraca mama ar fi tras cumva chiulu da nu putea de mine. Imi placeau florile artificiale cu care defilam si ca puteam sa o pastrez la sfarsit, imi placea ca din polistirenu din care erau facute panourile cu stema tarii imi facea bunicu plute, imi placea ca se gaseau in parc baloane, vata pe bat si tot felul de nimicuri - ochelari, limba soacrei, hopa mitica, ineluse, palarii de cowboy din carton, etc si ca dupa toata nebunia mergeam cu ai mei la iarba verde.
se spune ca timpul estompeaza amintirile urate si le amplifica pe cele faine. La mine functioneaza.....
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
miki68 spune:
Eu imi aduc aminte de singura data cand am participat la "instructia" pt. defilarea de 23 august. Nu-mi mai amintesc ce "scheme" trebuia sa facem, ideea e ca dupa o luna de zile de chin, in seara de 22 ne-au dat costumele: tricou alb cu fusta de carpa rosie. Numai ca a doua zi nu m-am dus (culmea, nu a iesit scandal)pentru ca am descoperit imbracand fusta ca e atat de scurta de mi se vedeau kilotii mei kinezesti cu zilele saptamanii. Deh, eram inaintea clasei a 8-a si aveam deja 1.70 m. inaltime, mult peste medie
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
quote:
Originally posted by tuby68quote:
Originally posted by akella
Adevarul e ca pe mine nu m-au dus cu scoala la nici un fel de astfel de manifestatii... Avea mama grija sa ma trimita la bunici pe 15 iunie si ma lua la 1 septembrie... De aia am amintiri zambarete din acele vremuri...
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea
Si pe mine la fel , dar parca bine ar mai prinde acum o zi libera pe 23 august .
Asa libera ca atunci? Nu, mersi! Lasa ca avem destul zile libere cu diverse ocazii, una in plus sau in minus chiar nu mai conteaza.
Eu uitasem cu desavarsire ca azi e 23 august. Imi aduc aminte cu tristete cate zile am stat pe stadion in soare si nu asta ma intristeaza si revolta in acelasi timp ci faptul ca eram extaziati toti cand primeam drept rasplata o sticla de 250 ml de pepsi.
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Andreea, mama de Filip si Georgia