FIV de toamna -partea a - 2-a.

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Parol, Pia! De la cinci cand a bubuit primul tunet de a intrat blocul in rezonanta nu mai dorm. Macar vad ca nu sunt singurul huhurez. Iar ploaia aia in suvoaie a fost un deliciu.

Gabiiii, pai iti sugerez pe langa astea sa-ti mai iei si un serviciu-doua si te-ai scos! Acum, vorbind serios, iti "aprob" planurile de viitor (chiar nu pot sa fiu serioasa?!). Si mai sunt si mandra de tine si de ambitia ta

Monix, rezultatele (ca azi se incheie Bacul si nu vrem restantieri printre noi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Buna dimineata SUPERGIRLS,
Pentru "necapitaliste": invitatia de a ne intalni, de a ne cunoaste am facut-o tuturor. Si asa cum zicea si Pia, nici prin cap nu ne-a trecut sa fim exclusiviste. La intrebarea mea, numai Raluca mi-a raspuns. Dar data poate fi amanata, schimbata, in asa fel incat sa facem o gasca mai mare.
In principiu vorbisem despre o zi cuprinsa intre 22-24.07. dupa program. dar putem s-o schimbam, doar noi suntem "flexibile" si "acceptam provocarile".

Si acum extragerile de la runda I:
hormon luteinizant rezultat: 8,59 mUI/ml val. normate: 2 - 12;
testosteron total rezultat: 9,21 ng/ml val.normale: 2,86 - 15,11;
testosteron liber rezultat: 31,43 pg/ml val.normale: 13 - 41;
hormoni de stimulare foliculara rezultat: 8,44 mUI/ml val normale 1 - 8.

si acum astept comentarii. habar n-am ce inseamna aceste chestii.
pupici pentru fetici,

Mergi la inceput

Pai, monix, inseamna ca e de bine, ca se incadreaza vad in valorile normale, poate doar ultima sa depaseasca putin, nu cred ca-i o problema prea grava. Dar asta-i tot ce i-a dat sa faca? La urolog nu trebuie sa se duca? Prostata etc.? Sunt foarte importante. Acum nu mai tin bine minte cate spermograme are el la activ si daca toate au iesit la fel, deci daca-i clar ca nu-i o disfunctie "pasagera".

Mergi la inceput

Ralu, Stef a facut o singura spermograma, pana acum.
Ieri dupa ce am vazut analizele, i-am sugerat sa mergem si la un urolog (Ancar n-a pomenit nimic de asa ceva), iar Stef a refuzat, zicand ca nu vrea sa mearga la zeci de doctori. sa-l asteptam pe Ancar, intre timp sa-mi fac si eu analizele, si apoi mai vedem noi. dar eu am impresia ca timpul zboara, iar noi stam si ne zgarmam in tzur.
Barbatii astia!!!!

Mergi la inceput

Ai mare dreptate, timpul zboara si din pacate problemele de genul acesta n-au o rezolvare miraculoasa, care sa se petreaca peste noapte. Ma mir ca Ancar nu l-a trimis, ca pe al meu l-a trimis si la eco, urolog etc. Dar e drep ca noi am ajuns la el cu un teanc de spermograme la fel de proaste facute in decurs de trei ani. Imi pare rau ca e asa reticent... eu n-am avut probleme, si-a asumat intreaga responsabilitate si nu l-am trimis eu, a facut singur tot ce se putea face. Ba chiar mai simte uneori ca n-a facut chiar tot posibilul. I-a fost foarte greu sa accepte ca, problema fiind la el, eu am trecut prin chinul fiv-ului. Stai de vorba cu el sau trimite-l in "gura noastra", ca ti-l dam pe brazda mintenas!
Hai ca nu-i un capat de tara. Ancar stie cum sa puna problema. O sa vezi.

Mergi la inceput

Cand trebuie sa se intoarca Ancar din concediu? Oare n-ar fi bine sa-l sun pe Ancar cand vine in tara si sa-mi spuna de un urolog?
Zilele astea ar trebui sa-mi vina, dar uite ca nu vine, si ma gandesc daca sa nu renunt la mare ca sa am toate analizele cand vine ancar. pentru ca noi in perioada 02-24.08 nu vom fi in Bucuresti si deci daca nu fac analizele luna asta, trebuie sa astept septembrie. of, of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Salut,

ati furat ploaia si aici incepe sa se coaca pamantul...

Mergi la inceput

Ne coacem si noi in continuare, stai linistita, dar mataluta pe unde-ti faci veacu' acusica? (daca nu-ti e cu suparare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ilenuca unde esti mama, ai disparut, hai sa-ti zic vreo doua vorbe pe msn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Eram la net cafe in cautarea de joburi de dimineata..Cred ca pot sa le cer astora sa ma angajeze supraveghetor de sala......acum am venit dincoace, ca a intrat in sedinta....

Mergi la inceput