TAMPOANELE ETERNA PROBLEMA

TAMPOANELE ETERNA PROBLEMA | Autor: emargherita

Link direct la acest mesaj

Cred ca pe toate ne macina acesta problema si ne-am lovit de fiecare data de ea. Asa ca ar fi nimerit sa dicutam despre ea. Care tampoane vi se par cele mai bune? Cu care ati avut probleme? Diverse momente ale zilei diverse probleme?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu am reusit niciodata sa imi pun un OB, intampinam probleme asa ca folosesc doar absorbante Always si in ultimele ile absorbante zilnice.
In rest , nimic.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Nici eu nu suport OB, poate doar asa in extrema urgenta daca sunt la mare dar nu ma simt bine si nici sigura. E penibil sa stai pe plaja si sa te tot uiti intre picioare
Asa ca folosesc always soft ca nu suport suprafata aia de plastic. Bine ca au iesit astea soft ca inainte nu foloseam always din cauza plasticului ci Librese care sunt bune dar parca mai bune sunt Always

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io de cand mi-am pus steriletul Mirena folosesc din alea zilnice Discreet. Dar inainte foloseam numai OB, nu suport altceva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu folosesc librese si ob iar zilnic carefree parfumat .De la always ma oparesc din cauza invelisului din plastic.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Eu am o menstruatie abundenta si folosesc OB.Mi se par cele mai bune... pt mine, mai ales ca nu mai stau stresata cand ma ridic de pe scaun, ca nu cumva sa curga pe alaturi. La always nu suport invelisul de plastic... mai ales vara .

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

OB + protej slip..foearte comod si lejer

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

OB-uri imi par super. folosesc de ....de peste 10 ani si totul e ok.
in rest folosesc protej slip de la always, cele parfumate.

fata mea foloseste insa gama always ...parca, unele cu 4 picaturi si unele albastre de noapte...ea e siper multumita.

cred ca tine de anatomia fiecaruia si de obisnuinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu folosesc Always sensitive. Sunt ok. Insa acum am unele, or sa mi se invecheasca, sunt insarcinata in 5 saptamani :)).
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

E vorba de absorbante sau de tampoane?

Solutia e sa incerci tot ce te atrage pe piata sa vezi ce ti se potriveste cel mai bine. Eu una nu agreez produsele parfumate, atat. In rest, dupa preferinte.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Eu mi-am cumparat o cupa menstruala,sunt niste treburi destul de noi, dar super utile. Costa destul de mult dar merita, nici nu se compara cu tampoanele, mai ales pe caldura asta. Am stat ceva in dubiu pina sa-mi iau, dar nu regret. Inainte foloseam ob-uri, dar m-am trezit odata la mare ca s-a umflat...nu m-am mai riscat de atunci sa intru cu ele in apa.

Mergi la inceput