* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alina, nu mai fi suparata. Nu a fost sa fie acum. Dzeu le asaza pe toate asa cum trebuie. Ai incredere in El! Bb o sa vina cand o sa fie momentul. Pup
Aida, vai de mine in ce project te-ai bagat. Pe mine m-a apucat asa o scarba numai la gandul sa ma apuc de el. Te pup ca faci asa efort pentru ghiocei.
Vazui pozele din peregrinarile voastre. faine. Rulota voastra e nemaipomenita. E chiar a voastra sau o inchiriati? Arata super inauntru. Mi-a placut poza cand sotul tau era langa Alexandra, pozati de la spate. Imi place sa vad dimensiunile, diferentele. Si Luca are o poza asa cu bunicul lui. El, ditamai, inalt, tinandu-l de mana pe Piscotel. Am zis ca o fac sepie si o inramez.
La multi ani sotului tau. Si al meu viseaza la asa ceva. Dar nu e inca momentul pentru o asa cheltuiala. Ca ne-am prostit cu altele.
Seful tau nu e in birou?
Offf, nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu. Uitai complet.
Ada, la multi ani cu sanatate si bucurii.
De asemeni, Gabi, la multi ani!
Fetelor, azi imi luai pranzul in parc. M-am asezat pe iarba si m-am bucurat de vreme. Am vazut cum se alergau doi cerbi, cu niste coarne impunatoare. Nu mai zic cum aveam inima de frica de ei ca nu care cumva sa ii atrag cu mancarea mea.
Delia, vai de mine, te bagara astia la foc automat. Brrr. Poate e mai bine asa decat cum se invata in Ro, mai mult sau numai in sesiune.
Eu la serviciu am foarte mult de lucru si vreau sa spun ca azi a fost o zi din aia cand te trezesti obosita, cu fata la cearsaf.
Vin si eu cu o rugaminte pentru cine ma ia in seama.
Luna asta sarbatorim 10 ani de la nunta. Ce as putea sa ii fac sotului cadou? Mai tii minte Kim cand ne intrebai? Na, ai vreo sugestie?
Eu ma gandisem sa fac un album cu poze de pe vremea prieteniei noastre (am fost 6 ani prieteni), de la nunta, din casnicie si apoi cu piticii.
Dar parca nu prea imi vine sa ma apuc. Aveti alte idei?
Eu tot il intreb pe sot ce imi ia si cica ma scoate la restaurant, cu "muzicuta" cu tot. ca deh sa fim formatie completa.
Si parca mi-as dori altceva.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Acum#12288;am sesizat cu intarziere ca am avut doua sarbatorite pe ziua de ieri
LA MULTI ANI Ada si Gabi sa aveti o viata senina frumoasa si plina de impliniri sa va bucurati pana la adanci batraneturi de copilasii vostri dragi!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani, Ada! multe multe clipe dulci si fericite alturi de familia ta!

La multi ani, Gabi-fer! sanatate si multe bucurii! si te mai asteptam pe aici.

Ciuf, nu stiam de activitatile de sambata de la Home Depot, o fi avand si pt fetite ceva interesant, chit ca a mea ar mesteri orice, dar pt luca e minunat, isi dezvolta interesul pt bricolaj si simtul practic. Cred ca a fost interesant si la zoo, aici sunt ferme cu animale pt copii, chiar avem de gand sa vizitam si noi cu asta mica, trebuie sa fie si la voi. Nici mie nu-mi plac crocs-ii aceia, desi sunt atat de populari. Dar trebuie sa fie practici, parca vad ca pana la urma o sa ajung sa-i iau si eu Aliciei, vara urmatoare. Si zici ca ai mancat in parc cu cerbii? wow! e padurea aceea superba, am vazut-o in poze. In legatura cu cadoul de 10 ani de casatorie, e greu de dat sfaturi, de ce crezi ca va ceream eu idei? Daca ai nervi de albumul acela, ar fi ceva memorabil. Caut si eu, aveam undeva o lista cu genul de inel care se face cadou la aniversarea mariajelor (10, 20, 30... ani), metal, piatra pretioasa, etc.

Stefanna, ce de cuvinte stie bebitza ta! zice si a mea, dar majoritatea cuvintelor cred ca noi nu le intelegem.

Aida, esti grozava, multumim pt pretioasele completari la listuta (wow, cap. de la Odisee!), acum arata misto de tot. Multumiri speciale de la mine pt explicatiile super detaliate cu privire la salvat muzica. E super remorcutza, eu n-am mai luat, m-am bosumflat cand am vazut preturile pe aici, 250... poate trebuia sa mai caut.

Micalsa, mersi mult pt cutiuta muzicala! Inca n-am reusit sa ascult, dar imi fac eu timp, azi am fost iar la balaceala.

Tili, imi plac si mie multe din piesele acelea, si vara asta Rihanna- Jay-Z (Umbrella). Numai sa-mi fac si eu timp sa le descarc.

Alinaalex, nu fi trista, lasa ca vine bb2 cand va fi sa vina, la momentul potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Wow, Kim, nu vreau inel. Ca si-au luat baietii mei biciclete asa ca adio inel aniversar . Ma gandeam la ceva mai ieftior dar cu insemnatate. Parca tot albumul ar merge .
Da, Aida, am uitat sa va felicit pentru cumpararea trailerului. Sa vedeti ce incantata o sa fie Mocuta. Ca ai mei stau si se uita pe geam , se joaca, dar e cam greu de tras la deal doi pui, la unul o sa fie mai lejer, poate o sa poti chiar tu.
Ma enervai la culme in seara asta. Imi luai copiii de la gradi, apoi sotul de la serviciu care imi spuse de cum urca in masina ca trebuie sa se intoarca la serviciu ca nu ii iese un calcul . Asa ca ne lasa pe noi acasa si inapoi la munca.
Noi mancaram, vazui ca nu merge netul, pusei mana pe telefon sa ii sun pe "Geeks" si statui O ORA cu ei ca sa imi spuna sa contactez DELL , compania de unde am luat calculatorul. Nu va spun ca il intrebam pe tipul ala de 3 ori ca nu il auzeam la vacarmul care era in casa. Simteam ca explodez. Parca intrase strelicea in amandoi. Se certau, urlau.
Asa ca nu rezolvai nimic.
Imi sunai sotul la 9 sa vina acasa ca eu nu mai pot. Da-o incolo de treaba. Intelegere pentru toti si pentru mine cine are??? Si veni sotiorul fistigoi acasa. Lasa sa viseze la noapte numai calcule matematice .
Evadai repede si ma bagai in cada. Pai venii Luca intr-o secunda, de cum auzi apa in cada (mai fa baie in spume si chestii relaxante) si dupa el codita, adica Eva. Asa ca adio rasfat. Ma imbaiai cu amandoi. Incapuram in cada.
Ma duc la nanica ca sunt terminata.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Zuzilici!
ce mai faceti?cum mai e papusica ta?hai, mai treci si pe la noi!

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

feteleee, am venit!

a fost tare frumos, si am avut noroc chior de vreme frumoasa! O sa pun si poze, am o gramada, mai triez din ele. A fost super interesant sa vad o mare cum nu eram obisnuita, cu flux si reflux... disparea marea, nu se vedea DELOC in zare... si aparea dupa cateva ore...
pacat ca atunci cand era marea mare, Oana avea program de somn si papa, asa ca nu am avut parte de ea prea mult. Ei i-a placut la nebunie, se balacea ca o purcica in namolul ala care ramanea cand se retragea marea. si am dus-o si la piscina cu valuri, era asa de entuzisamata ca nu stia daca vrea in brate, pe jos, daca vrea sa se arunce in val, sa fuga... Frumos, chiar frumos a fost.

Mai pove mai amanuntit zilele astea.

va pup pe toate si v-am dus si eu dorul, tare de tot!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Caaaaaaaaaaatrineeeeeeeeeeeeeel!!!!Oaaaanaaaaa!

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

La Multi Ani, dragelor ADAR, GABI_FER ,ZUZILICI! Sa fiti sanatoase si fericite si ghioceii sa va aduca in continuare imense bucurii!

fetele dragutele, multumim ca v-ati uitat la poze si ne-ati facut complimente!
Claudia, mei da' Vladutz al tau stie o groaza de cuvinte- bravo! noi tot ne chinuim sa mai adaugam ceva la vocabular si...nada. Da' si cand ne-om da drumul- o sa vorbim direct in versuri
Mihaser, Andreea- vad ca voi sesizati ceva intre Ana de aalina si Tudor al meu-Daca ziceti voi, asa o fi! la ce ochi de bagat in boala are Ana, va avea mare concurenta baiatul meu, asa ca sper ca fata sa nu se razgandeasca

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ciuf,
Rulota e a noastra, a doua, ca am mai avut una imensa si am vindut-o. Era prea mare pt 3 persoane (avea 8.5 metri lungime). Asta mica are 5.4m lungime, te misti mai usor cu ea. Imi pare rau ca n-am facut mai multe poze in parcul ala de rulote, era un water parc cu www.greatfallskoa.com/entertainment/waterpark/slide1.jpg" target="_blank">o floare imensa din care picura apa, www.greatfallskoa.com/entertainment/waterpark/slide3.jpg" target="_blank">jacuzzi, petting zoo, www.greatfallskoa.com/entertainment/outdoors/slide4.jpg" target="_blank">loc de joaca pt copii... (pozele nu-s facute de mine, ca am fost cam aeriana in ce priveste camera foto, mereu am uitat sa o iau cu mine). Seara era concert live bluegrass (eu si sotul meu iubim muzica asta :)

Kim,
Stiu bine ca-s scumpe remorcile astea, de-aia am si luat-o de-acolo. Nu mai zic ca erau in sale cu $56. Chilipir. Ar trebui sa faceti si voi un drum pina-n NY, ca si-asa sunteti aproape. Noi conducem 5 ore pina in Great Falls, ca asta e cel mai apropiat oras mai mare american, dupa ce trecem granita.
De ce nu incerci sa iei una folosita? Voi aveti in Montreal site-ul asta, multe lucruri sunt in stare foarte buna si la preturi convenabile. Am vazut pe website la ToysRUs ca www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10051&langId=-1&productId=62925&N=27 21020357&nvalue=27" target="_blank">au una cu $150. Si acum vad inca una pe KiJiJi, cu $80.
Daca e de 2 locuri, sarcina maxima e de 100lbs. (50 lbs de copil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

cameliada,
poza aceea "primul cadou" e de referinta :) asta asa, sa nu spuna copiii ca nu mai tin minte cind si-au jurat credinta
frumosi foc amindoi

Kim,
vad ca v-ati plimbat, nu gluma. unde ati facut pozele acelea in care apare si nasa Aliciei? acush-acush naste si ea, nu? abia astept!

Mergi la inceput