Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
Yagmur spune:
PREZENT! PREZENT! PREZENT!!!
Unde-i cheful??? 

La Multi Ani, Laura
Bine ai revenit, Dandusa..
La Multi Ani, fulguietilor de astazi....
Si revin... trebuie sa fug pe teren cu echipa topo imi vine sa
pe cineva...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
adinazot spune:
LAURA,

cu fericire!!!!
DANDUSICA frumusica!!!Bine ai venit!!!
ROXANICA,budinca cu branza si paste,cu ce paste si cu ce branza!!!suna interesant,as face si eu pt Alessia mea!la masa de seara!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
bamboletta spune:

Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: LA MULTI ANI,LAURA !!!

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bamboletta spune:

DANDUSA bine ati revenit!!!

Bamboletta
de
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
OanaCat spune:
Buna Dimineata!va mai aduceti aminte de mine si de Nicole?
La multe lunisoare bb-ilor nascuti azi! sa fie sanatosi si voinici si sa va bucurati de ei.
Mi-a fost tare dor de voi si de bb-ei.Mi-au lipsit nespus sfaturile voastre.Dar acum sper sa nu mai fie nici o problema cu net-ul, ca m-am saturat sa platesc degeaba.
Imi cer scuze pentru lunga absenta dar din motive tehnice in primil rand( nu mi-a functionat net-ul abia ieri mi-au dat net)si din cauza de nesomn nu am reusit sa mai intru.
Sa va povestesc despre Nico.
Am inceput si noi diversificarea la 4 luni si merge foarte prost deoarece refuza sa manance cum o pun in scaun incepe sa urle, are zile si mai bune cand papa castronelul de mancare si inca un fruct dupa aia dar mai multe sunt zilele proaste.
La 6 luni si cateva zile a spus prima oara tata si mama, dar in acest moment spune numai mama.
Bea din canuta ceai sau apa.Nu i-a iesit nici un dintisor si de 4 luni m-a chinuie noaptea de nu mai stiu ce-i ala somn, sper ca in cateva zile sa-i iasa dintii ca este din ce in ce mai agitata, iar doctora ne-a spus acum o luna ca mai dureaza 1 luna deci....
Am fost plecati la mare cu Nico si vreau sa va spun ca am ramas socata de cat de bine mi-a mancat la mare a facut baita in piscina ei a stat pe mal si a vorbit cu valurile, a fost o dulce.
Am facut vaccinul de 6 luni in iunie si vreau sa va spun ca a ramas cu un nodul la piciorus care nici acum nu s-a tras imi vine sa o omor pe asistenta care la facut.Am inteles ca se va trage dar foarte greu.
Cam atat cred ca v-am spus tot trebuie sa incarc si pozele sa le trimit dar revin cam in 15 min cu pozele.
roana spune:
La multi ani LAURA !!!!

Sa fii fericita , iubita si implinita.
Dandusa, bine ai revenit acasa .
Abea astept sa ne zici daca ai bebe la purtator.
Va pup pe toate
dianocica spune:
Laura
dandusa
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
bamboletta spune:
Leon-Roberto bb de Mio75
Calin-Constantin bb de Roxana_c
David bb de Simo29
Oanacat-bine ati revenit 
ma duc sa fac ceva de papa 

Bamboletta
de
luna 10