Bucurii de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 9

Mirabelac spune:
Va multumesc tuturor inca o data pt. urarile pt. ziua de nastere, sunteti niste dragute, va pup pe toate!
Adriana am patit-o si noi ieri, eram amandoi pe pat, eu si sotul, D era intre noi si se juca, era in fundic, s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de perete, nu f tare dar destul sa faca un cucui destul de mare, i-am pus lamaie rece de la frigider si i-a trecut, concluzia este ca oricat i-ai feri tot se mai intampla, chiar si cu noi de fata...
tanima sa stii ca si D n-a mancat mai nimic in perioada cat a fost bolnavior, adica vreo 2 sapt, a avut zile intregi cand manca doar san si putin lapte, la noi era mai nasol ca nici apa nu voia deloc si era pericol de dezhidratare. La inceput il fortam sa pape pana s-a inecat destul de tare, si de atunci nu-l mai fortez deloc, daca vrea e bine, daca nu e tot bine, important e sa bea lichide. L-am stresat asa de tare cu mancatul ca ajunsese sa urle de fiecare data cand vedea mancare, probabil nici apa nu mai voia tot din cauza asta, credea ca e mancare. Si acum are zile cand mananca si zile cand nu vrea nik, ne-am obisnuit asa, sunculitzele nu i-au scazut deloc...
cata imi pare tare rau, sa-ti dea DD putere sa treci peste toate.
Nu plec, revin...
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mirabelac spune:
Lyana din pacate si eu dorm cu bebe in pat insa doarme si sotul cu noi. Noi pana la 8 luni am dormit in patut insa n-am avut ce face cu trezitul de n ori si cu alaptatul, eram rupta la serviciu, eu am fost foarte incapatanata insa am cedat pana la urma. Cand il voi intarca am de gand sa-l mut la locul lui, sper sa si mearga. Relatia de cuplu nu s-a stricat, doar dormim separat, in rest nu s-a schimbat nik.
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

xandrutza_76 spune:
Buna, fetelor!
Cristina, chiar daca e mai tarziu, ma inscriu si eu la cafea.
Adina, ai doi baieti foarte frumosi! Mai vrem poze!
Andreea, succes cu pregatirile pentru nunta!
Vauva, sanatate nepotelului tau!
Ignatica, drum bun!
MamiLili, eu tot am probleme cu netul, il am sau nu il am ... si tare as vrea pozele de la Mc`D...
Floricel, "interesanta" doamna aceea... sper totusi sa gasesti pe cineva care sa corespunda asteptarilor tale...
Mirabela, bine ca David e ok!
Pentru cine nu o stie pe Lexi... am vorbit cu ea la telefon, azi...are o voce asa placuta!!! Sa tot stai la discutii!!
La multe lunite bucurii de 9! Maria Diana si Lukas! Gety, Susa
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

Vauva spune:
Fetele multumesc de sustinere! Nu e nimic grav doar un hematom care se va retrage!Ufff
Eu deja m-am si gandit sa cumpar sapca de protectie pt asta mica pt cand incepe sa umble singura pana devine mai sigura pe ea.Mie mi-e frica rau de loviturile la cap. Am vazut ceva pt ei la un magazin de copii.
Ignatica drum bun in RM!
Alina&Bianca(25 August 2006)

CristinaGoji spune:
Ca m-a tras Adina de urechi m-a conformat si am creat 2 albume cu poze "noi" :
1. de-ale diversificarii
2. 6 luni - 1 an
Vauva - bine ca nu are nimic grav nepotelul. M-ai pus pe ganduri cu casca aia.
Vladut iar are infectie urinara, astept sa vina sotul cu rezultatul uroculturii sa vad cu ce bacterie.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Vauva spune:
Cristina, da multe poze ai mai pus. Cand ai zis 2 albume m-am si pus confortabil pe scaun sa vizionez poze multe
Oricum, Vladic e un dulce si un haios
!
Roxanae uite www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30114236" target="_blank">AICI . Mie mi se par f practice.poate gasesti pe undeva sau dai o fuga la Ikea.

CristinaGoji spune:
Vauva -
Eu am o boala, nu-mi place sa fac poze si de aia nici Vladut nu are prea multe poze. De data asta am exagerat insa, recunosc, cand am descarcat pozele din aparat, am vazut ca la 7 luni i-am facut doar 5 poze Trebuie sa-mi corectez comportamentul radical
Ce faini is sacii. Trebe sa caut si eu pe-aici ceva de genul asta.
Poze
aproape major

Vauva spune:
Cristina, sacii aia ii gasesti sigur la IKEA. Daca ai pe cineva in Bucuresti poti sa ii rogi sa-ti cumpere de acolo.

xandrutza_76 spune:
Vauva, bine ca nu are nimic grav nepotelul tau!
Faini sacii...
Cristina, mi-au placut pozele tare mult, chiar daca au fost putine . Vladic e tare simpatic, cel mai mult mi-au placut pozele de la masa.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

CristinaGoji spune:
Xandrutza - asa se murdareste cand apuca sa bage mana in mancare si are o viteza cateodata, ca nu apuc sa reactionez, iar in piciore manance de regula, ca n-are stare sa stea asezat. Daca il prind cu centurile de la scaun, face-o guraaaaaa!
Poze
aproape major