am lovit mashinuta ,,,sa mai conduc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu nu m-am lasat si nici nu m-as lasa... La inceput eram cam teribilista, mergeam mai tare, n-aveam rabdare, desi de condus conduceam bine. Pana intr-o iarna, cand, avand viteza si drumul fiind cu zapada, am derapat si era sa intru intr-un stalp. Am retezat doar un copacel de pe marginea drumului. Apoi am intrat in fundul unei masini cu Scoala, care a franat brusc fara niciun motiv, dar era mazga pe jos...
Cum era sa renunt la sofat, cand asa imi rezolv singura toate treburile?! Am invatat doar sa circul cu prudenta pe timp de iarna... Recunosc ca nu prea ies cu masina cand e zapada sau gheata pe carosabil. Mi-e frica. Am ABS si se duce masina... ABS-ul e tare nasol la gropi si pe zapada...

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

ma faci sa zambesc pe sub mustata... daca as fi renuntat la condus, macar o perioada, de fiecare data cand am lovit masina, cred ca nici nu mai apucam sa o botzesc de atatea ori E o bucata de tabla, pana la urma, iti faci treaba cu ea si atat. In oras, unde e aglomeratie mare, asa ceva e inevitabil, mai ales daca intr-adevar mergi mult cu masina. Asta e, se intampla, mergem mai departe.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo zic sa mergi sa te cauti la doctori (ochi...etc) ...azi a fost masina miine poate e trenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai numai dintr-atata sa te lasi de condus? Este normal sa fii speriata, va trece insa. Si mie mi s-a intamplat sa conduc la ceva timp (o luna) dupa examenul pentru carnet si sa mi se "dezechilibreze" putin masina pe sosea, fara accidente insa ... am tras eu aiurea de volan... vreo luna nu am mai condus... de frica. Dar acum este ok, am trecut peste, sustinuta de sot.
Mult curaj.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

eu personal nu mi-as cumpara o masina mai mica..desi este evident ca are avantaje multiple intr-un oras cum este Bucuresti..insa in cazul unui accident, masina mai mica nu te protejeaza prea mult..dupa mine, ramforsarile in usi si bare de protectie solide sunt ingrediente necesare unei masini cu care circuli frecvent in oras...deoarece, stim foarte bine cum se respecta legile de circulatie aici, unii fac legea, iar tu o patesti..cu legea in brate, ca sa zic asa...eu am noroc, n-am avuit nici un eveniment, desi circul zilnic...cand sunt cu bebeii, sunt si mai atenta..si vai si amar de ala care face imprudenta sa ma loveasca...chiar si usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pana anul asta n-am avut incidente dar de la inceputul anului au intrat 4 cu masina in mine ...desi primii trei au fost considerati vinovati eu zic ca am avut o parte de vina si am invatat lectia...la ultimul accident "lovitul" m-a depasit prin dreapta cand eu semnalizasem ca fac stanga...am tras usor de volan stanga dar inca eram pe banda mea cand s-a produs accidentul...deci el venea de pe prima banda iar de lovit l-am lovit pe banda 2 unde eram...s-a considerat ca eu am schimbat directia dar el ce Doamne iarta-ma a schimbat de a ajuns pe banda 2? am inteles la politie ca domnul vroia sa-si vanda masina si nu avea casco asa ca politistul mi-a indrugat tot soiul de articole, mi-a zis ca nu mai exista depasire prin dreapta, ca nu mai exista pastrarea benzii ci pastrarea roiului...i-am zis ca n-are logica, dar tot m-a scos vinovata...eu am invatat lectia. Nu am facut reclamatie pt ca era inutil dar mi-am propus sa-i pun cartea in mana boului si sa treaca in trafic sa mai invete...
Nu am renuntat la condus dar sunt muuult mai prudenta.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Adi_dalma nici sa nu te gandesti sa renunti la condus. din ce spui inteleg ca celalalt era de vina din moment ce erai incadrata pe axul drumului si semnalizai.
Nu te descuraja ca in Romania marea majoritate a soferilor (mai ales barbati) nu respecta nici o regula de circulatie, si mai ales cand vad femei la volan ii apuca teribilismele.
Statisticile spun ca barbatii fac cele mai multe accidente. Femeile sunt mai prudente (e drept nu toate...mare atentie la fatucele astea de 18 ani!)
Pe mine m-a lovit un destept (mai era si sofer de meserie), vina fiind a lui fara dubii. La politie incerca sa ma scoata pe mine vinovata, dar nu m-am lasat pana nu am explicat lucrurile clar si in final politistul i-a zis sa-si tina gura daca nu vrea sa-i ia carnetul si sa nu se mai laude ca e sofer de 18 ani ca se face de ras.
Deci curaj si la volan.

Roli 16+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)

http://www.helpsonia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Se intampla, uneori, sa faci gesturi pe care nu ti le explici. Asa e si la volan, ai momente de neatentie fara precedent.
Dupa 15 ani de condus, intr-o zi, dus cu gandul la o problema, am plecat de la semafor (eram primul), dar era inca rosu; Am traversat intersectia, dar m-a prins un taxi, care s-a infipt in masina mea.
Aluia nu-i venea sa creada: ce naiba a fost in capul meu?
Nici eu nu stiu ce a fost: pur si simplu am plecat, fara sa ma uit la semafor.
In nici un caz nu m-am lasat de condus...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

In mod cert nu trebuie sa renunti la sofat. Asta ti-o spune cineva care acum 20 minute a venit cu masina din service.
Si ca sa te linistesc sa stii ca am lovit masina aproape in acelasi fel in care ai lovit-o tu. Eu am fost ghertzoaie si am vrut sa depasesc coloana la semafor si alt ghertzoi in spatele meu a facut acelasi lucru, doar ca eu nici nu m-am asigurat, asa ca a intrat in aripa mea stanga. Credeam ca sunt singura care am avut ideea geniala de a depasi coloana la semafor si am luat-o in barba. 78 lei amenda si 3 pct penalizare .
Pentru nimic in lume nu renunt la sofat, ba chiar acum sunt mai prudenta. Nu stiu pentru cat timp.

mama de Ileana Cosanzeana

http://community.webshots.com/user/ralucarusse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Sa renunti? Curaj ca se intampla la toata lumea mai devreme sau mai tarziu. Si mie mi s-a intamplat sa bag un tir in sant si ce? oricum nu cred ca vrei sa te deplasezi de acum in colo prin Buc cu autobuzul si copilutu.

Mergi la inceput