Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara..am ajuns si noi..am fost la strandul la care tot vreau sa merg..e in prima comuna de langa Tg-Mures..strand cu apa dulce si termala. A fost super. Vremea a fost cum a fost dar am facut si baie si mi-am tratat si oasele. Dani s-a jucat in spatiul amenajat pt copii cu jucarii, pisine, topogane, este si o tanti care ii supravegheaza asha ca a fost super.
Soacra-mea a adus o gramada de rosii de la tzara de la fratele ei si mi-a zis sa o trimit pe Sandra cu sticle goale sa imi puna si mie. Sandra nu a vrut sa mearga singura a spus ca merge cu Dani...Asha ca am ramas fara copii pana maine..
Ali..m-am referit la comportat urat...ca nu mai vrei sa mergi pe la ea..lasa ca iti trece...acum esti gravi si esti mai sensibila
Cosmi, ai dreptate in toate, sunt cum sunt, asta sunt eu.Nu are rost sa o lungim ca nu ajungem nicaieri. Ti-ai spus foarte clar pararea despre mine si am retinut.Multumesc de sinceritate, eu apreciez sinceritatea chiar daca doare decat prefacatoria
Giova..de unde pana unde le scoti cu barfitul chiar nu stiu. Oricum aici e o moda sa te conversezi pe mess asha ca nu vad de ce ma acuzi doar pe mine ca barfesc..cred ca singura nu as putea barfi nu? Cum nu pot nici sa ma cert singura...
Moni, drum bun inca o data cu toate ca nu o sa vezi mesajul, nu ne-am certat..am discutat in contracdictoriu ceea ce nu se numeste cearta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moama fetelor ce bate vantul!!
Moni se simte ca ai plecat!

Fetelor sunt asaltata: vine pe dreapta Raisa si imi tot maraie in urechi; pleaca Raisa de pe dreapta si vine Laika (pisica) pe stanga si ma miauna si asta ca vrea nu stiu ce; pleaca Laika de pe stanga revine Raisa pe dreapta tipand; pleaca Raisa revine Laika pe stanga si ma inteapa cu ghearele ca nu ma duc ... si uite asa

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA vai de voi cu atata apa
ALI da o incolo de soacra , voi as fiti sanatosi
BIANca m as bucura sa fii intels ceva . nu ca as fii in masura sa ti spun asta, dar daca vrei sa stai intr o gasca ar tb sa te gandesti daca pe cel de langa tine il deranjeaza parerea ta impusa ...daca ai fii putin mai diplomata te asigur ca n ai avea de ce sa te palngi ca ti sare lumea in cap

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ursu ce sa faci daca ai copil mic si pisici jucause.
Cosmi, bine ca e totul ok, dar tot mai imi curge apa din tavan. si stim si care e cauza: s-a adunat apa in balconul de deasupra, e infundata scurgerea si s-a infiltrat prin perete si curge pe langa instalatii.
Anasol am vazut ce minunatie de sofer ai!!!

mama ce fericire pe Marco cu atatea balti!!! de abia a venit in casa.
acum iar e plecat cu tat-su, hai-hui.
de 3 zile suntem fara verighete. le-am dus la curatat, verificat pietre, etc. si asa vom ramane vreo 3 sapt. si ce naspa e, o caut permanent pe deget.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Ursu..pai poate fetele tale nu vor sa stai azi la calc deaia te asalteaza...
Eu sunt home alone...ce liniste e pe la mine..doar Tv merge singur si nu il asculta nimeni.
A inceput sa ploaie si la noi...si speram ca maine sa mai facem o tura de strad de data asta si cu Nelu. La amiaza suntetm invitati la masa la socrii..

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

la noi e super vremea ...stef taman a papat niste pilaf...abia astept sa vina printesa , nu mai pot de dorul eei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi azi vine?
eu tocmai m-am uitat la rezumatul nuntii noastre si m-am pus pe . acum ma uit la slujba d ela biserica. e prima data cand il vad singura si retraiesc fiecare moment cu aceeasi emotie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

eee as vrea eu sa vina azi....abia pe joi apare
GIOVA si pe mine ma emotioneaza momentele alea
BIANCA trai pe vatrai pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Giova trage un pachet de servetele langa tine si vizionare placuta!

Bianca cred ca ai dreptate plec sa fac pantalonii lui barbatemiu!

Noapte buna fetele!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Cosmi..distractie faina..

Mergi la inceput