Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Itzy, tocmai am terminat pranzul dar de un desert tot mai am loc! asa ca vin si eu la o praji!
Eloise, La multi ani surorii tale, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce isi doreste!
Alexutza, eu zic ca e ok cum vrei tu sa-i dai mesele! noi inca suntem tot la 5 mese, dar vecina ii da fetei ei 4 mese!
la noi programul e asa: 6.30-7: 210 ml lapte cu 3 masuri de cereale, 11-12: pireu de legume cu fructe, 15-16: pireul de fructe, 18: 210 ml lapte, 21: 240 ml lapte cu 2 masuri de cereale!
la vecina: 6.30-7: 240 ml lapte +5 masuri de cereale, 11-12 pireul de legume, 15-16 pireul de fructe, 19: 250 ml de lapte!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Nicole, bubitze asa a avut si Eric pe spate si pe burta dar dupa 5 zile de febra si doctora a zis ca din cauza febrei!
daca e foarte cald e posibil sa fie de la asta dar oricum eu zic sa intrebi si medicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

tind sa cred ca sunt de la caldura pt ca sunt 31 de grade nu am ce sa fac stiu ca mititelul e foarte rau de caldura. am fost la farmacie si am luat niste mixtura sa il dau cand se trezeste ca acum doarme

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Nicol mie mi se par a fi bubite de la caldura.In cazul asta eu ii faceam dusuri dese si ii dadeam cu pudra pt. bebei.Dar nu pot fi sigura doar la o privire.Multa sanatate.Poti incerca si 5 zile de Calciu.Altceva nu stiu ce sa-ti mai spun.

Alex ti-am raspuns si eu.Am dat edit mai sus.

Itzy merci- pt. mine a contat enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

multumesc mult de tot la toate

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Toate rautatile nu mai conteaza.Mi-am dat seama ca sunt nimicuri fata de alte lucruri ffffffffffffffff. importante in viata.

Mergi la inceput

Roxanae, mare adevar ai spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mey fetelor, copiii vostri nu mai mananca noaptea? Sau doar nu ati inclus si masa de noapte in meniul zilnic? Sa nu-mi ziceti ca am ramas singurii care mai mancam noaptea

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Mey fetelor, copiii vostri nu mai mananca noaptea? Sau doar nu ati inclus si masa de noapte in meniul zilnic? Sa nu-mi ziceti ca am ramas singurii care mai mancam noaptea

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

A mea nu mai mananca de 3 saptamani noaptea...I-am bagat completare lapte praf deoarece se trezea pe la 3 sau 4 dimineata si am zis ca e de ajuns...si pt mine si pt ea...cu trezirile astea. Acum e paradis vb lu' Ramomar

EDIT: DECI A DOUA MASA DE LAPTE I-O DAU LA TREZIRE NU I-O MAI DAU IN TIMPUL NOPTII

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

David nu mai mananca noaptea de la 7 luni.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput