Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (212)
Raspunsuri - Pagina 7
cosmi1975 spune:
MONI sa ai drum bun si sa aveti un concediu pe cinste
ANASOL n am retinut cand pleci....dar sper sa mai intrii , daca nu numai bine
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
monica70 spune:
Nici n-am plecat si deja ati inceput
???
Aci ploua,de cat ori mergem la Timisoara,ploua 
Mersi de urari si ... sper sa va mai gasesc la spiridusi peste doua saptamani ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Giova spune:
Moni acum pleci? aici e mare furtuna.....vai de capul meu ce e afara, si intunecat tot....
Drum bun, nu cred ca ne vedem in conditiile astea.
Bianca italianca n-are decat sa citeasca, daca vrea ii fac si traducerea.
de ce nu recunosti ca esti fan barfa, peste tot barfesti, chiar si pe mess.
Cosmi vezi ca-ti creste mama tensiunea si nu are rost
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
ploua cu gheatza.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
cosmi1975 spune:
mie nu mi creste tensiunea...ar fii bine ca si asa o am mica...si ce ma GIOVA doar din atata????
MONI de gassit ne gasesti tu ,,,,undeva dar nu se stei daca vom fii chiar toate
...io nu plec
GIOVA asa rau ploua??la noi e cald...stef doarme cu gabi....stii ce frumusel e tuns....pacat ca nu pot pune poze
Giova spune:
cosmi dupa ce am trimis postarea s-a luat curentul.
daca ai sti cum e la noi....apa in balcoane....masina in schimb e super curata. cand am vazut ca bate gheata vroiam sa o duc in garaj, dar nu m-am incumetat sa-l las pe Marco singur, chiar daca doarme. sper sa fie ok, de sus asa arata. si geamurile sunt putin stropite, cu toate ca am lasat rapid roletele.
l-ai tuns cu masina, la zero?de ce nu poti pune poze?
sarmalele sunt la foc, trebuie sa curat vinetele acum.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
cosmi1975 spune:
nu GIOVA nu la zero...2 in parti si 3 la breton parac ..asa a cerut gabi....poze ?nu pot sau nu stiu as pun....cand s o milostii cuscramea de mine sa ma ajte va anunt
sper ca e ok masina
Giova spune:
si eu trebuie sa-l tund, nu am lasat-o pe mama, am zis ca poate o sta la frizer, sa vedem acum.
masina cred ca e ok, in schimb imi curge apa pe la candelabrul din bucatarie
. nici nu aprind becul ca mi-e groaza.
la o prietena cu geamurile in partea cealalata ii curge apa in casa pe la plinti si pe geamuri
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
Giova spune:
Marco e cu cizmele de cauciuc si pelerina de ploaie, afara prin balti. nu l-am mai putut tine in casa, asa ca s-a sacrificat Clau si sta putin cu el in ploaie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
szaboali spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Ali stiu ce zici...dar mie mi-a trecut pana a doua zi...eram foarte suparata am plans foarte mult..mai ales ca am specificat clar ca nu stiu daca o sa tin sarcina..ca ma mai gandesc...
Asha sunt unele spacre mai...si a mea e mai impulsiva dar nu ne vrea raul..deci ii ascult parerea si fac ca mine daca nu e buna parerea ei. Incearca sa fii si tu mai..intelegatoare.
poate a socat-o mitica...si a avut o reactie dinasta..ce sa zic...
Poate s-a gandit imediat ca nu o sa primesti banii aia 8 mil si noah..Nush...scuze sunt...
Mitica mai are frati? Cum se comporta cu restul nurorilor daca are?
Poate asha e ea, dar daca te comporti urat nu castigi nimic..
Bianca![]()
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
??? unde am zis eu ca o sa ma comport urat??? Am zis numai ca nu mai merg la ea in vecii vecilor...
Cat despre copii , da, mai are...dar pentru ea fetele ii sunt muuuulllltttt mai importante decat baietii si asa se comporta cu noi toate cele 3 nurori

Impulsiva nu e ...doar ipocrita.
Si despre cei 8 mil , nu are ce o freca, ca nu ne ajuta cu o coaja de paine
...asa ca nu are ce s-o frece...si oricum daca nu ma incadrez eu poate intra Mitica pe CIC...asa ca...Ali si
IARINA (16.02.2006)www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina

, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)