Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)
Raspunsuri - Pagina 26
Babee spune:
Ooo ce de bagaje am de facut.Parca plec cu toata casa, asa multe sunt.In fine impartim -o parte iau eu cu avionul, o parte sotul cu masina, multe le lasam in Romania, inclusiv patul de calatorie si venim -sper- mai lejer
.Poate mai apuc sa intru si maine nitel sa mai citesc.
Mira cat de frumosi is puii tai, fetele sunt dulci foc.Frumoase locuri, faina distractie pe pui si tare frumosi sunt toti la masa!Se pare ca voi fi la fel ca si tine, cu un baiat si doua fete![]()
Cornelia si la voi frumos, si spune-i lui tati ca ii sta bine si cu roz in brate
.Sanatosi sa fiti cu totii si poate vine si o fetita
Hannen hai ca rezolvi si cu permisul, daca reusesc si te-aud ca sunt fetele tot timpul sanatoase atunci iti dau un car cu flori
.Ca la voi ba una, ba alta, rare sunt momentele cand stati linistiti.
Mik fug sa ma uit la poze apoi, sa vad scolareii.Mascarpone iau light, cu 50% grasime(cica n-ar mai fi asa bomba calorica
).Ultimul facut e prin Martie, si am mai papat in Italia, facut la mare arta..mmm.Astazi fac o placinta cu branza ca ii place lui Phillip, si sigur va manca si Rebecca.
Katik cu tine nu mai vorbesc pentru ca eu nu fac galuste cu prune
.In partea mea nu se fac si mi se par chiar greu de facut.Fa o poza sa poftesc nitelus![]()
Revin![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
katik spune:
ioi gabriela, da' nu vreau sa-ti fac pofta, doamne-fereste, sa nu-ti fac rau la burtik
.
mie nu mi se pare greu de facut: la noi le fac sotul si fata, eu fac doar aluatul
, pregatesc pesmetul si prunele, in rest se distreaza ei de-a plastilina
.
da' poti sa pui si tu reteta de placinta cu brinza ca si noi suntem mari mincatori de brinza (de toate felurile
).
tocmai mi-ai amintit ca pot sa mai fac si niste papanasi, asa pt. seara
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Babee spune:
Mikule mult succes copiilor in noul an scolar.Daca nu ma insel, la voi e altfel sistemul, parca pe la 4 ani se "incepe" scoala, nu?Marceline m-a dat gata, o frumoasa
.
Kati cred ca nu poftesc, de-asta pot "vedea".Oricum merg acasa si sigur gasesc undeva sa iau de ma taie vreo pofta
Sau il pun pe sot sa o ia prin Timisoara si dai la pachet
.
Placinta o fac cam ca si puturoasele, cumpar foaia ca mie nu-mi iese niciodata.Cumpar foaia, pun branza cu ou, vanilie si gata.Asta ca am chef sa mesteresc la ea, dar gasesc si gata facuta si congelata, o pun la cuptor si gata.Dar asta stiu ca e mai sigura pentru ei, stiu ce pun in ea.Simplu![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
katik spune:
gabriela, pai hai ca te primesc. dar voi unde mergeti? orice drum poate duce prin timisoara
. numa' sa-mi zici din vreme sa le tin calde
.
da' ce fel de foi? ca pentru strudel, io nu ma pricep nici un pik la chestiile astea
dar nici sa fac eu

Poze noi
Babee spune:
Kati hai ca raspund si fug la geamantane.
Al meu o ia prin Arad ca merge catre Bucuresti.Eu..iti fac cu mana din avion , daca e da cu o prastie galustile si vad eu cum le prind
Multam oricum
.
La placinta pun foaie de strudel, subtirica si iese bine.Continutul e important oricum.
Gabriela
, Phillip si Rebecca
katik spune:
gabriela, multam! ok! pregatesc tirul de acuma!![]()
spor la geamantane, drum bun si concediu placut daca nu mai apuc sa intru!
Poze noi
adita spune:
fetelor, n-am mai trecut pe aici cateva zile si ati scris o gramada. am vazut si pozele, asa, mai pe diagonala, parca imi pare rau ca n-am mai plecat si luna asta pe undeva. ca azi am inceput gradinita, mai greu sa plecam. e ciudat tare doar cu 2 copii acasa. speram sa fac mai multa treaba, dar asta mic, parca a stiu, a dormit doar in brate. cum il pun in patut, se trezeste, in brate adoarme iar si tot asa. acum trebuie sa ma duc sa iau copiii de la gradi si eu n-am facut mancarea. si visam si la ceva dulce. apropo de dulce, va ziceam ca nu mai fac nici un tort. ei bine, am facut unul si a iesit asa bun, si era si simplu de facut, incat m-am razgandit si l-am mai repetat a doua zi. un fel de diplomat, cu portocale. imi pare rau ca nu i-am facut poza, arata de ziceai ca e luat de la cofetarie
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

alincic spune:
Salut si de la noi!!!!!!!!!!!!!!!!
Am vazut si io pozele,frumoase n-ai ce zice
m-am indragostit de Franta si vreau si eu la munte......
Adita,felicitari cu reusitele tortului,bravo tie
Adriana,si eu am ramas acasa doar cu cea mica.
Sa stii ca inca nu ma pot obisnui,dar e bine asa
,oricum la orele 3-4 se intilnesc toti trei ![]()
Hannen,sanatate la bolnavioara
si drum bun la calatori
Babee spune:
Va salut pe toate, noi plecam acum.In Romania sigur n-o sa am timp de internet, dar daca pot intru macar sa va salut.
Sanatate multa si sa citesc numai vesti bune
Gabriela
, Phillip si Rebecca
adita spune:
drum bun si sa ne auzim cu bine
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)