Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

'neata

teutz, ce tratament ia alexia pt rosu in gat? sper sa-si revina repede si sa pape frumos din nou. e tare greu sa-i dai medicamentele... cu lingurita? sau care e metoda?

donia, toate fetele lauda pozele. eu le-am ratat. unde sa le caut??

alex, have fun in concediu! sanatate lui mark!

ktrinel, mucii? dandusa, febra? bogdana, cum merge antibioticul ala?

asiza!! hiiiintaaaa - paaaaliiiintaaaaa (asta e un pic de la ungurii din zona)

lorym, este minunat sa primim un mesaj asa optimist de la tine. deseori m-am gandit la voi. ma bucur ca rianna a scapat de voma si ca au iesit si dintisorii (laura ne-a spus ca esti ingrijorata ca nu avea). sanatate multa! incercam sa fim aici una pt alta la bine si la rau. eu am incredere in gasca asta. mie una imi face bine sa ma descarc si sa caut aici sprijin. fa-o si tu mai des.
acum am citit povestea cu masina. doamne ce peripetii... ce masina aveti? de care vw?

despre noi: ieri mi-a bubuit capul de durere toata ziua, n-am fost buna de nimic. marc a fost extrem de marait, nu a vrut sa se joace deloc, numai calare pe mine a fost (la propriu). si nu prea a mancat, are si muci in nou, taaare ma tem de proverbialul rosu in gat.

surpriza a fost ca a dormit toata noaptea. pt prima data in ultimele 2 luni! atat de fresh sunt in dimineata asta!!!
azi la amiaza vine ianis :-) de-abia astept!

m-am uitat la toate jurnalele antenei 1 de ieri, soso nu a aparut.

pupici tuturor

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza, alexandra ce lapte dati? cred ca d a cam ramas fara...azi noapte sigur s a trezit de foame. si cu ce nr de tetina dati laptele ? tre sa ma pregatesc....

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Astazi scumpicul meu implineste 10 luni. Mi se pare tare mare si nu imi vine sa cred ca doar peste 2 luni face un anisor.

Alex, te iubim mult de tot, ne-ai facut viata frumoasa si esti minunea noastra. sa ne traiesti, sa fii sanatos ca de restul se ocupa mami si tati.
LA MULTI ANI!!!

In rest suntem bine, papa bine, fuge in 4 labe , se ridica, zice mama, tata, baba, papa, si multe alte silabe fara sens.
Pupam pe toti fulguletii bolnaviori.

Vazut poze multe de Mirona, Lorym . Superbi copii, superbi parinti.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Buna dimineata! chiar daca intru f rar, din lipsa totala de timp, incerc pe cat posibil sa va citesc .
Se pare ca multi fulguleti sunt bolnaviori, dar las' ca se pun ei pe picioare repede si mamicile bolnavioare deasemeni.
Eu am intarcat-o pe micuta caci urmeaza sa plecam in concediu. Intrebare ptr cele care a-ti intarcat: bblusii vostri au avut cumva un alt comportament? s-a schimbat cumva starea lor, programul sau sa fie doar o coincidenta?
Acum sunt trista si ingrijorata . azi dim s-a trezit urland, pe la 6 am linistit-o, a baut putin laptic si s-a culcat. pe la 7:30, cand am plecat la job am intrat sa o vad si ce crrdeti, are in frunte un ditamai cucuiul si zgariat pe deasupra. am lasat-o cu mama si i-am spus sa-i pune comprese, dar cand se va trezi, caci nu-i bine sa o terzesti fara voia ei. acum nici nu stiu ce sa fac. sa o duc la un control? au trecut deja cateva ore si n-a avut nimic deosebit in comportament. ma puteti sfatui cumva?
multumiri in avans si sa aveti o zi frumoasa!

Mariilor si fulguletilor nascuti azi!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!

Intrebare:- ati dat careva iaurt Danonino la bebei?

Noi suntem ok: ne pregatim de plecat in Spania fara David - el ramane acasa cu bunicii,cu varus-o care are aproape 6 luni, cu frate-mio si cu cumnata.

Si noi am progresat mult: ne ridicam in picioare in patut de vreo 2 saptamani - mai nou se si plimba dintr-un capat in altul al patutului - vrea sa ajunga la toate masinutele pe care le-a lipit Sorin pe pereti!
Cu mancarea nu ne laudam: de vreo 2 zile mananca numai cu scandal - cu laptele n-are nimic - daca s-ar putea ar bea numai lapte.Sper sa-si revina cat de curand!

sarbatoritilor zilei!!!

Fug ca avem intalnire cu Oana si Denis!

Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus , (sint tare vesela astazi si fara chef de munca )
In primul rand urez multa sanatate si sa se faca repede bine mamicilor si puilor bolnavi....
Luca e tot mucos, dar nu e racit.. caut un homeopat sa mergem la un control ca m-am saturat de fornaiala permanenta...
Vazut poze cu fete frumoase: Kara, Alexia si Daria... (vreau si eu o fetitza )
Fetelor, am super mult de lucru si nu am chef.. sariti cu jap-jap sa ma apuc odata de treaba (am de facut chestii care nu imi plac, gen buget pe 2008 )
Asiza, sa stii ca acum zic hinta... cand om ajunge la Buc nu o sa inteleaga cei de acolo ce vreau
Fug la treaba
Pupici si sarbatoritilor..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

Vad ca multi puiuti sunt bolnaviori si cateva mamici (-, multa sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare. sa treaca repede

Noi suntem mult mai bine, antibioticul isi face treaba; partea nasoala e ca ducem lupte serioase cu administrarea lui, e tare incapatanata ; si dupa ce termin cu tratamentul acesta ,incepem tratamentul de mentinere cu un antibiotic mult mai slab, ca ne asteapta o ecografie la caile urinare plus o investigatie sa vada daca are reflux de nu stiu ce ..
acum vin si eu cu o intrebare, stiu ca ecografie e ok, neinvaziva, dar nu stiu cum e cu refluxul, a avut cineva de a face cu testul de reflux?
am impresia ca e cam invaziz si dureros si ma sperie tare chestia asta
abia astept sa terminam cu toate astea ca tare chinuitor este pentru ea cu medicamentele si testele astea.

Am vazut poze superbe de la mare cu parinti si copilasi frumosi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by sbogdana

mamici si fulguleti

Vad ca multi puiuti sunt bolnaviori si cateva mamici (-, multa sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare. sa treaca repede

Noi suntem mult mai bine, antibioticul isi face treaba; partea nasoala e ca ducem lupte serioase cu administrarea lui, e tare incapatanata ; si dupa ce termin cu tratamentul acesta ,incepem tratamentul de mentinere cu un antibiotic mult mai slab, ca ne asteapta o ecografie la caile urinare plus o investigatie sa vada daca are reflux de nu stiu ce ..
acum vin si eu cu o intrebare, stiu ca ecografie e ok, neinvaziva, dar nu stiu cum e cu refluxul, a avut cineva de a face cu testul de reflux?
abia astept sa terminam cu toate astea ca tare chinuitor este pentru ea cu medicamentele si testele astea.

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

draga mea, din cate stiu investigatia (cea invaziva) pt reflux gastro-esofagian se face in cazul in care bb prezinta varsaturi dese si abundente. daca zara varsa doar de cand ia antibioticul asta n-as crede ca e reflux ci mai degraba reactie la componentele antibioticului. mai precis de care reflux ti-a spus medicul?

marc a avut stenoza de pilor si reflux gastro-esofagian diagnosticate la 6 sapt. am mai zis povestea, aici pe dc... investigatia este invaziva, sau cel putin iti pot spune cum a fost la noi. i-au introdus o sonda nazala pana in stomac, i-au administrat un lichid prin acea sonda, am asteptat vreo 10 minute dupa care m-au pus sa-l tin in brate pt radiografie, in diferite pozitii (cu totul i-au facut 4 radiografii, in cazul lui asa a fost necesar in vederea operatiei chirurgicale). la radiografii se vede pe unde se plimba substanta de contrast (acel lichid) - daca trece mai departe spre intestin, daca se intoarce spre esofag...

sper sa nu fie cazul de o astfel de investigatie.
cat despre administrarea medicamentelor, nu o poti pacali sa deschida gura la ceva si sa-i bagi altceva (adica oribilitatea) ?

sanatate multa zarei!

neaparat sa intri sa ne spui cum stau lucrurile.

pupici

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Sbogdana parca era infectie urinara sau nu? Reflux vezico-uretral sau reflux urinar parca se numeste! A mai avut pana acum? Eu stiu ca cistografie sau /si urografia se face doar cand infectia recidiveaza si nu din prima, apoi dupa stabilirea diagnosticului se da antibiotic doza mica de intretinere mai multe luni.

quote:
Originally posted by sbogdana

mamici si fulguleti

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Dianarus78 , e vorba de testul care verifica daca urina se intoarce inapoi in rinichi, nu despre cel esofagian, nu am mai avut problema cu vomitatul, s-a intamplat doar in ziua aceea, kikineata a intuit bine; nu stiu de ce dar noua ne-a recomandat din prima;

Diana, kikineata multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput