Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 21
Mihaelutat spune:
Am sunat la service-ul de frigidere. O sa vina cineva maine sau poimaine. Ce naiba fac eu cu copilul si mancarea lui pana maine. Ma apuca toti nervii. Iaurt o sa iau cate unul dar cu pranzul??? Ma gandesc sa fac maine dimineata de mancare dar daca o las afara de la 8 la 13 cred ca se strica....
Poate sa o congelez, ca merge congelatorul si sa o decongeleze bona la pranz. Asta daca invata in 24 de ore cum se foloseste functia de decongelat de la microunde, adica sa apese intr-o anumita ordine pe 2 butoane
Pupici
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Ripley, of...ce nasoala faza asta cu dormitul. Si eu cred ca e din cauza lui iris. Simte ca se va schimba ceva si o streseaza. Nici la noi nu merge veci faza cu culcatul langa noi, deci nu ti-as da sfatul asta. Dar de cele fff putine ori cand Sarah facea show la culcare, de 2 ori a linistit-o tati, tinand-o in brate stil lumanare, ca atunci cand erau mici si facandu-i shhh. A adormit cu capul pe umarul lui. Alta idee ar fi cea de a o lasa sa planga.Stiu ca e foarte enervant si greu, dar cred ca daca nu merge nimik asta ar fi o solutie. tot asa ca la prichindei, treptat crescuta perioada cat sta singura si se boceste.
Ideea cu evadatul in alta parte - dar nu numai 2 zile iar mi s epare o idee buna. In general eu am constatat ca lui Titit i-au priit toate schimbarile de mediu.
Te pupicesc si tinem pumnii sa se rezolve repede!

Lavi- vorba lui feli, e de belea Silviuk-habauk!
Madau- uite o
, ca sfaturi despre diarei nu cunosc sau mai bine zis cunosc, dar nu a fost cazul sa aplic de cand e mare Titi si Doamne fereste de asa ceva ca nici a mea nu serveste orez. dar cand mai facea cate un kk molicel oi-i dadeam cu cereale de rez in lapte, ca pe alea nu le detecteaza.
Mitzo- grea poveste, nasoala treaba. mai suna si la alte service-uri, nu numai la asta. Cu mancarea de maine e cam nasol, ca ti-as di zis sa o aduci la mine, dar problema e ca maine de dim io nu sunt acasa - am planificate muuulte trebi si nu stiu cand ajung si sa nu depasim ora de masa a piticului. Io zic sa mai cauti altii.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
bine v-am regasit, de ieri sunt iar mami cu norma intreaga, s-a terminat cu huzureala.
si a injceput fiu-meu o colaborare in forta, bazata pe alte chestii vad, chiar de azi: si-a scos de dimineata pampersul cu kk si l-a imprastiat frumos peste tot. cand a terminatn cu pictatul lui si al patutului, a inceput sa arunce cu materia respectiva afara din patut, probabil vizibil nemultumit de mirosul din culcus. Cand am intrat dimineata la el, era sa lesin din mai multe motive, miros, mizerie, precedent. Asta s-a intamplat din cauza non-mamelor care i-au aratat olita la Bran, fara niciun program si fara nicio noima, desi eu interzisesem asta, vrand sa-l invat eu, metodic, la bucuresti. dupa ce s-au jucat ca pisicile cu el, o zi olita, 4 zile fara olita, o zi constipat, 6 diaree etc, bietul meu copil nu mai stie ce simtamant sa mai aiba fata de ce simte in pampers, ca el simte, inainte imi arata cu degetul.
imi pare rau ca unii copii sunt bolnaviori, care cu rosu in gat, care diareici, care constipati, imi pare rau ca ripley nu doarme noaptea, ca vladut al lui joy plange dupa parinti (ce m-a impresionat scena cu pozele parintilor in manutele lui vladut), ca s-a stricat frigiderul mihaelutei, ca ...
lma pt sotul feliciei!
ripley, ete, asa au unele ca noi "noroc": maica-mea a facut crize cu tot cu bona platita la bran, ca ea se plictiseste, nu mai suporta lipsa de companie si gata, pleaca la bucuresti! (la bucuresti telenovelele se prind mai bine, e televizorul mai bun) deci nu esti singura colega de suferinta, pe mine nu ma ajuta deloc, decat sa se bage in seama dk are altcineva de dus "greul": dat de mancare copil, spalat, culcat etc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Joy, la mine merge ok. Cred ca al tau e cu galme.![]()
Feli, ce ziceai tu ieri de petreceri-surpriza?
Nasol cu gasca din parc. E valabil si pentru a noastra. Ne-am imprastiat raaaau. Tot din cauza de barfe si animozitati.
Intrebare -tu ai lasat Vista-ul pe laptop? cica fura muuulte resurse PC-ului. Ma bata gandilsa-i pun XP.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Anda,
la tine ma gandeam cand se plangea Delia de mama ei. Cat despre poet, e boem, draga, picteaza! lasa-l sa-si dezvolte partea artistica!
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
anda77 spune:
noki, poate il aduc s-o mediteze si pe fii-ta putin la desenul asta impresionist![]()

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
Socrii mei stau vis-a-vis de maternitate in PL.si au cel mai gras caiine maidanez din lume.are parul scurt maro, picioare scurte. si nu poti sa nu te miri de ea cand o vezi asa grasa.
ete poze cu ceva nud. http://www.onetruemedia.com/shared?p=3641862160eba9b0e1754c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Miri si
David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Anda, il asteptam cu drag!
Noi dam las chimb scandal, urlete, potlogarii cat cuprinde, catarat pe orice si mai aleg lectii de cum sa fugi de mami si sa nu te mai intorci cand esti strigat!![]()
Miri, frumoase poze!Placut flacaul mare!
Feli, am uitat de ramolita ce sunt. Si Sarah am observat ca se scoala noaptea si plange daca e constipata sau ii scap prea multe cereale seara. Pentru ca cerealele pe care i le dau io -Gris, de la Milupa - au mult orez si cred ca o baloneaza.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
miri__b spune:
am redescoperit gustul ardeilor cu smantana facuti de mamaie in copilarie!tot faceam si nu aveau acelasi gust. ba o data s-a si branzit smantana danone si acu am luat una Monor.eeei cand eram copii....
Miri si
David - 23.12.2005
Mihaelutat spune:
Va multumesc de gandurile bune legate de frigiderul meu doar bolnav si sper eu, nu muribund...
Anda vorba lui Noki ce sa faci cu artistii astia, fac din kk opera de arta. Ia o floare
sa mai schimbi mirosul si sa treaca supararea.
Gata fug cu fina mea la eco 3d/4d. Are programare la doctorul Strejean, ca la somitatile din domeniu nu am gasit loc decat prin decembrie, cand s-ar putea sa nu mai vada decat ficatul mamei, ca, copilul va fi fost iesit. Sper sa fie ok doctorul asta si sa nu dea vreun rateu, ca eu am programat-o si mi-o iau pe coaja.
Pupici
Mihaela
album dn Titi