Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 22
anda77 spune:
va anunt cu mandrie ca fiul meu cel intarziat la diverse chestii stomatologice si fonetice, a avansat un pas mic, foarte mic, dar atat cat sa pastreze axceeasi distanta de ai vostrii care avanseaza si ei:)) deci avem al 5-lea dinte la un an si 8 luni ![]()
![]()
si, in afara de mama, acum mai zice "ai" si "da" . Cele 2 silabe folosesc ca raspuns la un numar de cca 1237 de posibile intrebari ale mele.
Conversatie azi dimineata:
Bona catre mine?: Ai smantana?
pana sa raspund, Nik catre mine: Ai?
eu catre nik: N-ai smantana, lasa mami bani sa cumpere Dana.
Nikita: hohot de plans de 30 de secunde.....
acum explicatia: se enerveaza de fiecare data cand il contrazici. dk aude Nu sau ceva ce se compune cu nu, se crizeaza, dar pentru maxim 30 secunde, p-orma rade sugubat la mine, e cooperant adik.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Strejean? Hopa, prospaturi in domeniu? Sau am ratat io bunatate de somitate care sa-mi zica de la 12 sapt cat de fata e fii-mea?

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
MORTAL, absolut mortal boetul!
Iar mamica lui cand binevoieste sa se apuce de scrisul romanului?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Chiar ca mortal Boetul ca plange ca n-ai smantana. Nasol, dom'ne fara smantana!
Ce sa mai zic de pictura murala... 
As fi zis
da' mi-e ca ma chema Anda la smotru
daca tot sunt libera si independenta zilele astea...
Joy faine pozele de la tara! Lasa ca e bine de Vladone sa mai experimenteze si alte chestii, gen gaste, etc. Are unde sa zburde...
Noki_Lara spune:
Asta cu pictura rupestra mi-a amintit de Titi si nazbatia ei de zile mari cu crema de oxid de zinc peste tot patutul...
Asa ca priveste din acest punct de vedere - macar ai putut sterge mai rapid decat mine crema aia pastoasa si lipicioasa cu oxid de zinc...

Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
madau spune:
Anda lasa draga copilu' ca e norocos
, a mea de 3 sapt face prin casa pe unde apuca..cere la olita, o pun, bineinteles ca sta pe ea fara sa faca nimic, se ridica si face langa
. Asa ca te inteleg. Felicitari si ptr dintos...incet incet faceti si voi dantura completa...
Mihaelutat stai linistita ca e ok dr Strajean. Eu am fost de cateva ori la el la Medivoer cand era Tutu plecat, si e foarte atent la echo, iti spune tot ce vrei sa stii. Asa ca nu iei papara. 
Vad ca e mai bine maimutza mea, n-a mai facut nici kk, am vb acum cu pediatra ei care m-a sunat sa vada cum e, si mi-a dat voie sa ies cu ea pe afara, mergem pana la verisoara lui Marius, la Branesti. Are curte, e singurica, sa mai alerge si ea nitel...ca m-a zapacit de creieri
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
ANDA mai, poetul e poet. ce sa-i faci... te cred ca a fost naspa curatenia de dupa, mai ales daca fuse si un pic mai moale opera de arta...
asta-mi aminteste de cum faceam eu cand eram mica. imi spune mama ca eu numai stiu, normal.
eram pe la vreo 1.5 ani si patutul meu era langa cel al parintilor. so bagam cate un picior pe gratiile alea, o trageam pe mama de par si tipam sa ma ia de acolo si ea saraca daca mai toata noaptea ma legana pe picioare era lesinata dimineta.
plus ca ma trezeam numia la ore sexi: 5.30-6.00 (deci ci cin sa semene si vladu?)
si daca vedeam ca nu si nu, faceam kk si apoi trageam de pantaloni si il imprastiam cu mana pe perdelutele de la patut (albe si apretate) si aruncam cu el si in capul mamei, desenam pe pereti...si zice ca aas ranjeam a satisfactie cand deschidea ochii si vedea ce-am facut eu...
am fost rea, rea, rea, rea intr-un cuvant.
cu vlad am ramas si eu asa...pt ca el cand am ajuns la tara nu a sarit sa ma ia in brate, sa topaie - cum face daria a Elei cand lipseste mami mai mult de acasa.
a venit la mine in brate se uita asa...circumspect de parca ar fi zis chiar esti tu? si ma tinea cu mana de dupa gat si zambea cu gura pana la urechi....si se uita la mine asa gales, duios, cu ochii blanzi...abia dupa ceva timp si-a lasat capul pe umarul meu si daca ma simtea ca vreau sa-l trag ca sa-l las jos se prindea mai rau de mine. si incepuse sa-mi arate in curte, sa-mi explice...toate pe chineza lui.
SIMINAF multam de link-uri. o sa caut sa-mi iau si eu spirulina, poate poate gasesc praf ca si eu vreau sa scap de pastile.
LAVI stiu ca-i este mai bine acolo, de aia ma si rup sa-l las. nu-mi place cum si ce mananca acolo.
revin mai tarziu cu detalii ca acum plec sa ma intalnesc cu cristi sa-mi ia pepene ca el nu binevoieste sa plece cu bani la servici si decat sa vina acasa, sa ia si a[poi sa se duca in piata...mai ales ca asteapta curierul de la Quelle
Joy
33+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
lavi02 spune:
Joy parerea mea despre Vladone e ca asa e el, cu nevoi emotionale mai mari, asta e felul lui de a se manifesta. Eu nu cred ca e "rau" ci din contra, are cumva o privire melancolica, e mai dragastos si interiorizat intr-un fel. Simte nevoia sa-ti manifesti mereu dragostea fata de el. Asa-mi pare mie, cel putin.
Uita-te cat sunt de diferiti oamenii mari! Copiii sunt la fel!
La mine e la fel, Silvia e mai independenta, nu sta sa o mangai/pupi.dragalesti. In schimb daca ar fi dupa Nati, numai in brate si lipita de mine ar sta.
miri__b spune:
Joy
aveti cal? pot sa-l trimit si pe fi-miu? acum e extaziat dupa cai! noroc ca la noi in cartierul rezidential mai trec doamne la plimbare cu trasura!
de unde naiba. strang sticle!
Miri si
David - 23.12.2005
mara95 spune:
salut!
joy, diagnosticul din spital a fost sindrom vestibular periferic.pur si simplu ,dimineata nu am mai putut cobori din pat de ameteala, dar fara dureri de cap.si acum, dupa 7 zile de perfuzii tot mai am ameteli si o stare sfarseala. este a 2 oara cand patesc asa, am mai avut acum 9 ani la fel si tot timpul am asociat chestia asta cu ceva mancare mai naspa mancata inainte, desi medicii spun ca ar fi legata de urechea interna, dacat de nefunctionarea unui alt organ(fiere,ficat in cazul meu).am recoamdare pentru orl, si voi veni in bucuresti in sept pentru investigatii mai amanuntite. eu sunt si foarte panicata din fire si cred ca un pic mai exagerez,ar trebui sa-mi pun si psihicul sa mai lucreze pozitiv.
fix in ziua cand m-am internat , flavia a racit, ca sa fie totul in regula.
acum totul e ok, si pentru ea si ptr mine, (cat se poate)