Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONI sa ai drum bun si sa aveti un concediu pe cinste
ANASOL n am retinut cand pleci....dar sper sa mai intrii , daca nu numai bine

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nici n-am plecat si deja ati inceput ???
Aci ploua,de cat ori mergem la Timisoara,ploua

Mersi de urari si ... sper sa va mai gasesc la spiridusi peste doua saptamani

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni acum pleci? aici e mare furtuna.....vai de capul meu ce e afara, si intunecat tot....
Drum bun, nu cred ca ne vedem in conditiile astea.
Bianca italianca n-are decat sa citeasca, daca vrea ii fac si traducerea.
de ce nu recunosti ca esti fan barfa, peste tot barfesti, chiar si pe mess.
Cosmi vezi ca-ti creste mama tensiunea si nu are rost.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

ploua cu gheatza.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

mie nu mi creste tensiunea...ar fii bine ca si asa o am mica...si ce ma GIOVA doar din atata????
MONI de gassit ne gasesti tu ,,,,undeva dar nu se stei daca vom fii chiar toate...io nu plec
GIOVA asa rau ploua??la noi e cald...stef doarme cu gabi....stii ce frumusel e tuns....pacat ca nu pot pune poze

Mergi la inceput

cosmi dupa ce am trimis postarea s-a luat curentul.
daca ai sti cum e la noi....apa in balcoane....masina in schimb e super curata. cand am vazut ca bate gheata vroiam sa o duc in garaj, dar nu m-am incumetat sa-l las pe Marco singur, chiar daca doarme. sper sa fie ok, de sus asa arata. si geamurile sunt putin stropite, cu toate ca am lasat rapid roletele.
l-ai tuns cu masina, la zero?de ce nu poti pune poze?

sarmalele sunt la foc, trebuie sa curat vinetele acum.

_

Mergi la inceput

nu GIOVA nu la zero...2 in parti si 3 la breton parac ..asa a cerut gabi....poze ?nu pot sau nu stiu as pun....cand s o milostii cuscramea de mine sa ma ajte va anunt
sper ca e ok masina

Mergi la inceput

si eu trebuie sa-l tund, nu am lasat-o pe mama, am zis ca poate o sta la frizer, sa vedem acum.
masina cred ca e ok, in schimb imi curge apa pe la candelabrul din bucatarie. nici nu aprind becul ca mi-e groaza.
la o prietena cu geamurile in partea cealalata ii curge apa in casa pe la plinti si pe geamuri.

_

Mergi la inceput

Marco e cu cizmele de cauciuc si pelerina de ploaie, afara prin balti. nu l-am mai putut tine in casa, asa ca s-a sacrificat Clau si sta putin cu el in ploaie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Ali stiu ce zici...dar mie mi-a trecut pana a doua zi...eram foarte suparata am plans foarte mult..mai ales ca am specificat clar ca nu stiu daca o sa tin sarcina..ca ma mai gandesc...
Asha sunt unele spacre mai...si a mea e mai impulsiva dar nu ne vrea raul..deci ii ascult parerea si fac ca mine daca nu e buna parerea ei. Incearca sa fii si tu mai..intelegatoare.
poate a socat-o mitica...si a avut o reactie dinasta..ce sa zic...
Poate s-a gandit imediat ca nu o sa primesti banii aia 8 mil si noah..Nush...scuze sunt...
Mitica mai are frati? Cum se comporta cu restul nurorilor daca are?
Poate asha e ea, dar daca te comporti urat nu castigi nimic..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

??? unde am zis eu ca o sa ma comport urat??? Am zis numai ca nu mai merg la ea in vecii vecilor...oricum de castigat nu castig nimic cu ea si nici nu am pretentia...ne facem noi singuri tot ce vrem ca doar singuri ne-am facut si pana acum tot ce avem.

Cat despre copii , da, mai are...dar pentru ea fetele ii sunt muuuulllltttt mai importante decat baietii si asa se comporta cu noi toate cele 3 nurori

Impulsiva nu e ...doar ipocrita.

Si despre cei 8 mil , nu are ce o freca, ca nu ne ajuta cu o coaja de paine...asa ca nu are ce s-o frece...si oricum daca nu ma incadrez eu poate intra Mitica pe CIC...asa ca...

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina

Mergi la inceput