Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Katik daca vrei iti dau reteta fara oua, si pot manca si copilasii.
Of mititeii ce mai trag cu dintii astia.Eu am si zis ca prefer sa ma doara pe mine decat sa ii stiu pe ei cu dureri si bolnaviori.

Oana pune-le pijamalute cu botosel,si sa aibe spatele acoperit mereu, nu pijama din doua piese ca asa ii ia frigul.Rebecca a trecut acum la recuzita lui Phillip

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Cu intirziere, La Multi Ani si de la noi! Numai sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Marimar, nu mi-am dat mey demisia, ca de cind am nascut bb3 nu am mai fost la sv, insa acum m-au chemat si le-am zis ca nu-l pot lasa inca pe bb, ca e prem, nu le-am zis ca socoteala iese mai buna sa stau acasa momentan, pina voi putea sa-ncep si scoala si vedem atunci care e cea mai buna varianta, as merge totusi si la sv, insa nu stiu daca voi mai avea timp suficient..
Hannen, nu te-ntinde dupa tiramisu ca e cu alcool, din cite stiu, cel putin asa am vazut ca pun aici in tiramisu, daca reteta e fara, vreau si eu, ca tot vine Ramadan, poate slabesc
Un w/end de vis va urez, eu merg sa culc piticeii si mai vedem apoi ce mai facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna seara(la noi)!!!
Fetelor va multumesc dar inca n-am terminat !!Abia incep partea a doua!Sa merg cu permisul la pol. aici sa vad ce-mi cer ,cum sa fac sa-l schimb.Poate trebuie tradus si mai cer vreun examen ceva,macar traseu.
Nu stiu deocamdata,luni aflu.Nu zic hop pina nu sar groapa!

Babee,eu vreau reteta de tiramisu fara oua,de aia nici n-am mai facut de vreo 2 ani pt. ca are oua crud ,am mereu pitici si sarcini asa ca am renuntat!
cuscra,eu am facut fara alcool si de cumparat n-am cumparat niciodata.Nu stiu daca marimar a pus alcool sau nu in prajiturica,eu am crezut ca nu.

Esti gata de ramadan?Cind ma gindesc deja ma ia ameteala (la cite drumuri am de facut si cit am de dat din gura,de sarit,de ris ca bou`...)se usuca gitleju de numa`.
Dar reusim noi!Si poate mai si slabim!!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eeei,ce ziceai tu cuscra,culci copiii?De la ora asta??
Sa nu-mi zici ca dorm pina dimineata ca ma impusc!!!La noi se sta pina la ore mari mey,e durere!!!
Pt. ca le culca la gradinita la prinz!!ele si fara sa doarma rezista fara probleme si pina la 10-11-12 seara,d`apoi ca le si culca la prinz.
Avem 3 filme inchiriate de simbata,maine trebuie sa le dam inapoi si n-am vazut decit unul(care l-am extins inca o saptamina,deci il avem de doua sapt!!)Ce sa facem daca nu dorm cupii fara noi!!

Maine le duc la 9:30 pina la 12:00,am o ora de la 10:30 la 11:30.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Haideti ca pun reteta mea de tiramisu.Am luat-o dintr-o revista de aici.

Tiramisu cu zmeura
-300 gr zmeura
-500 ml Rama cremefine
-100 gr zahar pudra
-1 pachet vanilie
-sucul de la o limette
-400 gr mascarpone
-4ml rom
-250 ml cafea
-biscuiti si cacao pentru ornat

Nu stiu daca in Romania este Rama asta pentru prajituri, ma gandesc ca ar putea fi inlocuita cu o smanatana cu procentaj mic de grasime, in loc de zahar pudra pun un indulcitor pt diabetici(praf), rom nu pun, doar putina esenta in cafea, iar limette e un fel de lamaie verde, micuta(asta pt fetele din Ro).

150 gr de zmeura se paseaza fin.Rama Cremefine se amesteca cu zaharul pudra, sucul de limette si piure-ul de zmeura.La final se adauga si mascarpone si se amesteca bine.
Cafeaua si romul se pun intr-un vas, se trec piscoturile prin continut si se aseaza intr-o forma(eu am o forma de tort, se detaseaza marginile).
Crema se imparte in 3 si se alterneaza-un stras piscoturi inmuiate, un strat crema, iarasi piscoturi, crema, piscoturi, crema.Intre stratul de piscoturi si crema se pune zmeura proaspata, iar peste ultimul strat de crema se pudreaza cu cacao.Se da cateva ore la frigider si gata

Eu am inlocuit in timp zmeura cu afine, banane si kiwi(cate un fel) si a iesit tare buna.

Va pun si poze sa aveti idee.
Tiramisu1 Tiramisu2
A fost facut cu kiwi, deasupra am pus cioco rasa ca sa mai schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

babee, reteta ta e mai complicata ca a mea si apoi nu stiu unde gasesc io Rama, cu ce se poate inlocui??? De obicei fac cu oua crude si nu prea pun alcool, pun esente, acum am pus brandy ( esenta)

dar e tentata ca e cu fructe, am niste afine in congelator, as incerca ...

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
Originally posted by hannen

Eeei,ce ziceai tu cuscra,culci copiii?De la ora asta??
Sa nu-mi zici ca dorm pina dimineata ca ma impusc!!!La noi se sta pina la ore mari mey,e durere!!!
Pt. ca le culca la gradinita la prinz!!ele si fara sa doarma rezista fara probleme si pina la 10-11-12 seara,d`apoi ca le si culca la prinz.
Avem 3 filme inchiriate de simbata,maine trebuie sa le dam inapoi si n-am vazut decit unul(care l-am extins inca o saptamina,deci il avem de doua sapt!!)Ce sa facem daca nu dorm cupii fara noi!!

Maine le duc la 9:30 pina la 12:00,am o ora de la 10:30 la 11:30.

Am cupii model, cuscra, de obicei, piticotul doarme pe la 8, 8:30 si se mai trezeste noaptea ca-i dau dintii, de 2 nopti vaz ca doarme fara trezire, pina la 7 cind imi da trezirea, piticoata azi n-a dormit la prinz, asa ca la 7:30 a intrat in culise iar cel mare se invirti pe-aici pina pe la 9:30 si merse si el la somn. Cei mai mari merg la culcare pe la 8:30-9, ca Ahmad are scoala si-l scol la 8. In general sint bine cu somnul, cind vin prieteni le mai dau prog peste cap la cei mari, dar n-am ce face..

Mey, asa am vazut eu aici tiramisu si la cofe si la supermarket ca are alcool, de-aia nu am luat niciodata...Seamana cu cheese cake, dupa cum vaz eu reteta lui Babee...Dar chiar, Rama ce e? Smintina groasa, frisca nebatuta sau margarina??

Marimar, pt listuta de pitici: Ahmad apr2001; Leena mar2005; Ibraheem iul2006

Mergi la inceput

Marimar hai ca nu e asa de complicata, nu speria fetele.
Rama ziceam ca ar putea fi inlocuita cu o smantana cu procentaj mic de grasime, sau cu frisca lichida(eu gasesc ambele aici).Sau sa zicem putina frisca in loc de zaharul pudra si Rama.Deci e simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

feteor,acuma lamuriti-ma si pe mine please,ce e ala " masarpone"???
Eu sunt amatoare de tiramisu,dar cel de aici nu imi place,ma tot gindesc la prajiturile care le mincam in tara.
si acum cu intirziere dar totusi
LA MULTI ANI ADITA!!!!!!!!SA FII MEREU FERICITA SI IMPLINITA,SI SA CREASCA COPILASII MARI SI SANATOSI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani, Adita ! Sa te bucuri de copilasii tai si sa fii iubita !

Imi place ca mai aveti timp sa pregatiti si cite ceva bun .Recunosc ca si eu am prins cheful de a face ceva dulce cam in fiecare saptamina .Doar avem si pentru cine ,nu ?

Eu am o mare problema cu iedul mijlociu .E foarte nervos ,mamos,gelos .Plinge noaptea si uneori trebuie sa fiu eu linga el neaparat,alteori nici nu vrea sa il ating ,vrea linga tata.Mai nou vrea numai in brate ,imi spune chiar sa il las jos pe cel mic si sa il iau pe el ,si va jur ca stau foarte putin timp cu mezinul pt ca e foarte cuminte ,nu plinge ,si o am si pe soacra care ma ajuta .Incerc sa stau cit mai mult timp cu cei mari .Cu toate astea e foarte nervos ,il loveste pe cel mare ,musca , trinteste jucarii,loveste cu ele in pereti .Noi abia ne-am mutat in casa noua ,iar el deja a inceput sa lase urme .Cei mari nu se inteleg deloc ,nu vor sa imparta jucariile ,se cearta toata ziua de la ele .Doar atunci cind fac o trasnaie se inteleg ca fratii .Nu stiu cum sa mai procez cu el ca sa devina ceva mai cooperant .Poate imi impartasiti si voi din experienta voastra .Ce activitati ,jocuri as putea face cu ei ca sa ii pot antrena pe amindoi .Cel mare are 3 ani si 8 luni , iar milociul face 2 ani .

Poze

Mergi la inceput