Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Salutare,am aparut si eu ca sa nu imi duce-ti dorul.
Maaaammmaaaaa da vine o ploaieeeeee

Am fost ieri la oftalmoloaga cu Maya si ia pus neste picuri in ochisori de se uita fii-mea...saracutza de ea,nici nu putea sa isi tina ochisorii deschisi. Ma si m-a luat o miorlaiala pe drum cu ea...de zici ca eram nebuna...
Azi de dimineata iar am fost,iar ia pus picaturi si am stat de am tocit papucii o ora pe trotuarul din fata spitalului,ca cica trebuia sa asteptam sa vedem ce efect au picurii astia pusi azi.
Eeeee toate bune si frumoase,intram din nou in cabinet si ma asteptam eu la tot ce e mai rau doar v-am mai spus cat de prapastioasa sunt si incepe tanti dr contolul la ochisori cu tot felul de lentile prin fatza ochisorilor fetei.
Asta mica sa i le smulga din mana,sa o lovesca de sa-i cada la dr lentilele din mana si punte si tine fata ca in chingi de se zbatea copilul...mai unpic si o luam si eu in freza
Na si ia facut si fund de ochi si vine verdictul:
Maya nu are strabism!

Asa de bucuroasa am fost ... am scapat si de data asta.
Fac cinste cu ceva beutura,papa si tot ce vreti voi ca mi-s tare fericita ca fii-mea nu are nika.

Acum doarme bubulina c-am de vreo 2 ceasuri si as vrea sa o scot putin afara,numa mi c-am frica ca vine ploaia. E asa de inorat...
Revin mai pe seara ca mi c-am fomica.

Aaaaaa si sa nu uit bucuriile de astazi.

bucuriilor de 9 sa creste-ti mari,frumosi si sanatosi!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gonghy, slava Domnului ca nu are Maya nimik

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Hopa si eu repede repede pana nu se treyeste puiul meu.
Ce sa va mai povesesc, ca a incept s pape de 2 yile dar nu mai doarme yiua mai deloc, ieri a bagat 2 repriye de cate 30 de minute, iar ayi face cam la fel. Acum am stat langa el sa il fac sa doarma, l+am certat ca se tot foia si se ridica pe patut si pana la urma am adormit eu. M+am ridicat sa ma apuc de treaba prin casa si el hopa in picioare. Abia abia am reusit sa il adorm iarasi, acum cred ca doarme de vreo 40 de minute.
In rest s+a facut baiat cuminte, sta si se joaca singur prin casa, il pun in hol (avem un hol mare si patrat) si insira jucariile peste tot prin casa, se taraste prin toate camerele (cam vreo 4 la numar) asa ca trebuie sa fac zilnic curatenie peste tot. Si cat e ziulica de lunga eu tot dau cu matura/aspiratorul si spal pe jos. Apropos, la voi se face asa mizerie si praf in casa ca eu am disperat nu alta, zilnic spal parchetul si a doua zi Raes tot murdar pe maini si in genunchi este. Ptr ca nu am covoare si sta tot timpul pe parchet ii dau pantalonasi sau strampi si ii face negri in cateva minute de frecus pe jos. Nu stiu de unde vine atata praf. De fapt stiu, de afara, ca nu se inchid geamurile la sufragerie la mine nici zi nici noapte.
Oricum, sunt mandra ca am baiat mare care se joaca singur, chit ca strang la jucarii de 3-4 ori pe zi, Rares are o placere aparte de a le insira cu cat sunt mai frumos aranjate. Asa ca ii fac teancul mare de jucarii ca sa ii dau de lucru. Altfel se tine numai dupa mine si maraie.
Din ale lu' fi=miu, ca sa fac si eu mancare il tin pe langa mine si el se tot agata de una, de alta, asa ca imi numara oalele din dulap, daca intru in baie vine dupa mine si se ridica pe WC sa vada ce este acolo, il las si eu pe olita si el dupa ce face un mare cah se da jos si incepe sa il framante cand eu nu sunt atenta, sau murdar la fund se taraste prin tot holul ca poate nu era bine spalat pe jos si imi mai da de lucru un pic, face partz si rade in hohote , numai nebunii ii da prin capusorul ala mic.
ce ma dispera cel mai atre in ultima vreme este ca se trage f tare de par, drept urmare cred ca vom baga iar in funciune masina de tuns, sa mai dam o tura pana nu vine toamna.
O problema care o avem inca cu mancarea (in afara de faptul ca nu papa ou, branza, ficat, smantana, adica mai nimic decat supa de legume cu carne si piure de fructe si iaurt) este ca nu papa mancarica decat pasata fin, desi fructe daca ii dau bucati mari le roade in cei doi dintisori ai lui. Incepusem sa ii fac mancarica cu mixerul vertical si nu se pasa f f bine, asa ca de aia nu papa baiatul meu de cateva zile, nu numai din cauza rosului in gat. Asa ca ce solutii am eu oare ca sa il obisnuiesc cu mancarica pasata mai mare?
Hehehe, credeam eu ca doarme mult fi-miu. Deja trebuie sa fug la datorie si mai aveam atatea sa va spun!!!!....
Pupici la toate fetele si la toti piticii scumpici.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sunt foarte dezamagita sa constat ca uneia dintre persoanele care nu mai scrie la noi i s-a dat parola noastra noua si-a facut modificari in listuta.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am citit si eu pe sarite, azi am fost mai mult pe drumuri, apoi am spalat frigiderul, apoi am facu prajitura aia cu ananas de la dr. Oetker. Asta ca face fii-mea 10 luni.
Am citit ultimul mesaj al lui Lili si m-am intristat. Cine se mai ocupa de asa ceva? De fapt, voiam sa propun, dar am zis sa nu va suparati voi, sa scoatem din listutza mamicile care nu mai scriu aici si care nu o vor mai face "ever". Si poate schimbati si parola si sa o stie doar 2-3 mamici.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Gonghy, ti-am trimis PM.
Cum stati cu pregatirile?

Mergi la inceput

Merg sa-mi culc Bumbishoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Da, Gety, si eu sunt de parere sa le stergem pe cele care nu vor mai scrie aici "ever". Au inceput deja treaba singure, asa ca le putem da o mana de ajutor. Stiu ca am mai discutat despre asta, am trecut impreuna perioada sarcinii si apoi a nasterii dar e clar de-acum nu mai avem nimic in comun, dimpotriva, s-a nascut atata dusmanie din motive stupide.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

MamiLili dar de ce s-a dat parola la toata lumea,parca ramasese ca doar cele 4 persoane o vor sti.Ce urat iar s-a inceput discutia cea urata si chiar nu-mi place,eu nu inteleg frate de ce nu-si vad de ale lor cum noi ne vedem de ale noastre.Si io sunt de acord cu propunerea.
Cristina super scump Vladut si seamana extraordinar de bine cu buni.
Gonghy ce bine imi pare ca sunteti ok.
Vauva super ca nu are probleme nepotul,asa e sunt super produsele.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Eu tocmai ma chinui s-o adorm in patut...
E greu!!!

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput