* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Claudia, vacanta frumoasa...eu una am fetita, ma bucur ca Vladut le iarta.., glumesc, e doar o faza si asta, ca si altele! O sa treaca..isi marcheaza si el teritoriul! Grea alegere..eu una daca m-as intoarce, as lucra numai 6 ore pana face Ana 2 ani, dar o sa fac asta peste vreo 2 luni, asa ca nu pot sa te ajut...dar chiar cu salariul dublu, daca platesti si bona n ore/zi, si menajera, si...tot e muuult mai bine decat unde esti acum?
Catrinel, am vazut pozele voaste si cum am observat ca Oana a cu atata mai curata cu cat e mai clad afara, io zic sa va mutati macar in Grecia!!cred ca s-a distrat bine de tot in namol! Eu imi aminrtesc ca -in fata blocului-dupa ploaie, faceam un fel de turte cu praf (cred) si apa si ii ziceam "papaleashca'..cam asa ceva a facut si Oana pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

News flash, boooooom (asta e reclama la radio)
Sunt studenta.
Wow, in ce m-am bagat!!! Asa m-am panicat si cand mi-a venit dreptul de munca. aoleu, ce ma fac, incotro o apuc.
Eh, si ia sa ma vedeti cum iau fraul in mana si ma duc la scoala. Ca doar intrai in hora trebuie sa joc.
Ieri am primit raspunsul in posta. Intai mi-au trimis un e-mail dar am zis sa nu ma bucur ca cine stie ce moasa-sa de e-mail o fi (spam), sa ma bucur cand oi afla direct din gura lor. Numai ca aseara fiind cu copiii afara la plimbare sotul ma astepta cu hartia in mana sa ma felicite. "Pai, felicita-ma cand oi termina scoala", zisei eu.
Sambata ma programai pentru orientare. Acolo o sa aflu ce cursuri iau, la ce ora, despre parcarea in campus, ce carti am de cumparat, chestii orientative.
O sa vreau sa imi cumpar un aparat sa inregistrez cursurile ca nu ma simt atat de tare incat sa fiu capabila de la inceput sa imi iau notite.
Acum sotul ma tot bate la cap sa o chem pe mama ca el nu ma poate ajuta (mai ales in perioada asta cand e ocupat cu proiectul), sa cautam bilet de avion, sa imi iau masina. Ce sa mai, intram la cheltuieli.
Dar o sa o scot pe Eva de la gradinita daca va veni mama.
Am niste emotii de nedescris.
Claudia, vacanta cat mai placuta si calda la mare! Zici ca si al tau intoarce casa cu fundu-n sus? Aoleu, ce gasca de copii. Da si strange dupa ei.
Despre serviciu eu te-as sfatui sa te bagi la cel care iti ofera mai multe oportunitati, castigi mai multi bani (daca asta e un aspect important), dar sa ai un pic de timp si cu Vladut. Fati calcule cu cat ramai daca iti angajezi bona, femeie la calcat. Sotul ce spune?referitor la bataita e o faza ca multe altele. O sa ii treaca. Stai cu gura pe el si va intelege pana la urma (cand ti-or ceda nervii ).
Anamaria, chiar ieri Eva si-a scris pe o bluzica cu pixul, pe camasa lui taica-sau si pe pantalonii mei. Deci 3 lucruri facute praf. Eu am o solutie de scoate petele si o sa vad daca va functiona. Daca nu, asta e, la gunoi cu ele.
Kim, pe 23 august e evenimentul.
Carmen, Claudia, e o idee buna cu iesitul numai noi doi. Numai sa vad cu cine las copiii. Ca e o problema asta.
catrinel, vazui pozele voastre. Mama, Onichka parca e copilul strazii, cand e innamolita. Tu arati super!!! Si slaba, de invidiat (ca si Kim). Unde va sunt, mai, burtile??? Le-ati lasat acasa?
Ce interesant cu retragerea apei. ma uitam cum era portul gol, fara apa. Curios.
faine poze. Faina vacanta.
Nu sunt suparata pe tine, stii prea bine.
Zuzilici, la multi ani pentru ziua de ieri. Te mai asteptam pe la noi.
Cameliada, am vazut si eu pozele voastre. De abia acum am reusit. Imi place mult caruciorul lui Tudor. E incantat de el?
Mai ai poze in alta parte decat cele de pe Flicker de la semnatura?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinutza, sanatate multa Atomicii. sa se faca repede bine, iar voi sa reusiti sa va odihniti cat de cat.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetelor, uitati-va aici, e incredibil! http://dopejam.multiply.com/video/item/6

Mergi la inceput

Ati vazut video-ul cu micuta pianista cu 4 degete?

Claudia, n-ai inteles, top-modelul e Alicia! eu am trecut de mult pe plan secund. Mersi oricum, ma simt si eu importanta. In ce priveste oportunitatea care ti s-a ivit, eu zic sa incerci, s-ar putea sa nu fie chiar asa de solicitant si imposibil de impacat si job si copil. Probabil la inceput iti va fi greu dar apoi dupa ce te organizezi si te rutinezi putin devine mai lejer si-ti vei face timp si pt Vlad. Vacanta minunata la mare!

Catrinel, interesanta vacanta ati avut, cu mareea, portul, farul si cosurile acelea ciudate pe plaja 9cum le foloseati?). Cred ca Oana nici nu avea nevoie de altceva, arata misto de tot in namol. Am observat ca bebeii au uneori o placere deosebita de a se manji cu noroi. Pacat ca n-ati avut multe zile insorite. Mi-a placut mult o poza de-a Oanei in care alearga, parca 'in actiune' se numeste. Si costumul tau, si tot aerul tau de vacanta!

Ciuf, wow! Felicitari!!! ai ajuns sa o traiesti si pe asta, studenta in America! Cand incepi? deja incepi si tu sa te organizezi. Ce faci cu jobul, renunti la el? Deci aniversarea e pe cand incep si eu scoala... Ce pregatesti pana la urma, albumul si eventual un party surprise?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Catrinelu bine ati revinit! vazui poze cu purcica! cool! i-a fost un dor de voi de va dau o mie de ! Mai de Miss Platnum nu ne-ai zis si noua? Mi se pare super tare...probabil ca la urmatoarele premii Mtv va culege toti laurii...ca asa le sta bine romanilor...mai sus de locul 2!

Ciuf mama ce tare esti! stai linistita ca inceputul e greu, dar sfarsitul e tragic! Glumeam...asa ne-a zis un prof cand dadeam examen de admitere la faculta pe vremuri!...La ce universitate esti? Si cumnata mea e la doctorat in Colorado! Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaariiiii!

Micaalsa la noi pixul nu a trebuit sa iasa cu foarfeca...a iesit cu Ariel...la portocala e mai nasol!

Claudia vacanta placuta la vecini!

Cameliada si Catrinutza va pup de nu va vedeti si pe voi!

Pupici tutulol!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

claudia_d
curaj, nu te maninca noul job
si multumim pt complimente

apropos de rulota: e dotata si cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider. deci nu-i problema nici cu gatitul :) uite mai multe poze in detaliu aici.

iar aici sunt poze cu cealalta rulota, cea mare (pe care am vindut-o). ne gindim sa o vindem si pe-asta mica acum cit e inca noua, ca sa ne putem lua alta si mai noua la anul (deja aici vine toamna, se cam taie cu drumetiile).

catrinel17,
bine-ai revenit! imi vine sa o maninc pe Onichka, e o dulceata :) in poza aia in care e murdarici e chiar haioasa :) (desi in mintea mea am zis "ouch!")

kim,
nu ma vedeti prea curind in Montreal, ca nu prea avem drum spre est. am uitat sa-ti spun ce mult imi place de Alicia intr=o poza in care e imbracata intr-o rochita verzuie si face o strimbatura haioasa catre camera :)

catrinutza,
multi pupici atomicei tale, sa se faca bine

Ciuf,
Felicitari si Bafta! ca ai nevoie
pai tu cu 2 copii esti asa de curajoasa... uite ca io nu-s asa, sa-mi fie rusine brava tie.

am fost ieri la medicul de familie, mi-a spus sa amin proiectul bebe2 pina mi-oi reveni cu reumatismul meu, ca-s in plin puseu si, daca nici al 4-lea tratament nu a dat rezultate, cum am eu curaj sa ramin insarcinata - stiind ca nu am voie sa iau pastile in primele 4-5 luni? si are dreptate, pai ma misc acum ca o baba, daramite in caz ca...? asa ca n-am ce sa fac, trebuie sa-l ascult si sa amin.

am uitat sa va spun ca Mariana1976 e bine, insa a trebuit sa mearga in tara pt ca l-a pierdut pe tatal ei. Condoleante, Mariana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

kim bineinteles ca e asiatica! au o capacitate si o constiinta oamenii astia de mori...si noi avem un prieten asiatic si munceste foarte mult! ar trebui sa ne dea de gandit! Maria...ceva party pe 15?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Sincere condoleante, Mariana, pt pierderea tatalui tau... Stiu si eu ce inseamna durerea asta.... Multa putere si gandire pozitiva sa treci peste momentul asta. Sunt sigura ca ai tai sunt trup si suflet alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AIDA, pai aveam 2-3 seturi de schimburi la noi!!! dupa prima zi, ne-am invatat minte! Misto rulota! Pare chiar super-spatioasa! Eu o tineam minte pe cea mare – m-a impresionat anul trecut, m-am uitat de vreo trei ori la poze atunci! M-au dat gata dimensiunile… si ale rulotei, si ale masinii (Dodge Ram, parca, nu? Am vazut unul pe aici si mi se pare foarte…puternica (si nu ma refer la motor!) pe aici sunt putine masini americane…

KIM, cosurile alea sunt super! Le intorci cu spatele spre vant, tragi niste sertare care ies din ele (aici se vede putin… si te intinzi cu o carte… (noi n-am apucat! ) si e… boiereste!!!
Cu video-ul… Oamenii astia au niste resurse de necrezut….

CIUF!! Bafta! Esti o curajoasa! E bine ca investesti in tine!!! Daca vine mama ta, va fi super… vei fi si linistita…. Wow, ce veste! Si cum ramane cu jobul?
Ai primit PM-urile mele? Sau s-au pierdut in Nirvana pe DC….

CLAUDIA, hmmm, grea decizie. Pe bune. Iti va fi greu cu al doilea job. Tin minte ca eu o asteptam pe mama dormind in hol pe un fotoliu cand venea tarziu de la birou, nu voiam sa ma culc!!! A renuntat saraca la nu stiu ce functie pt asta. Chiar e asa o diferenta mare de oportunitati intre cele 2 joburi? Si pe mine m-ar tenta al doilea, dar ma gandesc ca ramane asa putin timp pt copil…. In fine, e doar un gand…

AALINA, papalishcaaaa!! Cum naiba sa uit… fix de-alea se straduia si Oana sa faca

MARIANA… condoleante!!!!! Imi pare rau… ma gandesc la tine….

MIHASER – o tona!!!
Mai, cu Miss Platnum… io am vazut-o numai pe un poster cand asteptam metroul cand am ajuns odata si io in oras… mi-am zis “cool!!” dar zau ca mai multe cred ca tu stii despre ea!! Acu am cautat putin pe net si am citit un interviu cu ea… Super tipa! Trebe totusi sa ascult ceva, ca nu stiu cum canta! Am imbracat-o pe Oana cu fustitza de la tine, ii sta asa bine! Pacat ca ploua aici de nu poa sa fie adevarat! Ca-n “Plumb”… Mai ai poze noi? Filmuletze?

Mergi la inceput