Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Si mi s-a trezit bubulina...

Cum stateam eu asa la calculator aud din camera: Maaaa-ma, maaa-maa, Ana-ana-ana Era in picioare si se tinea de patut cu parul valvoi in cap...

Ziceti voi nu sunt cuvintele astea cel mai frumos cadou primit vreodata de ziua mea?

va pup si poate mai intru mai tarziu...acum am tb

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

quote:
Originally posted by GETY

M-am pus sa descarc niste poze din aparat sa-l las gol-golutz si am citit si mesajul lui Beatrix.
Beatrix, ai perfecta dreptate. Eloise s-a suparat, dar nu pe nedrept, eu i-am mai raspuns odata si lui Simoky: nu conteaza unde scrii, ci conteaza ce scrii.
Mamicile care au timp sa scrie acolo si vor sa o faca si la noi, sa o faca din suflet, nu cand isi vad bebeii scosi din listutza de aici.
N-am inteles chestia cu alaptatul, a mea s-a intarcat singura pe la 6-7 luni, asta nu inseamna ca ar trebui sa ma simt aiurea ca n-am facut ce trebuie, sau mai sunt mamici care alapteaza si as fi vrut sa o fac si eu.
Va urez o saptamana buna! La intoarcere ma hotarasc daca mai postez si eu pe aici.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Gety eu am mai scris si inainte de a fi puiutul meu scos din lista nu am aparut acum din senin. de ce nu am scris de mult am explicat ieri. in ceea ce priveste alaptatul e treaba fiecareia. face cum crede ca e mai bine pentru copil dar asta nu inseamna ca puiul meu e mai prost pentru ca nu am avut lapte si l-am hranit cu formula.
de ce sunt bagate toate mamicile in aceeasi oala nu inteleg?
oricum iti doresc un concediu cat mai placut.

in ceea ce priveste timpul liber NOAPTEA pt ca ziua e prea ocupata cu pitix care nu sta o secunda locului.

LA multi ani pentru pitici sa fie sanatosi si voiosi.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

'neatza!
cititi aici http://www.livenews.ro/article.aspx?ID=13544

nicol

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna dimi!

Fetelor imi pare rau sa o spun dar sunt f dezamagita de situatia creata. Eu am continuat sa scriu pe ambele forumuri pt ca atat aici cat si acolo m-am simtit f bine si am avut ocazia sa cunosc mamici deosebite. Dar pana a mi se aduce acuze ca sut cu c... in doua luntre sau ca aici spun dulcegarii si acolo va improsc cu noroi mi se pare prea mult. Eu nu am gasit un singur mesaj in care sa fii facut vreo aluzie rautociasa la voi pe celalalt forum si am incercat pe cat posibil sa nu amestec povestile.Mie una nu-mi plac vorbele aruncate in vant cu aluzii si subintelesuri. Imi place sa se spuna lucrurilor pe NUME nu sa ne ascundem dupa tot felul de cuvinte intortocheate si simandicoase si sa-si asume responsabilitatea cuvintelor adresate. Asa ca daca persoana care a scris mesajul acela pe SE citeste ceea ce eu scriu acum isi va da seama de lasitatea de care da dovada si de mizeria care s-a creat din nou intre cele 2 tabere.Probabil ca-si savureaza victoria. Si vorba aia:"daca taceam filozof ramaneam". Uite ca nu ai tacut si ce mare branza ai facut Ca-i alaptat ca nu e ce conteaza mai mamicilor... Este oare mai important alaptatul asta decat dragostea pe care o oferim noi micutilor....?

Stiu ca discutiile pot continua la nesfarsit pe tema asta fiecare avand argumentele sale...

Mi-e lehamite.

Alina&Bianca(25 August 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sophie Marie Theodora
itzy-bitzy

Am reusit sa-i dau antibioticul pana la urma, este mai bun la gust decat primul siropel, ii dau cate putin in gurita si nu se ineaca si nici nu a mai vomitat. Va multumesc tuturor pt. sfaturi.

Itzy mi-am inchipuit-o pe papusica cu parul valvoi si m-a pufnit rasul, sunt asa de simpatici! Felicitari!

Ignatica super harnic baietel ai! Deja ai ajutor in casa. Bravo!

Nicole sanatate multa piscotelului, te asteptam mai des pe la noi.

tasia si al meu e super agitat mai ales de cand a devenit biped, nu mai sta nici in patut, nici premergator, nici carut, nici tricicleta. Toata ziua circula!

Tanima te lamuresti citind mesajul lui Beatrix.

Am vazut pitici minunati: Vladut, Maria Diana, Maria Cornelia, Bianca, David, Patricia. Sper ca n-am uitat pe nimeni, de vazut i-am vazut.

-----------------------------------------------------------------------
M-am luminat si eu citind dincolo si dupa mesajul lui Beatrix care a spus exact ce aveam si eu de spus. Nu e prima data cand se fac aluzii rautacioase acolo legate noi, lucru care nu demonstreaza decat calitatea acelor persoane... insa de data asta le-au intrecut pe toate, nu am nimic cu mamicile care scriu si aici si acolo, eu le apreciez foarte mult, lucru care s-a vazut pana acum.

Imi pare tare rau ca Andra a luat aceasta decizie, dar nu cred ca asta e solutia, aste e scopul lor sa destrame de tot acest forum si vad ca le iese... pacat... nu cred ca Roxana a avut intentia de a ne face rau dar se pare ca asta a iesit, posibil ca oricine dintre noi sa aiba sau nu antipatii, putem sa le ignoram si sa mergem mai departe. Si nu a judecat-o nimeni pe Roxana ca a scris dincolo, fiecare e liber sa faca ce vrea, ci modul cum a facut-o si ce urat a iesit pana la urma. Ce ma bucur este ca la noi nu s-au facut remarci rautacioase despre SE, dintotdeauna s-a vorbit frumos. Oricum Roxana ma bucur ca ai reusit sa treci peste asta si sa ramai aici, nu cred ca vor fi aluzii rautacioase la noi, dincolo poate...

Lilina eu m-am gandit ieri la mesajul tau dar in sensul bun, adica ca mare dreptate ai, nu ar trebui sa ne mai certam deloc aici, fiecare sa imparta ce are cu cine are pe privat, insa de data asta ne-a implicat pe toate, eu respect toate mamicile de aici si nu accept replici de genul asta, sunt josnice si demne de cele care le-au emis. Apropo de masina, mie mi s-a spus sa am grija sa nu uit cheile in masina ca se poate intampla asa ceva, am un stres pe chestia asta, la munte am luat ambele chei sa nu ramanem pe varful muntelui... aaa, si la mine au fost ieri ceasurile rele.

Vauva suntem liberi sa scriem ce vrem si unde vrem cu conditia sa respectam niste reguli minime de morala, macar sa nu jignim pe nimeni...

Scuzati ca m-am intins...

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Alina nici mie nu imi place felul in care am fost facute pentru faptul ca am decis sa scriem in ambele forumuri. de ce? pentru ca ne sunt mamici si bucurii dragi in ambele parti. am avut de invatat cate ceva de la fiecare sau cand am avut nevoie de un sfat am primit. imi pare rau ca sa ajuns aici. nu suntem perfecte e imposibil dar daca deranja atat de tare ca se scrie pe doo forumuri era mai simplu de zis decat sa se ajunga la astfel cuvinte "cu c.. n doua luntre" am incercat sa trec peste lucrul asta.
pana la urma e libertate de exprimare nu? putem fiecare scrie unde vrem, nu? conteaza asa cum a spus Gety ce scriem iar si eu ca si Alina nu cred ca am jignit pe cineva.
va doresc numai bine

nicol

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani, Itzy!

La multi ani, Sophie Marie Teodora! Credo, sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai BUCURII!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Si-acum partea nasoala...

Inca de saptamana trecuta am anuntat ca voi modifica lista, am facut-o. Ceea ce m-a determinat sa fac asta si m-a inversunat a fost faptul ca se ajunsese prea departe cu jignirile si a propos-urile adresate mamicilor ramase aici, pe DC. Vad c-am fost catalogate ulterior drept "inculte". Fetelor, aici este un forum DESPRE COPII, unde se intalnesc si mame care au terminat doar liceul si cele care au studii superioare sau - poate - si in strainatate, nu-i asta esenta forumului, ca daca era sa ne comparam nivelul de cultura ne intalneam pe forumul Sorbonei, nu?

Nu mi s-a parut fair play ca noi sa continuam sa le felicitam pe celelalte fete cu ocazia zilei de nastere sau la implinirea unui numar de luni a copiilor, iar ele sa nu zica macar un "multumesc", desi sunt la curent cu ceea ce se intampla la acest subiect. Dimpotriva, au continuat sa arunce cu noroi in comunitatea ramasa aici.

Cu alte cuvinte, cine doreste inapoi pe lista sa spuna asta in mod explicit.

Nicole2005, fara suparare, ti se pare firesc sa sustii ideea - stupida oricum - de a pune pe calea ferata o mamica de Bucurie de pe DC, poreclita in mod grotesc de voi "Hepatita"? Mai mult, la ultima ta postare aici, cu mai bine de 10 capitole in urma, mai exact prin luna mai, ai scris "mai da' ce liniste e aici...imi rasuna crEErii" - exprimare pe care o folositi voi pe celalalt forum ca o aluzie la una dintre noi, cele de pe DC, fiindca mai demult a scris cuvantul "creier" in mod gresit.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

ohooo se tine minte ce am scris in luna maiiii...

nu stiu de ce a deranjat pe unele ca scriem pe ambele forumuri. despre cum scriem ca am scris crEEri asa cum se scrie pe SE nu a fost nici cea mai mica aluzie la acea greseala de scriere. practic nu stiu cine a gresit nici nu vreau sa stiu pentru ca nu asta conteaza. poate sunt si unele expresii de aici de pe DC care le folosesc nu neaparat pe SE are importanta ? ideea e ca atunci am fost acuzate ca nu vrem binele unului bebelus.nu conteaza ca e mamica sau nu cine a scris dar conteaza ca nu a citit tot ce trebuie si a aruncat cu noroi. pe una chiar m-a deranjat acel mesaj. asa cum am mai spus daca eu nu am putut alapta puiul cu ce e mai prejos fata de altii?
faptul ca se activeaza pe mai multe forumuri are vreo importanta? pot fi si 10 . v-a deranjat faptul ca se scrie pe 2 forumuri.am jignit pe cineva eu? nu cred dar am fost facuta ca sunt cu c... in doua luntre de ce? pentru simplul fapt ca scriu si aici si acolo. imi pare rau ca s-a ajuns aici . eu chiar am avut ce invata de la mamici atat de aici cat si de acolo. fiecare a trait cate o experienta care ii este de ajutor altcuiva.

nicol

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata la amiaza!!!

Am reusit in sfarsit sa iau loc si eu ca de azi dimineata sunt in prizaaa...spalat prin toata casa, facut mancare,intins rufe, spalat geamuri, facut covoarele cu peria(deja asta fac in fiecare zi de cand grasanu merge de-a busilea)....si toate astea cu grasanu in picioarele mele, mai cu premergatorul, mai pe jos...oooff Doamne simt ca nu mai am timp de nimic...de mine deja se exclude din start ideea...voi cum va descurcati cu timpul???cand aveti timp sa le faceti pe toate???

Itzy - LA MULTI ANI!!!sa fii sanatoasa, sa te bucuri de printesa mica si sa fiti fericiti toti 3!!!

LA MULTI ANI!! bucuriilor de 22, sa cresteti mari frumoase, destepte si ascultatoare!!!!

Cat priveste subiectul amplu dezbatut - eu prefer sa ma abtin, ce am avut de zis am zis...nu sunt adepta certurilor, a atmosferei tensionate, nu judec pe nimeni, nu stau sa analizez cuvintele, nici pe departe sa le rastalmacesc - aici ne-am adunat din si prin prisma copiilor nostri si nu vad de ce am sta sa vedem daca celelalte se ridica la nivelul nostru de cultura si moralitate - si daca am ales sa scriu aici inseamna ca aici printre mamicile si bucuriile lor(ale noastre) ma simt cel mai bine!!!!Cu asta eu nu mai dezbat subiectul - ca e timp irosit aiurea !!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput