*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 14
acina spune:
fetele cum trimit astia catalogul?
CU aviz sau asa la cutia postala?
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
madau spune:
la mine l-a adus postasul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilupep spune:
Eu am primit aviz pentru catalog.
Si......ca sa mai destind un picut atmosfera....asa ca pe vremea seturilor plasticoase , eu astazi am primit 2 cataloage 
catutza spune:
eu nu am catalog inca, chiar vreau, asa de dragul vremurilor bune. Sunt curioasa daca vine zilele astea si la mine.
Saddie , o veste ceva la la LR?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
ionela-roxana spune:
Si eu am primit astazi catalogul.
Acuma stam si ne uitam la ele asa cum ne uitam pe vremuri la cataloagele nemtesti............

Nici eu nu vreau CEC.
Giova spune:
eu una nu m-am uitat in casuta postala. dar imi zicea azi Vl-ad ca si ea a primit un aviz pt. ceva voluminos.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
felicia74 spune:
Da. iar cataloagele au fost trimise pe 8 august, la mult timp dupa stoparea livrarilor catre RO![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
In primul rand, pupici de la cin, m-a rugat sa va pup din partea ei. 
In al doilea rand, acum am revenit de la Eforie (superb, o apa incredibil de calda..nu-mi venea sa mai plec de acolo) si am gasit 2 mailuri de la LR (pt fiecare cont):
1. Suite à un problème technique, nous sommes dans l'impossibilité de consulter votre dossier.
Veuillez accepter toutes nos excuses.
Si votre problème n'était pas résolu sous 8 à 10 jours,
je vous invite à nous recontacter.
2.Suite à un problème technique, nous sommes dans l'impossibilité de consulter votre dossier.
Veuillez accepter toutes nos excuses.
Si votre problème n'était pas résolu sous 8 à 10 jours,
je vous invite à nous recontacter.
nici un cuvant schimbat...
Edit: fusta de la Tara e superba, o ador...
si eu nu am primit catalog....![]()
Edit din nou: nu am primit esarfaaaaaa 
katthy spune:
Voi ati dat comanda de cataloage sau le-au trimis ei din propria initiativa?
Vreau si eu catalog !!!
Ma gandeam ca o solutie ar fi (daca nu ne mai trimit coletele) sa comadam altceva incadrandu-ne in suma datorata de LR si drept scuze sa ofere si ei o reducere 
katthy
miki68 spune:
quote:
Originally posted by katthy
Voi ati dat comanda de cataloage sau le-au trimis ei din propria initiativa?
Vreau si eu catalog !!!
Ma gandeam ca o solutie ar fi (daca nu ne mai trimit coletele) sa comadam altceva incadrandu-ne in suma datorata de LR si drept scuze sa ofere si ei o reducere
katthy
Cataloagele se comanda. Cat despre "altceva", nu tot intr-un colet ar trebui sa ti-l trimita?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei