Mamici fericite cu mai multi copilasi (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Helou,helou ,ce faceti doamnelor?
marimar,alina ,n-am bre poze cu noua freza ca nu se indura nimeni de mine sa-mi faca una ,da` cine ma vazu pe webcam zisera ca m-am dilit de am tuns frumusete de par.Auzi la ele,frumusete de par
O amica a zis sa-i dau ei parul taiat,iar alta a zis ca parca am iesit de la puscarie iar sor`mea ca nu m-a vazut niciodata in viata ei tunsa asa scurt!
Dar eu cind ma uit in oglinda zic ca ma uit la maica-mea m-am speriat prima data cind am vazut cit de mult seman cu ea(si ea tunsa scurt).

Azi am fost putin in parc si acum au adormit cele mari,asta mica s-a trezit pina le-am adormit pe ele asa ca eu fug dupa ea prin casa.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

fetele, bine v-am regasit!

Hanen, si eu m-am tuns in vara asta dupa multi ani de par lung, lung. Dar ma saturasem si eu de asa "frumusete", ca era mult si f f des si nu mai aveam timp nici sa ma pieptan. Nu e prea bine nici asa, chiar daca e scurt e mult si tot umflat sta si pe caldurile astea, mai rau transpir. Acum a mai crescut un pic si reusesc sa-l prind in coada, e un pic mai bine. Cred ca o sa-l las din nou sa creasca.

Si noi ne ferim de copiii batausi. Era mai demult un baietel in parc care venea mereu cu cate cinci randuri de pusti si pistoale, eu cum il vedeam fugeam, dar bineinteles ca toti baietii il cautau, dar el era tare razboinic si violent. MA bucur ca am reusit sa-l scap pe al meu de prietenia lui, ca mai demult il cam tenta.

Noi acum ne perpelim pe caldurile astea, nu mai stim ce sa facem, copiii s-au umplut de bubite, cu toata mixtura mea, iar in seara asta am facut-o si eu lata de tot, ca o muscase tintarii pe Sofia si am zis sa-i dau cu crema si am incurcat cremele, i-am dat cu una ptcirculatia sangelui, ceva f tare, isi daduse sotul cand a avut o intindere de ligament, si a inceput sa urle de nu mai putea, nu stiam ce are, o ustura peste tot, isi daduse si pe la ochi, pana si-a dat sotul seama cu ce crema i-am dat. Apoi am vazut si la cel mic ca avea burta rosie toata, ii dadusem si lui putin in joaca fiindca imi ceruse. A fost un show de zile mari. Dar cred ca le-a trecut si de tintari si de toate.

Sa ma iertati, io nu-s asa de 'vorbareata' ca voi, dar sunt la curent cu tot ce scrieti voi

Irina & trupa

Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by bagoiu

fetele, bine v-am regasit!

Irina & trupa

Irina pupi, pupi pentru sarcina, sa fie sanatos si frumos.. N-am apucat sa te felicit in cealalta parte

Mie mi-au racit copiii, toti trei bineinteles.. dar ferice de mine ca pe rand.. Codrin abia a terminat, saptamana asta a fost Olguta, azi de dimi a apucat-o pe bebe.. Ceva de groaza cu bolile astea, mai ca-mi vine sa ma ascund in padure..
Hannen, sper ca ale tale sunt sanatoase..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Irina,am inteles eu bine???aveti 3 copilasi si il asteptati pe bb4?? Sarcina usoara sa ai
Hannen,daca fetele tale au mostenit parul tau,atunci imi dau seama de ce ai avut asa complimente ca ti-ai taiat frumusetea de par. Si mie imi place parul lung,desi l-am taiat si eu ca cica ma saturasem
Adriana,multa sanatate puilor raciti.
Si la noi Loredana este un pic racita(dar deja e mai bine),si astazi il vad pe Samuel stergind nasul.Da el imi zice:
-si eu m-am inbolnavit ca Loredana
Sper sa fie doar o mica raceala si sa scapam repede.
Apropo,eu le dau Benadryl,cind vad ca apar aceste simptome(muci,ochii rosii...)si vad ca se stopeaza si nnu ajunge la ceva mai rau.(asa m-a sfatuit doctorul)
Oana3,sa stii ca de multe ori imi aduc aminte de voi

Mergi la inceput

Irina,wowwww ,vine bb no 4????????
FELICITARI!Sarcina usoara si bb sanatos!!!
Si ai dreptate cu parul,al meu e si cret si des rau de tot.Daca-l lasam mai lung statea exact ca o tufa !Asa ca l-am tuns scurt,scurt mai aveam putin si ieseam periuta.
Si daca pot sa^l prind in coada e ok,dar intre astea doua e dezastru!

Azi am primit o veste buna de dimineata,tot cu
Prietena mea este cu al doilea bb.Ce m-am bucurat!!!Era asa fericita,vroia sa zica la toata lumea,na ca o ajut eu.

Adriana
,sanatate la copii.Ale mele is bine deocamdata.
O duminica placuta va doresc mamici!

Mergi la inceput

Alina,fetele mele au parul lui tac-su!
El e asa cu zulufi,adica era ca acum s-a ras!Si oricum nu-l tine el cu zulufi,pune omu gel la greu sa-l indrepte!
Eu am avut cirlionti de aia mari,ca sarmalele,acum insa sau micsorat din cauza ca e mult ,des si lung.Adica era!
Eu am avut multe peripetii cu parul.Sper sa-si mai revina ca acum chiar era oribil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Irina (bagoiu), felicitari pt burtica de , esti a 3-a mamica gravidutza de la noi, alaturi de Babee si GinaM!! si chiar asa, ce mai fac cele 3 ale noastre??? Pe unde sinteti ???

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hannen,sa ne anunti si pe noi cind pui (totusi)poze in album si cu tine.
felicitari pt prietena ta,uite ca ne bucuram si noi cu ea.

VA DORESC LA TOATE O SAPTAMINA CIT MAI FRUMOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Marimar, te rog scrie-i si pe ai mei in lista (pe mine m-ai scris, dar nu imi place asa, singura): Aldebaran - 08.08.1991 (da, nici mie nu imi vine sa cred, are 16 ani!), Arcturus - 13.09.1992, Betelgeuse (singura fetita) - 05.12.1994, Sadalsund - 28.12.1997, Fomalhaut - 22.12.2004 si Menkalinan - 18.08.2006 (uite ca a facut si el un anisor!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Of, cate as vrea sa va scriu; acum am regasit subiectul, dupa mult timp, s-au scris atatea, as vrea sa dau atatea raspunsuri. Dar peste un sfert de ora incepe "timpul de calculator" al celui mare...

Marimar, apuca-te de treaba, lasa zodiile. Eu nu cred in zodii, dar la al cincilea copil m-am gandit ca ar fi....practic sa se nasca primavara (dupa ultimele doua veri nu mai sunt de aceeasi parere). Asa ca l-am planificat in primavara anului 2002 (doream un copil in mileniul III si anul 2001 mi s-a parut prea incarcat de evenimente pentru noi). Nu mi se parea nimic ciudat in a planifica un copil, avusesem patru sarcini perfect normale si cea de-a treia si a patra venisera in prima luna dupa ce decisesem ca "mai vrem inca unul". Sigur ca acum nu vreau sa intru in amanunte tocmai cu o mamica "aspiranta", dar Fomalhaut s-a nascut in decembrie 2004, adica cu "intarziere" 2 ani si 9 luni fata de planificare.

Multi sunt de parere ca atunci cand ai mai multi copii trebuie sa imparti si sa te imparti si asta nu este bine. Din nefericire asta a fost si parerea parintilor mei. Sunt copil unic si am suferit mult din cauza asta. Da, multi ma invidiau, aveam o situatie materiala pe care copiii mei nu o au si nu o vor avea. Dar eu imi doream o sora (si un caine).

Din moment ce am copil de 16 ani si nici nu m-am apucat prea devreme de treaba asta, sunt o mamica.....matura (suna bine). Asa ca am crescut in ...."materialismul dialectic si istoric" al lui Marx. (De cate ori vorbesc cu sotul meu despre "dialectica lui Marx" el imi spune ca nu Marx a inventat dialectica, da' eu de la Marx o stiu). Dialectica spune ca in orice exista bine si rau (aoleu, ce stupid m-am exprimat, da' asa e). Deci, in a avea mai multi copii exista avantaje si dezavantaje. Mie mi se pare ca avantajele sunt mult mai mari. Dar exista multe persoane care sunt de alta parere. Da, trebuie sa imparti si timp si bani si spatiu. Dar ce e rau in asta? Vine o varsta la care copiii nu doresc chiar toata atentia parintilor lor, ca sa ma exprim mai clar, mai vor sa scape de aceasta atentie. Nu neaparat ca sa faca ceva rau, poate doar sa vorbeasca la telefon.

Gata, mi s-a terminat timpul...Sper sa revin...

Mergi la inceput