baga jucarii in WC
Cum pot dezvata un copil de 1 an si noua luni de aruncat jucariile in WC? Se mai spala si pe maini cateodata tot in WC. Multumesc pentru posibilele sfaturi
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
Raspunsuri
arabella spune:
Cu aceeasi problema ma luptam si eu,iar singura solutie este sa tin usa inchisa tot timpul la baie.
arabella & angelo
ticka spune:
hehehehehe
Mama cat am ras!! si Sandica si-a spalat mainele in wc. o sa-i treaca, fii sigura.
Eu zic ca e destul de maricel bebitzul tau si va intelege daca ii explici. Poate vede ca te superi si o face intentionat?
Pupici
-
.
adita spune:
Nu cred ca o face intentionat. Eu ii tot explic si el e in continuare foarte nelamurit de ce ii arunc jucariile pe care le baga in WC. Nu stiu de ce nu pricepe, ca de obicei ma inteleg foarte bine cu el si intelege aproape tot ce-i spun. Si degeaba inchid usa ca stie sa o deschida. Oricum, in baie nu prea intra singur. Daca sunt si eu acolo, atunci intra. Si intr-o fractiune de secunda, cat fac eu altceva, arunca tot ce prinde. Pe urma imi spune senin:"apa".
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
cristina73 spune:
Draguta mea si-a aruncat sticla cu lapte in wc si era tare suparata ca nu a primit-o inapoi deindata....are 1 an si 10 luni... cred ca pe ei ii distreaza... oricum de cite ori o vad ca da tircoale pe la baie si are intentii "criminale" incep sa-i spun pe ton categoric ca "nu e voie". De obicei tine figura, cu mici exceptii..
Pot sa va intreb in schimb cum opriti copiii sa traga apa de la wc ori de cite ori sunt in zona???
numai bine
cristina73
Marianar spune:
Si Vladut (11 luni jumate) este fascinat de wc . Cum ma vede ca intru in baie, lasa totul balta, oricat de preocupat ar fi cu vreo jucarie si repede dupa mine, se opreste un pic la masina de spalat si apoi la wc. Intai ar vrea sa se spele pe maini acolo iar daca vede ca nu merge incearca sa se urce pe el, la faza cu bagatul jucariilor inca nu am ajuns .
Pupici!
ruxij spune:
Hi hi, totzi copiii fac asta. Si al meu se spala pe maini in WC si trage apa, sau se urca pe cantarul de baie, pe care si-l trage singur de sub chiuveta, ca sa poata deschide apa. O sa le treaca, inchidem usha, le spunem ca nu e voie, ii luam pe sus de acolo etc.
Va pup!
Ruxi
adi69 spune:
Si Catalina si-a aruncat jucariile "de ros gingii" in WC.Si apoi se aplecase sa le scoata.Noroc ca am vazut-o inainte de a le baga inapoi in gurita.Nu am ce-i face,cum vede usa deschisa la baie cum direct la WC se opreste.Si ce fericita este cand vede WC-ul!
Spal bine WC-ul,pun cub albastru in rezervor,tin usa inchisa si copilul ocupat cu altceva.Asta e!
Dia si bebe Rucsi
joxy spune:
V-atzi gandit ca poate nu le plac acele jukarii ? :)))))))))...
p.s. io rad de voi k inca nu am ajuns la faza asta.. :)
Cu respect,
Florin
ciufulici spune:
Dragi mamici, la noi nu a existat problema asta. Bebelusa noastra cand a crescut mai maricica stia ca la baie se face kaka la olita si se spala rufe. De cate ori venea la baie daca aveam eu treburi acolo ii dadeam si ei un lighean mic cu putina apa si o batista si era o distractie grozava, nu parea interesata de WC stia ca aceea e olita mea si uneori cand ea cerea olita imi arata sa fac si eu ceva la olita mea. Era grozav de comica. Mai puteti incerca sa puneti putina apa in cada unde bebe sa poata arunca jucariile sa pluteasca le place gozav asta. Stati aproape de ei daca prezinta interes jucatul prin baie.
Va doresc succes in rezolvarea problemei.
2xCiufulici
irinai spune:
Ca solutie la prima vedere, lasati capacul de la WC. Bebeii nu au forta necesara de a ridica capacul. Cel putin eu asa fac.
Daca aveti capace de WC ce pot fi ridicate cu usurinta, exista niste dispozitive de blocare a acestora, ce nu pot fi "descuiate" de copii. Eu le-am vazut la Chicco, dar sunt convinsa ca exista si la alti producatori. Cred ca cele de la Chicco costau 70.000 lei, anul trecut.