De coma, nu alta...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Fetelor, sinteti mortale! Am vazut toate pozele si m-am distrat copios.
Pt locu I votez tot cu roz!

http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

vai de capu' meu cat am cautat sokectu asta...acush ajungeam la inceputurile DC-ului

azi am facut cunostinta cu puii astia

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu din pacate am admirat o domnisoara de 5 ani in niste ipostaze sexy - multa lume nebuna!
Mai exact (pt ca nu vreau sa dau nume) fetita in rochie alba intinsa pe podea, cu picioarele la vedere, incrucisate, sau fetita in rochie alba cu umarul dezgolit. Fantastic! Trebuie sa te concentrezi ca sa-ti amintesti ca are 5 ani.
Pozele sunt aici in albumele de pe DC.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Unele sunt haioase rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by J G

Eu din pacate am admirat o domnisoara de 5 ani in niste ipostaze sexy - multa lume nebuna!
Mai exact (pt ca nu vreau sa dau nume) fetita in rochie alba intinsa pe podea, cu picioarele la vedere, incrucisate, sau fetita in rochie alba cu umarul dezgolit. Fantastic! Trebuie sa te concentrezi ca sa-ti amintesti ca are 5 ani.

de asta ziceai? http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=8410&loc=/userphoto/Doris%2DAlina/Portret%2Ejpg

Doar mainile ii sunt de copil; in rest pare o femeie

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

quote:
Originally posted by J G

de asta ziceai? http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=8410&loc=/userphoto/Doris%2DAlina/Portret%2Ejpg

Doar mainile ii sunt de copil; in rest pare o femeie

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

in una din poze se vede ca e f machiata si la ochi, ruj pe buze etc... probabil ca era pregatita pt un spectacol...

Mergi la inceput