PIERSICUTZE de iul-aug 2006 (52) - 1 anisor - LMA
Raspunsuri - Pagina 8
iulenca spune:
Hello fetele
Sabana e o scumpa Alexandra si seamana cu tati la trasaturi dar e blondina ca tine.
Multumim pentru urari, eu anul asta am avut un mic soc - de ziua mea nu ma sunat f multa lume dar de ziua de nastere a Mariei si ieri am fost asaltata de telefoane. Sunt un pic geloasa...
In legatura cu vaccinul noi o sa facem acum la un an Tetraxim.
Madacristina nu e insarcinata doar ca nu si-a mai schimbat semnatura de acum un an. Mai Mada ne duci in eroare.....
Fetelor mie mi-e dor de Cristina Ana si de bebele ei. L-am vazut in poze e un scump. Cristinik daca ne citesti pune poze si aici si nu uita ca tre sa va vedem si live in parc.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
maryion spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Maryion felicitari si voua pentru "patrulare" Cred ca s-au vorbit, baietii nostri..ca nu se mai poate...sa faca ceva sa o ia la sanatoasa......
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
You don’t need eyes to see, you need vision.
Felicitari si pt Razvanel.
Scuze fetele ca n-am mai intrat de 2 zile. Netu' bata-l vina!
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
1 anisor
15 august
Codrin Marius, baietelul lui Sanziana
Toma, baietelul lui ira
Renata Maria, fetita lui vbartan
16 august
Alexandru Paul, baietelul lui emiliapop
Madara Aleksandra, fetita lui cinta
P.S. Scuze pt intarziere.
doniro spune:
quote:
Originally posted by Annemarie06
Buna tuturor!
Am si eu nevoie de o informatie si apelez la voi. Trebuie sa-i fac fetitei mele vaccinul de un an si nu stiu ce anume sa-i cumpar. Medicul pediatru mi-a dat un biletel cu tulpinile de virusuri care intra in vaccinul de un an dar nu un nume concret pentru ca, cica, sunt foarte multe denumiri.
Ma puteti ajuta?
Multumesc
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi
Noi am luat Pentaxim.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
geliza spune:
noi am facut Infanrix 5 adica IPV Hib, fabricat de Glaxosmithkline iar celelalte pentaxim, tetraxim sunt fabricate de Aventis
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
maryion spune:
1 anisor
Robert, baietelul lui map
Sebi, baietelul lui Amami
AYSHA 2 spune:
Salut Pirsicute si mamici de piersicute !
Am trecut s ava dam raportul : Rares e baiat frumos, merge singur, nesustinut de la 12 luni, nu mai vrea in carut, danseaza, tuseste cu mana la gurita ca un copil educat ce este , pocneste din degete cand danseaza sau vrea sa iipunem muzica.
Spune mama, tata, cere apa, papa, la sapca spune aca, la cheue chichi, la catel ham , la pisa miau, tanti, nenea, la uoac spun cuac-cuac la fel la cioc-cioc, iubeste fetele in parc, la minge spune gol, se recunoaste in poze o recunoaste si pe mami in poze
Acum sta cu bona si ii merge f. bine, se pare ca am avut noroc de data asta
Sper ca suneti cu totii bine si sunteti sanatosi
Sarcina usoara mamicilor de piersicute care sunt din nou
Pupici
maryion spune:
Felicitari Aysha, superperformante .
Darius al meu nu este asa avansat, dar zice si el ham la catel, pisi la pisica. Nu zice inca mama. Zice tata, pa pa si face cu manuta. Papa nu cere ca nu prea este papacios. Cu mersul inca mai exersam, o luase el la goana la un moment dat, dar tot mai da rateuri.
Cum faceti cu spalatul dintzilor? Ca eu nu reusesc sa il spal pe dintzi. Mai ales acum cand are toata gingia umflata, ii ies si canini si molarii si cred ca are niste dureri ... mititelul.
Genie spune:
Aysha, felicitari pentru progrese! Chiar ca e avansat puiul tau!
Fii-mea zice nani, kk, tish, nana, papa, face gigea(ne mangaie pe par), stie unde sunt nasul, ochii si gura. Si ea vrea sa impinga carutul si e mare scandal cand nu o lasam sa il impinga.
Maryion, si la noi spalatul pe dinti e o mare problema. Imi ia periuta din mana si o roade ea, daca vreau sa o perii eu, urla de mama focului sa i-o dau...Deci nu prea reusim. Dar trebuie insistat. Incet ince pricep ei care-i chestia.
Vroiam sa va intreb...voi inainte de culcare le dati puiutilor lapte sau altceva mai consistent?(de ex mamaliguta cu branza, macaroane sau mai stiu eu altceva...)Antonia mananca seara cereale cu lapte de la Hipp si dimineata lapte Humana (3 amestecat cu HA2). Asta din urma nu-l prea papa, cam 12-140 ml in fiecare dimineata.
Genie si Antonia
maryion spune:
Genie eu cu mesele am ramas la fel cum eram acum cateva luni, numai ca i-am schimbat un pic orarul si de masa si de somn si de plimbare.
El mananca pasat si ii mai pun orezul intreg, paste sau biscuiti faramitati. In rest tot blender-ul este stapanul.
Sa va arat orarul nostru
8.00 lapte cu cereale (200 ml mai mult nu vrea) i-am schimbat laptele de la Milumil 3 la Netstle Junior (mi se pare mai bun)
10.00 - plimbarea de dimineata
12.00 - pranzul - legume cu carne pui, vita, peste/ficat pui/ou in diverse combinatii, nu papa borsuletz si nici 2 feluri de mancare.
Ii pun in pireutz orez fiert, paste sau paine faramitata
12.30 - 15.00 somnul de dupa masa
15.30 - iaurt, branzica cu biscuiti sau cereale, o sa incerc sa ii dau orez cu lapte sau lapte cu taitei
16.00 - plimbarea de dupa amiaza
18.30 - fructe cu cereale, sau biscuiti
21.00 - lapte cu cereale (200 ml)
21.30 - 22.00 somnul pana dimineata la 7.00 cand este in picioare.
Deci noi am ramas cam la fel cu meniul. Am mai adaugat painea si pastele, am schimbat ordinea meselor si orarul si altceva nimic.
Este mai mofturos si mai fitzos.