Bucurii de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 3
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
Astazi David a adus de-a busilea o pereche de sosete de-ale sale si le-a bagat in masina de spalat.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Wow Ignatica, !!! Ce baiat harnic si ordonat ai! Bravoo!!! Nu vine si la mine sa ma ajute la ordine, ca eu nu prea mai prididesc...
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
ramomar spune:
bravo David! ce copil mare are mama, stie sa bage rufe la spalat
Ignatica, mercic de PM. Dupa cum ai citit pe aici, m-am lamurit cu petele
daaa Itzy, am intacat-o gata, i-a ajuns. A acceptat Humana, tot formula asta a mai baut si pe la 8 luni. A fost mai usor decat am sperat. Primele 2 nopti s-a dus tati la ea, a linistit-o, desi nu a plans rau, mai rau plangea cand era la tzitzi, i-a dat biberonul, prima noapte l-a refuzat, dar apoi a 2-a zi l-a luat fara probleme. Acum e tare liniste noaptea, se mai trezeste o data, bea lapticul in patut si dormim la loc, ce mai e paradis
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
si ca sa mai uitati de probleme va mai pun eu niste poze:
http://s196.photobucket.com/albums/aa144/mogaldeata/11%20luni/
nu mai am timp sa ascund linkul ca s-a trezit piticania si sunt cu ea in brate
Vauva, nu i-am introdus nimic nou. Dermatologul mi-a zis ca intre 1-3 ani se poate sa faca alergie si de la alimente la care nu facuse pana atunci, deci cine stie...
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
alexutza_26 spune:
Wooowww - ce ma bucur Roxi ca nu ai renuntat asa usor ..hai ca trebuie sa se linisteasca apele...Acum ramane d e vazut Eloise ce parere are si daca revine la sentimente mai bune...
Ignatica--deja ai baiat mare si pe deasupra si ordonat...bravooo David!!!!
Alina - da, cam trebuie sa ma intorc...nu e urgenta..dar mi se cam ocupa locul
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
itzy-bitzy spune:
Vauva...de cand tot zic sa iti urez bun venit din calatorie...si uite ca pana una alta ai mai plecat o data...Si tatal meu a lucrat o perioada in Finlanda la Tampere, si in Suedia la Stockolm. I-a placut fff mult curatenia si disciplina suedezilor si a finlandezilor...asemanatoare cu rigurozitatea nemtilor....
Ti-am vazut si pozele toate ca tare frumoase erau ...iar mica shpioanca ce-a mai crescut...e o frumoasa...uite ca peste cateva zile face 1 an...iti vine sa crezi?
Nicole....aoleu pojar? Pai cum a reusit Piscotelul tau sa ia asa ceva? De la vreun copil mai mare?
Xandrutza multumesc pt urari..... Prima data ma intrebam de unde stii oare....apoi mi-am adus aminte de prima pagina
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Ramo ti-am vazut mogaldeata de 11 luni...ce incantata era la iarba verde si de calut... eu nici nu mi-o inchipui suparata...la cat de des zambeste....
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
nicole2005 spune:
Itzy din parc de prin oras nu stiu cert e ca m-am trezit cu 3 zile de febra si apoi eruptiile. acum multe persoane mi-au zis ca mai bine a facut acum ca e mai mic ca altfel suporta. de altfel nici nu ma mir daca seamana cu mine primim tot as fi in stare si raceala sa iau de la una dintre voi daca aveti prin intermediul netului. pitix a fost racit acum o saptamana si binenteles ca acum am luat-o eu dar mult mai zdravana
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
piscotel
tanima_i2002 spune:
Rusinica, rusinica.
Iarasi cearta.
Pacat ca iar se ajunge aici. Eu cred ca cineva vrea cu ot dinadinsul ca acest subiect sa se inchida.
Nu am nimic nici cu cele ce au plecat (alegerea lor), nici cu cele ce au ramas (printre care si eu) si nici cu cele care stau cu c... in doua luntre (v-a placut asta?/?). Eu cred ca ne intalnim aici sa ne spunem pasurile ci nu sa ne jignim. Si daca cineva se simte dat deoparte nu are decat sa spuna ce o doare si incercam cu toate sa reactionam cumva.
Din nou spun: pacat. Chiar am citit odata si pe alte topicuri si am vazut ca peste tot sunt astfel de certuri si nu pot sa pricep cum de se ceara niste oameni care nici nu se cunosc. Dar daca ne-am cunoaste va dati seama ce ar iesi???
Haideti sa trecem si peste asta, sa incercam sa pastram listuta asa cum este cu toti bebicii in ea, daca cineva vrea sa se retraga cu totul sa anunte si numai asa sa fie sterse nume, chiar daca nu mai posteaza aici au postat candva si au dreptul sa apara acolo. Iar daca este cineva care a fost sters sa ceara sa fie trecut din nou (parca Nicole spunea ca puiul ei a fost sters din lista).
Uite ca am intrat numai sa spun si eu ceva si incerc sa fiu scurta ca aici au loc numai lucrurile care ne doare din prisma copiilor ci nu copilariile astea cu cine ce a zis (apropos, care este faza ca am citit si eu pe SE si nu am priceput mare lucru).
Iar fetele care posteaza pe SE sa le traiasca bebicii si din partea mea pot sa mai treaca din cand in cand si pe aici.
Pupici la toti bebeloii, bucurii de sept_oct_2006 ai DC sau SE.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
GETY spune:
Tanima, asa e, parca si-ar baga cineva coditza sa se destrame grupul
Acum e randul meu sa spun ca imi pare nespus de rau ca Eloise s-a decis sa nu mai scrie, nu neaparat ca e ieseanca de-a mea si ne-am cunoscut, dar pentru ca este o persoana deosebita cu un caracter aparte.
Noi plecam maine seara, azi am pregatit toata ziua bagaje, asta dupa ce-am citit cum s-a descurcat Gonghy cu ele, iar maine le asezam in valiza, sacose, rucsac si altele. Vremea se anunta super si speram sa venim cu multe pozici.
Sper sa mai fiti aici cand ne vom intoarce.
Noi plecam
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
tasia spune:
Pupici la mamici...
Fetelor imi pare rau ca nu am mai scris...dar bebele nu ma lasa sa respir deloc...am fost plecati la munte...acum o sa plecam la mare...vrem sa mergem in bulgaria la nisipurile de aur am auzit ca e frumos.
Fabi al meu este super agitat...nu sta absolut deloc...toata casa merge dea busilea...se ridica peste tot...umbla peste tot...tipa...are mancarici non-stop... Ne-a epuizat pe toti habar nu am de unde are atata energie...
Cine mai are bebei asa vioi...vreo idee ceva ce sa facem sa ii mai epuizam sa stea mai linistiti ?
Cu sanatatea stam foarte bine nu am racit absolut deloc chiar daca pe caldurile astea in bucuresti am stat cu el la aer conditionat non-stop...nu a racit nici macar odata...
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre