Raspunsuri
Lorenza spune:
quote:
Initial creeata de Monalys
Am 13 ani jumatate..nasol nu?MI-am inceput viata sexuala acum 1 luna . De curand...sa spunem 3 saptamani , in timpul contactului sexual,s-a rupt prezervativul dupa aceasta,3 zile dabia mai puteam sa merg,m-a durut ingrozitor,plus ca alte contacte le-am inceput fara prezervativ( nu mult...2 3 4 minute) se poate....sa....??????? fara sa isi dea drumu in mine?
Vreau sa aflu cat mai repede...daca da sau nu..acum in curand voi da o raita pana la farmacie..cam cat costa testele? sa stiu sigur...
Se poate ...sa...atunci cand s-a rupt prezervativul.
Annie80 spune:
daca se poate sa fi ramas insarcinata ( vad ca tie rusine sa ...scrii cuvantul, dara sa-l pronunti DE CE?) Da se poate...chiar si in primele alea 2 3 4 minute, sau cand s-a rupt prezervativul.
gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva si la consecinte.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Leta spune:
quote:
Initial creeata de Monalys
Am 13 ani jumatate..nasol nu?MI-am inceput viata sexuala acum 1 luna .
Intr-adevar, <nasol>. Chiar foarte <nasol>.
Oricum, iti doresc sa nu ai probleme.
Leta
si un bebe poze 2005
poze 2006 si 2007
Podeanu spune:
Monalys, sper din tot sufletul sa nu fii ramas insarcinata.
Ca mama de fetita de 12 ani, m-a luat cu rece pe sira spinarii numai citind subiectul tau. Te-as intreba si eu cita placere simti la 13 ani???
Si ce nu inteleg din mesajul tau e de ce te-a durut ingrozitor numai dupa ce s-a rupt prezervativul?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
ladyJ spune:
Insarcinata...hmmm..se poate...dar la bolile cu transmitere sexuala te-ai gandit?
Vorbeste cu mama ta sau cu un ginecolog,sa-ti explice riscurile la care te supui facand sex neprotejat.Sunt boli multe,unele mai ´´usurele´´ altele total netratabile:sida.
Si daca tot ai inceput viata sexuala,ar trebui sa existe o igiena mai drastica.(spalatul dupa actul sexual,folosirea irigatorului,evita spalarea intravaginala cu sapun,etc)
Poate sunt lucruri pe care nu le stii,de unde sa stiu eu daca stii sau nu?De aceea le insir aici,nu te judec,nu sunt oripilata,iti spun doar.Daca le stiai deja,e foarte bine.
Du-te la un medic,fa-ti analizele la secretii,fa un control,tot tacamul.Asta ca sa te linistesti privitor la sarcina sau la boli.
Te felicit ca ai avut curajul sa intrebi,chiar si in umbra nick-ului.
Cand mai ai nelamuriri,mai intreaba si se va gasi cineva care sa-ti raspunda.
Ai grija de tine.
ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.
alina_v spune:
Da,ladyJ, invat-o cum sa foloseasca irigatorul ca sa-si faca si mai mult rau distrugandu-si flora vaginala.
Monalys, foloseste de acu inainte prezervativul si refuza sa faci sex daca domnul nu vrea sa-l poarte. Nici o vizita la ginecolog n-ar strica.
Clover spune:
Raspunsul este da. De cate zile trebuia sa iti vina menstruatia? Ai un ciclu regulat?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by alina_v
Da,ladyJ, invat-o cum sa foloseasca irigatorul ca sa-si faca si mai mult rau distrugandu-si flora vaginala.
Pai eu i-am spus ca sa stie....si i-am recomandat o discutie cu doctorul ginecolog care-i poate explica pe indelete cum si cand sa foloseasca irigatorul.Flora vaginala si-o va distruge daca se spala in vagin cu ce nu trebuie.O discutie face to face cu doctorul o va lamuri....
sau poate ea stie deja toate aceste lucruri...
ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.
andriushca spune:
pai ai aflat. si eu as vreau sa aflu cam ce impresie ti-a facut chestia asta la 13 ani. de ce ai facut-o?
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
diana2004 spune:
Din pacate multe fete de 13 ani isi incep viata sexula .
Monalys ,un test de sarcina costa sub 10 ron .Nu mai accepta sa ai contact sexual fara prezervativ si prezervativul sa-l puna de la inceput nu dupa 2-3 min .
Tu nu ai auzit de boli cu transmitere sexuala ? Sifilisul e in floare ,SIDA la fel .
Cit despre o posibila sarcina eu ma ingrozesc in locul tau la gindul ca la doar 13 ani e posibil sa faci avort .
Cred ca am fost cam dure cu tine dar se pare ca nu ai cu cine sa te sfatuiesti asa ca mai bine intreaba, dar de preferinta inainte !