Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut la toata gasca de mamici
Fomalhauti,oau,o fetita intre 5 baieti.Ian zi-ne,e rasfatata de fratiori??
CE copii mari ai,deja 16 ani,cred ca tre sa ai multa experienta.
Cind se mai elibereaza calculatorul(si tu)scrie mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Fomalhauti, bravo, te admir.. Ce nume interesante, e cineva pasionat de astronomie pe la voi?
Ai dreptate cand spui ca trebuie sa te imparti.. Asa simt si eu uneori, dar nu ma mai deranjeaza ca la inceput..
Dar sunt curioasa cum e la varsta adolescentei, de asta ma tem mai tare... cum e cu copiii in focul schimbarilor, al tropaielilor hormonale? La cine e mai usor de trecut prin perioada asta: la fetite sau la baieti?
Hai, mai vino pe aici si poveseste

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Multumim pt felicitari.

Trebuia sa-i facem si fetei o surioara, ca era tare frustrata, acum numai sa fie fata, ca sa nu fie frustrarea si mai mare....

Irina & trupa

Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

am cam patit-o...
vai vai bonele astea...
va ziceam ca eu am 3 si am ales 2.... am facut o alegere gresita.. am concediat o tinara si cealata tanara mi-a ascum ca e insarcinata, of, of... a trebuit sa renunt si la ea ca se simtea rau si si-ar fi pus sarcina in pericol... stim toate cum sunt primele luni + greturi...
iar cea mai in varsta nu a aparut azi dimineata...abia mi-a raspuns la tel si mi-a spus ca are probleme cu mainile de ceva timp... dar cu cateva zile inainte m-a asigurat ca se intoarce la lucru , si mi-a zis ca pot concedia una dintre tinere.... acum nu mai am nici o bona
sper sa o pot convinge pe cea concediata prima sa se intoarca... cu mine nu a vrut sa vorbeasca ci doar cu sotul...si mai tre sa gasesc inca una
vreau sa am si eu noroc... si sa nu mai fiu mintita ci fiecare sa-si asume raspunderea...

multa bafta va doresc si va pup

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Oana, imi pare rau ca ai ramas fara bone.
Irina, si Elena ma tot bate la cap ca vrea cel putin o surioara. de fapt toti sunt de acord ca mai vor . Elena vrea o sora sa aibe cu cine se juca, fiindca baietii nu prea apreciaza stilul ei de joaca. baietii vor o fata ca sa scape de Elena, sa nu-i mai bata la cap sa se joace de-a printesele. acum nu stiu de unde le-a venit ideea asta cu 2, ca si Nectarie tot imi zice sa mai fac doi copii (de preferinta gemeni)

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

quote:
Originally posted by alincic

Salut la toata gasca de mamici
Fomalhauti,oau,o fetita intre 5 baieti.Ian zi-ne,e rasfatata de fratiori??
CE copii mari ai,deja 16 ani,cred ca tre sa ai multa experienta.
Cind se mai elibereaza calculatorul(si tu)scrie mai multe.

Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album

Nu e rasfatata deloc de frati. Ba, cand era mai mititica era batuta. Si nu prea aveam cum sa-i pedepsesc. Baietii mai mari se jucau intre ei si nu o bagau in seama. Ea prefera sa fie batuta decat ignorata. Asa ca ii necajea in fel si chip. Cand au inceput scoala le ascundea lucrurile...De fapt, si acum ii mai scoate din sarite.

Cat despre adolescenta....Niciodata nu am fost de parere "copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mari". Sper sa nu imi schimb parerea prea curand. Parca cea mai dificila perioada e de cand invata sa mearga un copil pana pe la doi ani si jumatate, cand te mai intelegi cat de cat cu el (mai o recompensa, mai o pedeapsa). Poate inca nu au inceput la noi "problemele mari". Dar azi, fetita mi-a atras atentia ca "Aldebaran se poate insura. Cu acordul parintilor." Si eu am zis ca cine a dat legea asta nu l-a vazut pe Aldebaran....E un bebe mare, mare, de 1,72m si 44 la picior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Salutare fetelor!
Uau cat ati mai scris de cand nu am mai fost pe aici. Bun vent fetelor noi si celor care scriu mai rar, se pare ca ne inmultim tot mai mult.
Fomalhaut imi pari o persoana foarte hotarata, care stie ce vrea si foarte relaxata, poate ne mai vinzi si noua vre-un pont.
Oanna imi pare tare rau ca nu mai ai bone, intr-adevar este tare greu sa gasesti persoane de incredere si serioase, eu am mare noroc cu bona noastra, i-am spus ca o tin la noi pana ma pensionez eu.
Hannen asteptam poze cu noua freza. De ce nu iti fac fetele poze? Bogdan si Vlad stiu sa faca poze, chiar sunt incantati, doar ca ultima data le-a picat aparatul din mana si s-a stricat, asa ca trebuie sa ne luam altul.
Marimar ce se mai aude cu bb3? Sper ca te-a convins toata lumea ca nu vei regreta niciodata daca mai faci un bebe.
Noi am fost plecati vre-o 10 zile la Dunare, la soacra si a fost destul de bine, muuuuuult mai bine decat la Herculane. Cei mari au fost si la pescuit, am fost si la baie la Dunare, la iarba verde si la piscina, au fost tare incantati copii ca stat toata ziua cu noi. De odihnit nu prea m-am odihnit, dar nu a mai trebuit sa fac toata ziua mancare, curat, spalat, calcat ca si acasa, iar seara dupa ce ii culcam ieseam in oras doar noi. A fost bine, dar este si mai bine acasa, stiti cum se spune ca nicaieri ca acasa.
Am inceput sa-mi fac griji ca incepe scoala, gradinita si trebuie sa ne organizam. Trebuie sa fac cumparaturi, sa le iau haine si ma apuca groaza cand ma gandesc ca nu sunt lucruri frumoase aici si cat sunt de scumpe si nu prea calitative. Mai ales ca am vorbit cu prieteni care au venit din USA si din Germania si imi povestesc ce preturi sunt la haine, super ieftine si calitae in comparatie cu ceea ce gasesti la noi. Fetele din RO unde gasiti lucruri bune vis a vis de pret si calitate?
Va pup pe toate, chiar mi-a fost dor de voi. Va doresc o saptamana cat mai buna si multa, multa sanatate tuturor.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi cumparam de multe ori haine de la mini prix, da nu cred ca e si pe la voi

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor! Ne-am intors si noi de la mare. A fost minunat iar copii s-au simtit tare bine. Le-a priit marea, au mancat foarte bine, au dormit la fel, s-au jucat toata ziua. Drumul a fost un pic obositor ca nu prea aveau stare in masina dar a trecut si am ajuns cu bine. Acum am bagaje de desfacut dar revin mai incolo, sper sa pun si poze.
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-a fost dor de voi.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Irina(bagoiu), FELICITARI PENTRU SARCINA, SAI UN BEBE SANATOS! Ce veste buna gasesc!!!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput