Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

d la mare II

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Mai DANUTZ....offffffffff.........ce rau imi pare.......!!!!!!!!! e bine ca sotul n-a patit nik, sorry pt masina. Nu ma vad traind in Bucuresti....si in Piatra pe zi ce trece se aglomereaza tot mai mult orasul, noi buticuri, trafic intens...

Cat despre papa, a vazut mama ta cum decurge hranitul? te-a vazut cum procedezi cand il hranesti? poti fugi de la serv dupa-amiaza si sa-l hranesti tu ca sa te lamuresti daca buba-i in faptul ca-l hraneste ea? Cartofi prajiti....ce sa zic....maica-mea e tuta rau ca ieri vru sa-i dea macrou prajit in ulei cu mamaliga. I-am zis ca-i zboara capul. Maica-mea se intoarce catre pisi si-i zice "mama rea, nu-ti da nik de mancare". Ce fu la gura mea....

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutzule, te pup sa treaca supararea ...bine ca Cata nu a patit nimic! Dar mi-e ciuda si mie pentru masina, service, bataie de cap, plus incomfortul de a nu mai avea masina...stii tu mai bine...No, vezi, sper ca, atunci cand va veni momentul ca Denis sa stea cu maica-mea, sa nu patesc ca tine...ca sincer si mie mi-e frica de asta...sper sa nu totusi ca ma burzulesc rau...Acuma nu-ti mai face griji, lasa-l o sapt cu mama ta, poate a inteles clar ce i-ai explicat! Pupam...

Dandusule, deja vii cu figuri?!? ...Hai ca stim ca o sa devii cunoscuta ca doar esti ambitioasa! Ma inscriu si eu la o sedinta dintr-aia gratuita, da' mai pe la coada, asa...sa ai mana formata deja...ce, fix pe mine sa ma ciufulesti??? ......

Ma duc sa ma uit la poze cu d...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Vazut poze cu d, manca-l-as de falcute......Diana, parca nu mai e asa grasunel ca inainte...oricum m-a topit din nou! Bascuta aia e super faina! ...Va pup

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Asizule, Marani
Dandusa...eu prima...eu prima...ma iei! Asa ca sa-mi mai treaca nervii!
Pana una alta...a mai ramas niste tort de aseara...stiti ce bun e!!! Si asa, vrui sa merg la imachetari si aia, cand le-am zis de intrerupere de sarcina au zis ca nu-s apta! Iar dr. dupa ce m-a sucit pe toata partile mi-a zis sa mai stau cu salile, masajele si impachetarile...asa ca mai stau...si bag dulciuri!!! Macar Dandusa daca s-ar baga in parul meu ca altenativele sunt doar 2:
-ori imi place ce-mi face si atunci ma remonteaza
-ori nu-mi place si atunci oricum bocesc la gramada pt toate problemele si ma racoresc! Ce zici Dandusule?

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

dianocica, am vazut pozele de la mare. sunt superbe. am vazut si poze cu zapp-ul vostru, nu ma insel, nu? si am abservat ca aveti o bara atasata carutulu in fata. avem si noi zapp, dar n-avem bara. exista cumva ca accesoriu separat sau a-ti improvizat voi ceva? poti sa-mi spui? multumim anticipat

www.helpsonia.com

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Danutz,
eu zic asa...,nu te mai stresa...,ca nu rezolvi nimic...,incearca sa o faci pe mama ta sa inteleaga cit de periculos poate fi acel lucru si de ce?...,apoi intreab-o...,"cu toatea astea inca mai vrei sa-i dai cartofi prajiti ?" sau ceva de genul asta...Mama mea a ramas cu Crinuta de 4 zile...,pe linga faptul ca si fiica-mea maninca exact cum spui ca maninca Rares...,dar exact la fel...,citeva lingurite la masa de 10,sare masa de prinz de la 14...si restul...,miriie si nu o lasa pe mama sa faca absolut nimic...Intr-una din zile,mincam placinta cu brinza si stafide...,Crinuta ma vede...,cere...,eu ii dau un biscuite...,iar mama...,care stie ca ea nu are voie...si ma aproba non-stop ,cind discutam despre meniul Crinutei...,cica..."da-i si ei putin pe limba"...,eu ma uit la ea...si-i spun "nu!!!",apoi o intreb...,"daca erai singura acasa...,ii dadeai putin pe limba?"...si ma uit urit la ea...,la care mama zice "no,ca esti nebuna...,cum sa-i dau?!?...,pai ce eu nu stiu,ca nu are voie?!?" Cu toate astea..., am multa incredere in ea...,ce te face sa crezi ca soacra-ta percuteaza ?...,poate ca iti ascunde...,macar mama ta a fost sincera si nu ti-a ascuns...,eu zic s-o iei mai binisor si sa-i prezinti riscurile ,in caz ca ii mai da cartofi prajiti...,mai umfla si putin de la tine... si apoi eu,una,nu cred ca ii va mai da...
Stiu ca ti-e greu...,asta simt si eu...,dar gindeste-te cit de noroacoase sintem ca le avem pe ele...,la indemina...,care isi iubesc nepotii foarte mult...si fac greseli din dorinta de a le oferi tot ce este mai "bun",asta au invatat ele,asa ne-au crescut pe noi...si nu putem sa le condamnam...,asta stiau la vremea respectiva...Eu,una,ma simt mult mai bine ca am lasat-o pe Crina cu mama...,decit cu o dadaca...oarecare...,sau cu soacra-mea...,pe mama o stiu foarte bine...,stiu ca se spala pe miini dupa ce a folosit toaleta...,din totdeauna...,stiu ca nu maninca niciodata fructe fara sa le spele...,stiu ca nu ne-a lasat nicodata sa folosim lingura ei...si asta ma face sa stau mai linistita...
De fiecare data cind vin acasa...,imi spune tot ce a facut...,mi-ar fi putut ascunde...,spunindu-mi ca "da,mama...,a papat tot castronul"...,"da,mama a dormit 3 ore"...,"nu a plins deloc"...sau altele...,pe cind ea...,imi pastreaza castronul sa vad cit de putin a mincat...,tine minte ora...,sa-mi fac eu socoteala pe uram...,se uita la ceas cind adoarme...,apoi nu-mi ascunde nici faptul ca mergind de-a busilea a cazut in cap si a plins 10 min...,iar eu...,desi nu-mi convine ce aud...,o ascult pina la capat...si-i arat interes discutind cu ea...,ce-am putea face in continuare sa schimbam situatia...
Prin simplul fapt ca accept ce-mi spune...,ii las portita deschisa sa-mi spuna orice...,despre ce face Crinuta...in lipsa mea...,iar asta ma face sa fiu muuuult mai linistita...
M-am lungit cam mult...,scuze...,concluzia...
Trebuie sa le oferim intelegere si sa le aratam ca avem incredere in ele...pentru ca au trecut 30 de ani de cind ne-au crescut pe noi...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

d este minunat... si-l puuupam apasat si tzoncanit...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Acum am adormit motanul,,, de azi dimineata nu a dormit mai mult de 30 minute. A papat ceva nou. Asa cum mi-a spus doctorita i-am facut mancare care sa semene a mancare: meniul de mancarica :
-fosole galbena pastai , foarte crude
-cartofi
- morcovi
-multe rosii
-piept de pui (carne macra)
- ardei capia (ceva mai mult, 2 bucati la cratita)
- o ceapa
Toate au fiert in oala cu presiune si apoi le-am mixat.
Desi are 6 dintisori nu ii dau multe bucatele.
A mancat 2/3 din castronelul Nesle de cereale... ALELUIA

Nedumeriri:-nu prea bea apa desi e ff cald si a mai mancat si lapte praf care cere apa.
- nu mai vrea lapte cu cereale si mananca putin seara!!
Danutzule daca a scazut in greutate e ceva la mijloc.. dar la varsta asta are o greutate ... destul de mare; Matei nu are decat 8Kg si a mai scazut, e ca o fetita... Doctorita spune sa ii dam gustos sa manance.

BB 8 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dandusule, tu ai mare dreptate! Numai ca eu si fratele meu am fost crescuti de bunici. Adika mama nu prea are idee cu ce se mananca un bebelus. Fiindca eu de la 4 luni am fost pasata la bunici, parintii ei. Si la ei am stat pana in clasa a 4-a! Iar fratele meu a stat pana la 3 ani la bunicii ceilalti! deci mama nu prea are experienta la stat cu bebeii. Am tinut lectii cu ea sambata si duminica cu de toate,a vazut cum se face, preparatul meselor i l-am scris si e agatat de frigider,plus ca i-am repetat pana la exasperare sa nu-i dea nimik pana nu ma intreaba in prealabil! Si uite ca tot degeaba...Imi tot spune ca sunt exagerata, ca nu-s' ce bebelus vecin cu ea mananca bors si perisoare de la 4 luni si ca toti copiii de la tara cresc cu lapte de vaca...Nu am cu cine ma lupta...si trebuie sa mai rabd inca o saptamana! Cata a incercat sa-si ia concediu ca sa stea el cu Rares, dar nu poate sub nici o forma fiindca are un coleg in luna de miere si alearga si pt ala! Iar eu ce sa zic...ma gandesc la alternativa sa-mi bag un medical de saptamana viitoare...alta cale nu e...
Gata cu problemele mele ca am umplut 2 pagini!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput