FIV de toamna -partea a - 2-a.
Raspunsuri - Pagina 8
monix0708 spune:
Ok. eu as putea veni pe jos de la Unirea, asa ca centru ramane. dar tu alegi locul, ca esti de-al casei.
Alo? Cine mai vineeeeeee la si la si la si la si la ?
Pia spune:
Aloooooo si eu vreau sa vin dar sper sa vina colega mea din concediu pana atunci altfel n-am cum, dar vad eu pana atunci. Zona imi convine, Ralu stabileste unde anume la Unirea.
Nu vreau sa ratez intalnirea cu voi.
Pupici
gabid spune:
Hei,bucurestencelor...faceti gasca separat?Glumeam!Si eu m-as intalni cu voi dar nu stiu cum.Eu cred ca ajung in Bucuresti dupa 15 August.Sper sa se intoarca Ancar din concediu pana atunci.Chiar ,ati mai aflat cand pleaca in concediu?
As vrea cand ne intalnim sa o aduc si pe Simonica dar tare greu e cu ea...sa vedeti si voi ce jale e cu un copil...dar merita orice sacrificiu.Am devenit imuna la toate nebunelile ei.De adus oricum o aduc cand fac FIv-ul ca doar nu o sa o las o sapatamana la Bacau.Inca nu stiu ce si cum o sa fac.
Eu am ganduri mari pt anul urmator:
un bb si vreau sa ma inscriu la cursuri postuniversiatre management financiar contabil.Sper sa reusesc cu ambele.
Va pup,
Gabi.
ileana spune:
Salut gagici,
De ieri dupa amiaza este un calvar aici...se traieste in abur....
Ploua... soare ...abur...ploaie...soare...abur...
Nu poti sa respiri de umezeala...ca temperatura, ar fi uman , 25 de grade, dar umezeala calda, face ca toata lumea sa fie uda...
Cred ca si asta a contribuit si eu sunt cam "cu nervii".
Operatia din cauza umezelo-transpiratiei ustura rau de tot....
Si am tendinte bacoviene...
Sper la o zi mai buna....
Monica-Elena spune:
Gagici si eu vreau sa vin. Sa-mi spuneti si mie unde si cand. Si eu prefer dupa amiaza in jur de 17.00?
Monica
ileana spune:
A nu stiu cata repriza de ploaie pe ziua de azi....tot ploaie cu soare...ai senzatia de "apa in aer"....
Pia spune:
'neata fetelor
Gabi, Ileana nu facem dragelor gasca separata si va invitam si pe voi fara voi nu are farmec intalneala
Gabi ai ganduri mari pt.la anul sa-ti ajute D-zeu sa-ti realizezi visele.
Ileana bine ca ai trimis ploaia si la noi chiar daca a fost cu tunete si fulgere mari de ne-am speriat, s-a mai racorit un pic si pe aici.
Eu i-am spus sotului meu aseara ca o sa ploua si nu m-a crezut si azi dimineata la 5 cand a inceput ploaia mi-a zis ca-s mai buna decat meteorologii..de operatia este de vina.
Pupici
Pupici