Memoria voastra ne-ar ajuta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Iubitilor, cum trece vremea....
Doamne cate nopti n-am stat pe DC cand eram la inceputuri!!!
Se legasera prietenii adevarate. Eu vorbesc si acum cu "floare de colt" daca mai tineti minte.... si ne-am intalnit doar o data in parc la o adunare DC.
Acum parca nu mai e timp!
Si nici parintii pt grupa mai mare de varsta nu au timp sa posteze- (nici eu)

imi place subiectul!
va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by Floare de Colt

Destinul ni-l influentam in fiecare clipa in functie de gandurile, cuvintele si actiunile noastre. Traieste clipa! Nu te mai gandi ce s-ar fi intamplat daca....
Eu cred ca te influenteaza prea mult ceea ce s-a intamplat in trecut si te gandesti ca poate trebuia sa te desparti de atunci de sotul tau. Nu te mai gandi la asta! Liberul tau arbitru, chiar daca a functionat poate la nivelul subconstientului, a ales sa ramai alaturi de el si astfel a aparut darul de la Dumnezeu care te umple de atata fericire-fetita ta.
Asta nu inseamna nici ca ai facut rau, nici ca ai facut bine, dar daca vrei sa traiesti fericita alaturi de sotul tau si de fiica voastra, traieste chiar asa si chiar vizualizeza-te alaturi de ei acum si in viitor, ca sunteti impreuna si fericiti.
Nu te mai lasa influentata de ganduri negative si de indoieli si intrebari care nu fac decat sa iti consume energia si care numai intr-o stare de fericire nu te aduc, ci lupta cu toate fortele tale(ganduri, cuvinte, actiuni) pentru fericirea si armonia familiei voastre.
Fii o adevarata luptatoare si nimic nu va putea sa doboare credinta ta in dragoste si fericire alaturi de sotul si fetita ta si ai sa constati ca uite asa, ca prin farmec, lucrurile vor lua o intorsatura favorabila si chiar si sotul tau se va transforma si pe zi ce trece comportamentul lui iti va intari convingerea ca esti pe drumul cel bun.
Nu uita ca vei fi supusa si la teste, cand iti va fi foarte greu sa crezi ca mai poate exista fericire si armonie intre voi, dar tu nu o sa te lasi doborata, o sa zambesti si o sa crezi mai departe in visul tau.
Mult succes!

Te pup cu drag,
Floare de Colt

Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu.

pentru o Floare de Colt rara...

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput