Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Cristi este bine azi a facut kk doar dimineata nici prea moale
dar nici tare , de atunci n-a mai facut deloc...sper ca nu s-a constipat acum .

Va pup pe toate care v-ati gandit la noi.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Danutz super frumosi tripletii, wow doi baieti si o fata....ce as vrea si eu o fata....ca doi baieti am deja.

Poate ma transform in soacra cu 3 nurori ...sper sa nu.

Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DONIA,un mare de tot si pt tine!!!
RUXANDRA,sanatate multa iti doresc sa te faci bine repede repede
MIKI,bine ca nu ati patit nimic,Doamne fereste,RUXANDRA,brrrr,in ce pericol traim noi aici..
DANUTZ,mersi din suflet,stiu ca ma pot baza pe voi!!!sunteti cu toate niste scumpe!!!
DANDUSICA iubitica,frumusica...nu fii tristuta ca timpul zboara repede si fericirea va fii mai mare
DANUTZ,da...ce bine,ai facut ce e mai bine,asa vrea DD...in alta ordine de idei,distractie faina!!!
MARANI,felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
KTRINEL,draga de ea,cum ai simtit-o tu!!!asta al catelea simt o fii??? speciali de la Sibiu!!!
DANUTZ,faine pozele,Doamne ce draguti,dar ce greu le-o fii parintilor,dar si satisfactii pe masura!!!
BAMBO
MIKI,ce bine ca sunteti mai bine!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Offf, Dandusa de cand ma tin sa-ti scriu , dar mereu intervine cate ceva... imi pare rau prin ce treci, dar fruntea sus ca timpul trece repede , acum vin sarbatorile si o sa fiti din nou impreauna....gandeste-te cat de repede au trecut 9 luni de la nasterea Crinutei.

Sa uiti de suparari.

Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Ieri a papat ratusca mea peste prima data,se pare ca i-a placut ca a papat tot castronelul,l-am amestecat cu pireut e legume si orez.Iaurtul il papa din ce in ce mai bine,eu ii dau napolact,Numa bun..e f bun.In masa de fructe de dimi ii dau afine,ii plac tare mult si sunt ffff bune!!!cam astea ar fii noutatile noastre!

poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Multe salutari la mamici si bebei!
Ktrinel, mersi de invitatia la sezatoare! Daca nu-mi spuneai tu, nici nu stiam de ea.
Off... au aparut primele semne ale intrarii in colectivitate. Pt muci, da-i cu solutie de apa salina si eventual pompitza. Si Bubulica a avut si dr mi-a spus sa folosesc doar apa salina. Eu am Hydrasense si sunt multumita de ea. Pe noi ne-a tinut o saptamana toata tarasenia, poate voi aveti noroc si scapati mai repede.
Se pare ca Bubulica va fi al doilea fulguletz "colectivizat". Am emotii mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Ieri a papat ratusca mea peste prima data,se pare ca i-a placut ca a papat tot castronelul,l-am amestecat cu pireut e legume si orez.Iaurtul il papa din ce in ce mai bine,eu ii dau napolact,Numa bun..e f bun.In masa de fructe de dimi ii dau afine,ii plac tare mult si sunt ffff bune!!!cam astea ar fii noutatile noastre!

poze Alessia

de care peste ati papat afinele sunt de la borcanel nu sunt acre

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

BAMBO,peste am papat file de merluciu,e f bun,iar afinele nu de la borcanel(doar cateodata),le cumpar din piata,pun 3,4 lingurite si le dau intr-un clocot,apoi le pun in sita si le pisez,iar astfel coaja o arunc si restul amestec cu alte fructe.Ii place mult,si nu sunt acre!!!

poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

marani sa fie intr-un ceas bun! si sa iei toate examenele!

noi am in6tratin casa ac` 20 de minute. o las pe pisi sa mishune un pic pe jos, ca azi doar in carut si in masina a stat, amarata. nu va mai zic de apartament, ghiciti si voi eu din 15 incolo ii pot da in judecata, ca e ziua x, data limita. dar pe mine cu ce ma incalzeste? imi vad apartamentul gata?
am fost si la cumparaturi pt partea de electrice-prize, intrerupatoare, etc. am scapat relativ ieftin, nu am luat nici prea-prea, nici foarte-foarte.

luat pt finutza lant si cruciulita pt maine. luat si hainute-ma rog, o sa i le platesc eu, da` de cumparat i le-a luat maica-sa, ca nu am mai avut cand sa ne intalnim sa i le dau.

luat clame de par pt pisi, f haioase, unele de la disney cu alba-ca-zapada, altele cu bocanila din bambi. imi plac de nu mai pot, mai am putin si le port eu . mai e pana sa ii mearga lui pisi, dar am facut aprovizionarea din timp...

luat jucarie foaaaarte interesanta de la mothercare: un cilindru transparent, care are pe parcurs niste palete colorate, asezate unele vertical, altele orizontal, altele oblic. si cilindrul asta are in el bile mici si colorate care curg dintr-o parte in alta si invart paletele alea. ii place tare mult lui pisi, mai ales ca si zdrangane toate traba, plus ca e colorata.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Adinazot-o sa caut si eu la piata afine sa vedem daca ii plac

Chris80-cand e vb de constructii,amenajari nimeni nu se tine de cuvant mai au mult de lucru?
sa folositi cu placere noile achizitii si eu tot ii cumpar Antoniei clamite pt par cand o sa apara buclele sa avem cu ce prinde

ma duc sa fac un

n buna somnic usor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput