Bucurii de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
Neata!
Sophie Marie Teodora!!!!
Credo sa-ti traiasca papusa si sa va bucure viata!
Itzy!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!
Lilina !
Eu am intrat doar sa va spun cu ce m-a uimit pitix ieri: a invatat sa se dea singur jos din patul mare si din patutul lui frate-sau(din unul se da pe burta, din celalalt cu fata) si se urca si se da singur pe tobogan!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI Sophie Marie Theodora!!!
LA MULTI ANI ITZY-BITZY!!!
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
ramomar spune:
ehe, si acum sa-mi dau si eu cu parerea: Beatrix mare dreptate ai. Am bagat si eu un ochi dincolo si m-am lamurit. Urat de tot ca suntem catalogate drept inculte, obsedate si multe altele, iar cand una dintre noi se hotareste sa scrie si acolo e primita cu bratele deschise. Pey cum?! nu au fost si ele bagate in aceiasi oala cu noi din moment ce scriu si aici???!!! Pacat ca se ajunge aici. Suntem mame de niste puiti minunati, dar de unele suntem catalogate drept cele mai josnice si mai inclute atata timp cat scriem aici, iar cand o facem si acolo suntem cela mai destepte si primite intr-un grup strans si unit de "prietene". In loc sa ne vedem de ale noastre si sa ne bucuram de fiecare progres al bucuriilor suntem improscate cu noroi. Daca a scris un anonim acolo nu inseamna ca toate am zis asta sau ca a fost cineva dintre noi.
Eu zic fetelor, eloise si gety, sa nu le dati satisfactia de a va retrage si sa continuati sa scrieti. Dupa ce am citit primele postari ale lui eloise, mi-am dat seama ca este o persoana super si as fi tare suparata sa stiu ca ne parasesti. E valabil si pentru tine Gety.
Gety va doresc un concediu minunat si spor la facut bagaje.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
CristinaGoji spune:
Cata - eu sunt logata toata ziua si cand prind un moment de respiro, repede pe forum. Daca am de raspuns, incep sa scriu, dar nu neaparat ca-l trimit atunci, se intampla ca-l trimit la urmatorul moment de respiro
Pufy - Ti-a crescut mare deja pufisorul mic!
Poze
aproape major
itzy-bitzy spune:
Neata!!!!!!
Ramomar MULTUMESCdaaa numai tort(uri) nu faceam azi-noapte...
HAI SA VA TRAIESC SI SA VA CINSTESC!!! VA POFTESC CU MIC CU MARE!!!!
Lilina mi-ai inveselit ziua....meyyy tu esti mortala. Daca e cineva careia sa i se poata intampla asa ceva...cred ca eu sunt aia....nu m-ar mira....Cred ca aveau aia niste fetze...si tu cu copilu' in brate infometat... Si eu te asteptam in parc...
Cristina mersi. Xandrutza parca zicea ca isi strange si calculatorul...o renova casa...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Cristina si Pufy multumesc
Pufy bravo pt pufysorul mic...Si Ana-Maria se da jos intorcandu-se pe burta si se lasa asa...alunecand....iar in patut ca e mai jos intra pe usita laterala ca intr-o cusca
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
ramomar spune:
Cristina, azi nu ne faci cafea?
bravo Nicolas! ce bucurie mare are mama!
Itzy, simpatica rau Ana Maria cu servetele. Sa stii ca si Patricia cum le prinde cum deschide cutia si le scoate pe toate, dar eu deja m-am invatat sa il bag pe primul inauntru si atunci nu mai are de ce trage. E asa simpatica cum se chinuieste ea si cum isi baga degetele sa le scoata.
lilina, hai ca ai fost tare ieri . BIne ca nu ai stat mai mult pe langa masina, o ora treaca-mearga
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Am uitat sa felicit si eu o bucurie mik...
Pe Sophie Marie Theodora ca doar e nascuta tot pe 22 august. Sa fii sanatoasa , fericita si norocoasa!!!!!! Credo sa iti traiasca fetita!! A implinit 1 anisor deja!!!
Papusica mea doarme neintoarsa de la ora 23 azi-noapte...sunt 10 ore de cand nu s-a trezit ...si eu fac ture pe la ea si pe forum...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Papusica mea doarme neintoarsa de la ora 23 azi-noapte...sunt 10 ore de cand nu s-a trezit ...si eu fac ture pe la ea si pe forum...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
Norocoasoooooooo! Cred ca vrea sa-ti faca si ea cadou de ziua ta
Ramomar - pai am facut , am anuntat Hai ca a mai ramas, poftim, tine
Poze
aproape major
beatrix spune:
Buna dimineatza bucurii!
Sophie Marie Theodora , Iulia Teodora!
Itzy-bity, La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si numai de impliniri sa ai parte pe toate planurile!
Gety, concediu placut si fii convinsa ca ne gasesti tot aici cand vei revenii!
Itzy, Pufy, dar ce copii mari aveti voi! al meu cred ca o sa ramana ultimul pe lista care sa invete sa se dea jos din pat, respectiv urce! dar probabil v-a fi primul care la 2 ani isi va face singur patul ! i-am vazut la cresa pe cei de 2 ani cum dupa ce se trezesc fiecare isi aranjeaza patul si dupa ce mananca la fel isi pun farfuria intr-un loc special facut la nivelul lor pt asta!
Lilina, nasoala situatia! bine ca s-au miscat repede ce-i de la dacia!
ramonar, ce fata harnica ai! te ajuta deja la curatenie!
o zi minunata sa aveti!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)