*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(7)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Androix - ce frumoase poze, io m-am uitat la toate... Cu ce aparat faceti? calitatea e impecabila...Eu tocmai mi-am luat unul care a costat cam mult si nu-mi place cum scoate...
Elteka, pozele au fost facute majoritatea cu aparatul sotului meu Canon EOS 350D si cateva cu al meu mai mic tot canon S3IS. Tu ce aparat ti-ai luat?
![](icon_smile_big.gif)
Am vrut si eu sa vad filmuletul demonstrativ si mi-l afiseaza ca pe o foto. Nu exista buton de play nu nimic. Care-i faza? Cred ca e de la mine, dar ce e?
Si eu tot batista bebelusului vroiam sa recomand. E 42 de ron dar merita fiecare leu.
Andreea, mama de Filip si Georgia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carstea spune:
buna seara mamici de capsunici
vroiam de mult sa va intreb :voi scoateti copii din cadita de cap?Sa nu radeti ca va intreb dar mama ma tot zapaceste cu chestia asta.O face ea cand e cu mine la baita si pare in regula:nu plange ,nu se sperie.Voi ce ziceti?
Eu folosesc din primul moment biberoanele avent de la pompa si pt ca ma mulg la greu suntem la a 2 a pompa ca pe una am dat-o gata.pe tetinele mele scrie 1.si bebe trage super din ele.Ar trebui sa le schimb cu alt nr.?
POZE
petit_ange spune:
Carstea tetinele nr.1 de la Avent sunt pt prima luna de viata a bebelui, pt luna 1-3 sunt tetinele nr.2 (cu 2 gauri) si apoi pana la 6 luni sunt cele cu 3 gauri. Eu parca asa am vazut pe pliantul de la Avent.
Elteka de ce zici ca m-as supara ??? sunt absolut de acord cu tine ca cel mai bine pt Raluca ar fi sa se mulga si sa lase lapticul in frigider... Am vazut pozele cu bebe Elias si e asa un scump, cel mai mult mi-a placut in cadita atunci cand zambeste
. Parca la inceput nu-i placea prea tare baita sau ma insel?
de Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
yoyoyo Ti-am trimis PM cu exercitiile.
Mie dr mi-a spus ca o sa incepem decalotarea dupa 4 luni.
carstea Si mie mi-a spus maica-mea ca pe mine ma scotea de cap din baie, dar mie mi-e frica si n-am incercat inca pe junior. Intreb si eu din ce motiv oare se scot copii asa?
chowpersa Eu nu dau calciu la bebe, dr nu mi-a spus sa-i dau si nici nu am intrebat pana acum daca ar trebui.
Am fost la dr ieri si a luat juniorul 500 gr intr-o luna si 4 cm. Eu cred ca e bine, dar dr insista ca e putin, plus faptul ca mananca des juniorul, sunt semne ca nu se satura la san si e nevoie de completare,sa insist mai mult cu laptele praf, pt ca nu e posibil sa nu-i placa...
A mancat juniorul lapte praf aseara 160 ml, noaptea san, la masa de dimineata inca 130 ml, apoi i-am facut lapte mixt, adica la 100 ml de lapte de la mine am pus o masura de lapte praf. Acum mananca la 3-4 ore, nu in fiecare ora, e si mai linistit si doarme mai mult. Iar intre mese ii dau ceai.
Credeti ca e prea concentrat 100 ml lapte san cu o masura lapte praf?
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Elteka,
Dolo e mortal cum isi suge degetul... si David si-a supt pumnul o vreme si de curand a devenit mai rafinat, suge doar degetul mare.
Io inca sunt in plin proces de reeducare cu David, adica incerc sa-l fac sa doarma in patut dar pana acum nu mi-a iesit; am incercat mai multe metode, si sa stau langa el sa-i vorbesc, sa-i cant sau pur si simplu sa-l las singur in patut si sa ies din camera; ambele metode se termina in racnete insuportabile; daca m-ar rabda inima sa-l las sa urle pana nu mai poate cica s-ar da pe brazda dar nu suport mai mult de 5 minute.
Si nici nu stiu cum sa rezolv problema trezitului des peste noapte; azi dimineata am inceput sa plang dupa ce mi l-au luat in parc...cred ca dau in depresie rau, ma trezesc invariabil la 1:30, la 4, la 5:30, la 7 si de aici se rupe cu somnul si vrea joaca , dar nu inainate sa faca caca, asa si-a ales el momentul asta, in fiecare dim la 7 si ceva.
Am inceput sa-i bag o masura de cereale seara, la ultima masa, dar degeaba, tot se trezeste...astept sa faca 4 luni (adica sapt vitoare) , poate se mai schimba ceva.
Cine intreba de decalotare...noi am inceput la 3 luni , prima oara mi-a aratat pediatra dar secretul sta in crema pe care o pun zilnic acolo, tre sa fie una foarte grasa si merge foare usor dupa aia; insa trebuie decalotat la baie ca sa fie curatat bine.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
mary_lou spune:
Ella,te rog sa-mi spui si mie cate doze de sirop calma baby sa-i dau lui Patrick ca sa-si faca efectul pt ca la 2 doze pe zi daca-mi doarme o ora....tu cum i-ai dat lui Davidutz al tau?
Eu nu pot sa inteleg cum un copil de 2 luni sa nu doarma ziua decat o ora, maxim doua.Duminica avem botezul si toti imi spun ca o sa se linisteasca,eu sunt convinsa ca nu are nici o treaba si nu o sa se linisteasca.
S-a invatat in brate si cum il las pe pat,cum incepe sa urle,urla pana il iei in brate,am zis ca o sa incerc sa-l las sa planga dar deocamdata nu pot,poate mai tarziu.Sunt epuizata si fizic si psihic,azi toata ziua m-a marait si m-a plans,ieri la fel,maine sa vad ce-o mai fi......Va las,nu vreau sa va plictisesc,noapte buna!
poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei
arcadia spune:
roel, bine ai venit! Cand e bebelina agitata, e bine sa incerci fii tu calma, daca nu esti, ca te simte si se calmeaza si ea. Sper sa mearga
vas, ai o printesa tare frumoasa
Vali5, si Calin a avut de cateva ori cuculetul in sus!
Liviana, super , multumesc
Esti tare tare draguta
Ella, ai incercat sa-l pui pe David sa doarma pe burtica? Poate se trezeste din cauza reflexului Moro..
Ella si mary_lou, uitati aici, e foarte interesant, poate va ajuta
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=99573
mica0307, vreau si eu numarul croitoresei, te rog. prin ce zona sta?
Didi, nu-ti face probleme cu David..stii doar ca ritmul de crestere difera
florina, ce faine sunt pozele cu Tudor si Tea
carstea, ce dulce e cretzofonul tau steluta tomy o poti comanda si pe net, cauta cu google. cat despre leagan, parca andrada avea din asta, si pe mine ma intereseaza. la ce te referi cand spui sa scoti copilul din cadita de cap?
poohy, Manu e o frumoasa imi plac pozele tango cu Pooh
chowpersa, nici mie nu mi s-a recomandat calciu si intr-adevar nu trebuie la toti bebeii. nu te ingrijora cu miscarile, fiecare bebel are ritmul lui. iar cu dicersificarea, tu ca mama simti cel mai bine cand e timpul sa-i dai, daca ti s-a parut ca trebuie sa mai astepti atunci asa e. ai un bebe frumos
Androix, superba vacanta! si Georgia e tare frumoasa Pe unde ati fost?
Ralucami, imi pare tare rau pentru perioada asta dificila prin care treci Curaj, nu cred ca o sa tina mult! Poti incerca sa citesti asta http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=99573
dar cel mai important, asa cum au zis si fetele, e sa-ti dedici un pic din zi numai tie. Mulge-te si lasa sotului si fratelui laptic, si ocupa-te de tine. Si parerea mea este ca ar trebui sa te prezinti la interviul pentru dream job, daca nu e in alt oras tot asa ii poti lasa laptic muls piticei. Hai ca iti revii
Monytza, bine ai revenit! E superba Antonia in rochita de printesa
Madi, si Calinut si-a supt ieri buza de jos, si eu sper sa nu fie inca dintisorii. Calmagel e pentru bebei cand le ies dintii? Cum se foloseste?
Andrada, superba poza cu baietii tai
moberi, poate s-a intamplat ceva si s-a schimbat gustul laptelui, poate o infectie.. sau poate nu-i mai place pozitia, ai incercat sa alaptezi si in alte pozitii? Eu de exemplu, cand Calinut mai face mofturi, stau deasupra lui si sanul ii vine direct in gurita, si atunci papa. Nu te descuraja, iti tin pumnii!
paflo, confirm si eu greva de la 3 luni, Calinut nu prea papa, adica papa putin si neregulat. Eu insist ce insist dar cand nu vrea il las in pace. Dimineata de obicei e mai flamand.
ramona7, ce haios e gramo-kidul
tincutza, insanatosire grabnica!
yoyoyo, mie mi-a zis pediatra sa-l decalotez, dar mi-e frica pe de alta parte nici nu vreau sa aiba probleme sau sa faca vreo infectie. nu stiu ce sa fac... mamici cu baietei cum faceti?
Elteka, e genial Elias in bouncer, si mai ales cand suge degetelul! Iti vine sa-l mananci Si Calinut a trecut de la pumnulet la degetel, e mai usor ca incape tot in gurita
Si se impinge in picioare daca il tin pe genunchi la verticala. Cum se cheama pantofii cei speciali pentru reechilibrarea coloanei? Bafta la doctor pentru fibrom, sper sa se rezolve
Kid, zicea cineva ca laptele praf trebuie facut cu apa, altfel iese prea concentrat, si apoi amestecat cu lapticul tau.
Calinut a ras o data in hohot, si se intoarce singur pe toate partile Gata ca v-am bombardat cu un mesaj cat China! Va pup
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
ELTEKA spune:
Ramona7 -
Petit_ange, ma gandeam doar sa nu-i dea lapte praf, eu am o obsesie cu laptele asta in Japonia: majoritatea copiilor mi se par ca umflati cu pompa, doar picioarele si mainile le raman mici, in mod nenatural, iar capul e exagerat de mare
...M-am tot minunat de cate ori i-am vazut pe unii...Nu stiu ce pun in el...
Androix, eu nu ma pricep la poze, doar rezultatul imi place , de asta l-am rugat pe un amic sa-mi recomande unul care merge bine si pus pe automat asa ca am luat unul din seria Sony Cybershot (T-100), dar nu sunt multumita de calitate (daca le compar cu ale tale). Adevarul e ca le si fac pe setare automata... Tocmai i-am scris ieri amicului si mi-a zis ca daca vreau mai bine decat atat trebuie sa domin lumina, si atunci un Canon EOS ar fi cel mai bun...Acu' vad la voi ca are dreptate...
Nu stiu de ce nu vezi filmul, ar trebui sa aiba player incorporat; ti-am pus 2 pe webshots, UITE
Yoyo, nu plange la baie, a plans doar prima data, dar asta numai din cauza ca eram noi neexperimentati. De atunci i-am pus mai multa apa chiar daca avea buricul necazut si i-am facut-o mai fierbinte, pe la 39-40 (asa arata si pe termometrul japonez). Acum e cel mai fericit in apa. L-am bagat si in cada si i-a placut tare. Inca nu au frica de apa, cred ca undeva pe la 8 luni isi pierd complet instinctul din burtica...
Ella, filmele sunt de saptamana trecuta, intre timp si Dolofanel suge pe un deget perfect...ma tampeste,il scot afara tot incretit.. mie nu-mi place...si mai zice si Spock asta sa nu i-l scoti fortat ca-i cauzezi ce stiu eu ce traume psiho...fiindca multi il folosesc de comfortare (sau de foame sau de descoperire)...
Cu dormitul in patul lui, eu am renuntat, peste zi il pun numai la noi in pat, si seara la el. Asa n-au mai fost proteste.
Si peste zi il pun mai nou numai pe burta, doarme si cate 4 ore E asa puternic reflexul Moro ca tresarea, se facea ca un arc si adio somn...Asa, pe burta, n-are treaba. Da' stau cu ochii pe el, sincer
Mai nou nu ma mai plang de tura de noapte, fiindca doarme dimineata mai mult (pana la pranz), asa ca apuc sa-mi revin. Mananca la 22, la 3 si la 7 9sta o oar_) apoi doarme pana la maxim 1, cu mine langa el. dar cand ma intorc in Europa si o sa am mai mult de lucru, precis imi va fi greu...
Carstea, nuuuuuuuuuuuu, nu l-as scoate! Am auzit ca unii ii scot si cu desgetul mare in cerul gurii...imi amintesc de cand eram mica, femeile povesteau ca se lungeste, i se aliniaza oasele .
Arcadia . Pantofii sunt: Masai Barefoot Technology, ii vezi www.barefootstudio.co.uk/mbt.shtm" target="_blank">AICI si www.swissmasaius.com/Default.aspx?lang=en-US" target="_blank"> AICI . E o mare inventie, un intreg concept de reechilibrare a sistemului osos, plus alte beneficii. Pe ultimul site e si animatie.
Pepsica, editez sa te pup! Cred ca la tine se face noapte, asa ca noapte buna! (sa stii ca dupa alaptatul de 6-7 dimineata iau puiul cu mine, cum ai zis, si de atunci doarme pana la pranz . Ochelarii de soare sunt mai mult de poza momentan, desi au protectie speciala de bebei (japonezii oricum sunt maniaci, femeile umbla pe strada cu manusi negre, cu umbrele negre, toate au protectie speciala UV...se feresc de soare ca...de soare
). Lasa ca ne creste noua capul si-i purtam! Si asa a crescut peste noapte, nu-mi vine sa cred ce lung e...si are niste picioare ca niste bete...tre' sa-i fac una cand se propteste!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
Pepsi spune:
fetelor merci mult de info legate de observator, dar nu am gasit nimic cu ele, a trecut emisiunea?
andrada, e un scump piticul tau mai, ma tot uit la poze, el pare mai mare cred si de la faptul ca are muult par!am fost azi la clinica de alaptat, sint pe drumul cel bun, se pare ca tratamentul isi face efect, oricum pot zice ca acuma dupa aproape 2 luni a inceput si mie sa-mi placa sa alaptez, sa savurez
ella, iti raspund ca sint de acord cu didi, carrie, florina, liviana, sa-ti spun ca eu, la primul copil in primele 3 luni nu apucam nici sa fac un nenorocit de dus!? imi era frica sa nu fac riie! nu stiu ce-a avut dominic da cum il lua altcineva in brate urla ca piscat de fund, numa la mine in brate statea! motiv ptr care daca fugeam 10 min sa fac si eu un dus, venea sotul cu el in baie dupa mine urgent, si sa ies imediat sa-l iau....nu aveam voie nici sa depasesc cele 10 min fix....cu somnul ce sa-ti mai zic, la fel ca si tine, am crezut ca daca maninca va fi ok, dar nici vorba.....pai cum ziceam si acuma se scoala, dar nici nu-l simti numa te trezesti cu el in pat dimineata!sigur nu-l urasti pe el, ci situatia, cu datul la bunici parerea mea este ca risti sa-l lasi pina la adolescenta, sau poate mai mult.....fiindca apar tot timpul ptobleme, cind trece una, vin dintii, apoi alti dintii, etc. in plus de asta am 2 prieteni crescuti de bunici si mi-au spus ca preferau sa se fi ocupat parintii de ei, acuma din cind in cind sa mai ai si tu spatiu e ok(parerea mea), am observat la mamicile cu 2 copii ca toate zicem ca al doilea e muuult mai linistit, vorba lui didi, sa nu fie bolnavi! asa ca tind sa cred ca facem noi ceva gresit la primul, avem prea mult timp sa ne ocupam, si ne ocupam prea bine si prea mult! l-am lasat sa plinga pe domnic(plingea si 1 ora_ si tot n-am rezolvat NIMIC, am renuntat apoi, doar n-o sa nenorocesc copilul! pe dominic ma chinuiam sa-l adorm, adormea numa la sin, si asta dupa 1 ora, si cind mi se parea mie bine adormit, mergeam tiptil pina in camera lui sa-l pun in pat, toate ma dureau, si-l duceam frumos pe perna de alaptat, si dintr-o data calcam eu stiu cum pe parchet si scirtiia o scindura si gata deschidea ochii inainte sa-l pun in pat! uram scindura aia in clipele alea.....imi venea sa o scot sa-i dau foc, ma pufnea plinsul, si iar o luam de la capat.....eram in mare depresie, am vrut sa divortez, etc. dar, toate au trecut, dupa 6 luni mi se parea mai usor, apoi la 2 ani ma simteam chiar usurata, scapasem de scutece, bibe, vorbea, ne intelegeam, si uite ca cu toate cele am mai facut unul, si deja ma gindesc la un al treilea, in conditiile in care mie nu-mi plac copiii , nu sint o lipicioasa, imi plac ai mei, si a altora in poze si eu am ajuns la o concluzie, daca lui ii place sa doarma cu tine, ia-l cu tine in pat, fa cum iti e si tie si lui mai bine, ca altfel ajungi la nebuni, eu cu primul faceam totul ca la carte, sa stea in pat la el, sa adoarma singur, sa-si tina capul, etc. cu al doilea nu ma stresez, l-am si luat cu mine in pat)doar nu era sa ma tot scol din ora-n ora) am facut multe chestii interzise, dar macar am dormit frate, si nu eram chiauna de somn. nu am facut NIMIC si doarme de la 11 la 6 , citeodata ma gindesc ca poate si alergia nu ajuta la dominic, ca nu stiam de ea cind era mic asa, apoi am descoperit!dar nu a avut colici, ....poate si tu esti stresata si ei simt, ca niste animale mici, dominic si acuma ma simte cind sint stresata, si devine si el, acuma gindesc altfel, ma bucur ca sint sanatosi, ca am reusit sa-i am, ptr ca sint atitea fete care ar face ORICE numa sa aibe un bebe mic, si fiind eu mai calma poate si david e mai calm cine stie...
ralucami, e valabil si ptr tine ce am scris mai sus, mulge-te si lasa pe barbati cu copilul, va fi mai usor dupa 6 luni cind nu mai alaptezi exclusiv, rezista, lasa lapte si iesi, sau trimite-i pe ei la plimbare si dormi, face bine cind dormi fara stres si gind la bebe, vei constata cu surprindere ca bebe mic iti va lipsi!pe mine si la primul si acuma, m-a ajutat faptul ca nu m-am izolat, m-am vazut cu prietenii, am iesit la restaurant, chiar daca cu bebe dupa noi, am fost in parc, festivaluri
sa va dau o veste mare, azi la teste a iesit ca dominic nu mai este alergic, dupa 3 ani de lupta cu o boala invizibila, va avea si dominic o viata normala, azi, a baut prima lui mini cana cu lapte de vaca! nu-mi vine sa cred, nu va dati seama ce inseamna ptr noi!
carrie, si mie mi se pare dominic mai agitat, dar de fapt eu, am mai putina rabdare si timp ca si inainte, el e la fel!citeodata vrea si el sa manince cind alaptez, si-i zic sa astepte, dar cind vrea pipi, fug imediat.....dar gelos nici el nu este, zilele astea l-am auzit zicindu=i lui david I love you.....
androix, frumoase poze
elteka, nici aici nu se recomanda calciu la bebei
cu decalotarea, aici nu se practica, ei zic ca la 2-3 ani se face singura prin faptul ca intra in erectie(asta e versiunea pe scurt). acuma dominic mi-a facut infectie urinara cu proteus, si il suspectau de fimoza. si am fost la urolog special in pediatrie, si mi-a spus sa-l dau cu crema pe baza de hidrocortizon de 2 ori pe zi timp de 3 luni, si deja se vad ameliorari super, fara nici o durere, nimic.
didi, drum bun sa ai daca nu mai apuc, si botez frumos sa aveti parte
florina, pai da si eu mai sar din program un spalat pe dinti, un pieptanat, nu le putem face totul perfect
elteka, am vazut pozele, fimluletele, mortal piticul e un scump mai, mortal cu ochelarii de soare, tre sa incerc si eu o pereche de la dominc ca are multe si la noi caldura mai merge, dar frate umezeala te termina, ca e o insula si multa apa in jur
noapte buna sint rupta de somn
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie