Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ktrinel, sanatate Juliei! Ce bine ca ea nu se resimte de la boala.

dandusa, ii multumim lui Claudiu, am banuit noi ca e baiat fain de tot!
Sper sa nu fie nimic serios cu Crinuta.

Si cu dedicatie pentru a_deju si dianocica
Pai asa se pleaca, pe furis, lasandu-ne cu ochii in soare? Sa va distrati, dar sa stim si noi! Tot, tot trebuie sa stim, nu s-a inteles pana acum? Na!
Si banuiam eu ca ele se delecteaza impreuna...
Si week-end, week-end, dar acum e marti! Cum vine asta?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Buna ziua.(ne mai tineti minte?)

sunt foarte ocupata cu renovarea casei,ne mutam provizoriu la mama pina termina de darimat pereti .
Dindusa -frumoase poze din croaziera ,felicitari pentru o asa frumoasa familie.sanatate Crinutei.
Doina-sa iti traiasca copii.
sanatate multa la toti bebei bolnavioei si multisa treaca repede.
pentru toate mamicile.
Antonio e bine sanatos,cu mincarea stam binisor,cu lapticu foarte prost,e activ si ma oboseste la maxim,plinge dupa mine ,daca ma zareste si nu il iau in brate se pune pe urlat si cedez merge in patru labe, se ridica pe tot ce poate, merge pe linga canapea,are 3 dintisorii.Eu sunt chiauna de somn ,am restante foarte mari,se trezesc noapte de noapte ,Andrei da tonu apoi Antonio si uite asa trece noaptea mea chinuindu-ma sa ii culc la loc si cind imi reuseste nu tine decit vreo2 ore si iar o iau de la capsunt varza ,sper sa imi revin la mama.Va pup dulce pe toate si sa stiti ca va urmaresc zilnic din umbra

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

flavia, sunt atat de dragute gemenele....sa va traiasca. par f vesele mereu, asa e?

crykett , vazut si poze de antonio , spor la renovare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Monica,
se trezeste la 7.30 la 8 papa la 8.30 - 9 cel tarziu afara si ne intoarcem la 12. Afara doarme intre 30 min sau 1 ora juma. Papa de pranz la 1 deja 1.30 iar doarme 1 ora - 2ore juma, papa la 4.30 iar adoarme pe la 5.30 - 6.30 jumate de ora sau o ora depinde cumulat pezi ies 3 ore sau mai mult. Deseori ies afara cu cu ea dinnou la 6.30 dar afara doarme putin prefer in casa ca e greu si pt. mine 5 ore afara zilnic. Baia intre 8 - 8.30. Papa la 9 si nani la 9 - 9.30.

Programul l-a facut singura, am urmarit si o ajunt cum pot sa-l respecte. Nu e ceas elvetian uneori sare (rar) somnul de seara si la 8 cade lata nu ma mai inteleg cu ea de oboseala ea nu plange ci rade continuu in hohote ca un om obosit.

quote:
Originally posted by Monicabb

Kikineata,

Mi se pare super programul Sarei. Tare mult as vrea sa-i fac si eu fiului meu un program asemanator. Incerc de cateva zile dar inca tot un haos este. Reusisem sa-i fac un oarecare program pana sa mergem la munte iar acum iar e o varza. La munte am stat mai mult afara, a dormit in carucior, a mancat afara iar la Bucuresti este cu totul altceva. In fine. Te rog, poti sa-mi spui si pe la ce ore iesiti afara si pe la ce ora ii faci baie? Am nevoie de idei de program.

Ideea este ca trebuie sa fac ceva ca sa poata sa stea si parintii mei mai mult timp cu Dragos.

Multumesc

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

din ciclul 6 din 49. sau de ce a ajuns reportul la 8 mil euro

42, 43, 44, 46, 47 si 18

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Donia, am vazut poze cu voi. Mama ce tort...; dupa cate vad eu, Cristinel dintosul seamana cu mama si Roxana cu tata; gresesc or ba?
Oricum amandoi sunt frumosi foc si Cristi e grasunel ca si Ada. Ati inceput alta etapa in diversificare.
Ada a papat de 2 ori galbenus de ou si a mancat toate legumele(in care era pasat oul); se pare ca i-a placut.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Eu tot astept sa se trezeasca Cristi sa plecam in parc... doarme de mai mult de o ora, neobisnuit...

Crykett, ce activitate pe antonio, cred si eu ca esti obosita. Succes cu renovarile, sa terminati cat mai rapid!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

bebinuta, noi am hotarat in familie ca Cristi seamana cu mine. La Roxana inca nu ne-am pronuntat, dar aduce mai degraba cu familia sotului.
Eu vroiam sa-i dau lui Cristi carnita saptamana asta, dar la sfarsitul saptamanii trecute i-au aparut niste bubite dupa ce i-am dat fasole verde, cred. Nu sunt multe bubite, dar as vrea sa dispara inainte sa incerc ceva nou.
Adei parca i-ai dat deja carnita, nu? Ce bine ca a tolerat si galbenusul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Flavia-Ioana, ai doua minuni frumusele foooc...ce faine scaune de masa au!!! Hai mai des...
Dandusule, il pupam si noi pe Claudiu si il incurajam sa reziste ......
Ktrinelule, sanatate muuultaaaaaa...ce inseamna intrarea in colectivitate...da' lasa' ca se caleste...Pupam Julia mititica sa se faca bine urgent!

I-am introdus si eu acum 4 zile carnita de vita...e ok...azi am incercat sa-i dau orez de-ala meserias de la Uncle Ben's...da' nope...bleah...cred ca textura a fost de vina, intrucat, oricat l-am blenduit a ramas zgrumturos, nu s-a facut pasta...o sa incerc si altfel de orez...

V-am pupat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Daca tot stau si astept sa se trezeasca (2 ore deja!), am citit din urma.

adinazot, ce piscina faina aveti! Vai, ce pofta de baie imi face, vad ca si Alessia e incantata.

Gata, s-a trezit.

Mergi la inceput