Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danutz, valeu-valeleu, i-as lua capul maica-mii pt asa ceva.. si ea stie asta.. i-am zis ca o data sa-mi iasa din vorba ca mai vede fata la majorat ... vezi cum reusesti s-o faci sa inteleaga ca nu e bine .. eu pe maica-mea n-am prea reusit, in conceptia ei sunt eu prea batuta in cap ca oana ar trebui sa pape deja mancare de adulti si atunci as vedea eu ce ar mai manca, nu ca acuma, cu teatru de papusi ... si maica-mea nu e proasta, e profesoara si ar trebui sa priceapa mai multe, dar nu poate, mai ales cand vede ca oana nu papa.... dar de frica mea tot face ce zic eu .... oricum la mine in casa nu exista mancare gatita decat pt oana, asa ca nu prea are ce sa-i dea, si in plus n-a fost nevoie pana acum sa stea mai mult de o ora singura cu oana si atunci i-o cam lasam hranita ... dar nu se stie ce ar face daca ar avea mana libera ... nasol cu accidentul, bine ca e totul ok, da-o naibiii de masina ca se repara (spun eu care am masina lovita in parcare de 4 luni si n-am reparat-o pana acuma )

chinico, cum e la lucru? bea sta cu mama ta?

nu mai stiu cine mi-a raspuns cu iaurtul , , oana refuza iaurtul cu orice: cu fructe, cu biscuiti, cu cereale, etc... am incercat campina, napolact, sim, milli, helvetica, tnuva... zau ca nu merge, se stramba ca la lamaie.... o sa intreb pediatra sa vad care e faza cu sana ...

ma intorc sa ma uit la poze ... revin

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

erica da, e customizat. bara e facuta de mine, e din pexal cu husa dintr un material bbc si elastan, prindere in apate cu arici. i-am mai facut o chestie sa se poata lasa copertina si mai in fata ca urasc umbrelutele. aia nu e functionala 100%, mai lucrez inca la ea
dia d mananca iaurt cu banana sau cu legume. cred ca si sana e fix aceeasi mancare de peste. incerc si eu branza maine-poimaine (iar nu mai stiu unde am salvat retetele ) si vad daca-mi vin idei...sper...

incerc eu capitol nou

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.
Va asteptam la Capitolul 71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bambo, merci de idee, o sa incerc cartofi cu branza .

diana, ce bine-i sta lui d cu sepcuta aia ...io cred ca ramane cu okii albastri, huh? si sta tare bine in zapp... nu asa de bine ca oana in buzz, dar promite oana ca dc il aduceti pe d in timisoara, il da o tura in buzz-ul roz ... pupa-l tare pe frumos

dandusa, da, caruciorul roz cu portocaliu e quinny buzz dupa care tanjeam ... si sunt tare multumita, oana sta super bine in el, nu mai maraie dupa jumate de ora ca in celalalt, cred ca datorita pozitiei, 1- ca e f comoda, si 2- ca e mai sus si vede tot ce se intampla, are alta privesliste ... si, in mod uimitor, de cand avem buzzul mi-a dormit in carucior de 6 ori , ceea ce nu s-a mai intamplat in celalalt din februarie ... si nu se trezste cand o las pe spate ... si-i mai place cand se plictiseste sa o intorc cu fata la mine se amuza tare si ne prostim

manuela (acs), iar ti-am admirat la greu "minunile"... am lasat deschis sa le vada si sotul meu, ca sa ne mobilizam si noi ... ca tot 3 am vrea ... s-a uitat si data trecuta la voi cu mine impreuna si am ramas impresionati ce familie frumoasa sunteti

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput