*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Pepsi, merci de sfat, o sa incerc! Eu inca mai suspectez ca fimea poate e alergica la ceva, am mancat ceva nou la Constanta (niste salam, ca nu mananc mezeluri deloc de cand alaptez) si are niste bubite si pe piept... Acum poate foarte bine sa fie de la transpiratie, a udat 3 costumase de la Constanta la Bucuresti. Tot o sa ii fac testul de alergie inainte sa incep diversificarea.
Cu rr-itul gangurit, Manu a inceput la 8 saptamani si cateva zile :)) Auzi imediat, grrr rrr :))
Cred ca a avut puseu de crestere in weekend, sau inca mai are... Vineri un body ii era largut, luni fest :)) Azi am masurat-o de curiozitate si a luat de vineri 1cm1/2 - 2, a ajuns la 61! (si in luna a doua luase numai 3 cm)

Sobi, cum ai reusit sa scapi de bubite?

Andrada, felicitari pentru rostogilit :)Manu nu da semne. S-a rostogilit de 2-3 ori la 4 saptamani de ma speriasem, si de atunci deloc. Nu stiu cum a reusit atunci...

Gina, felicitari Ma bucur mult pentru tine :)

Ella, eu zic ca se formeaza legatura mama-copil la fel de puternica si pentru cine alapteaza, si pentru cine nu. Copilul stie cine e mamica lui

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ginutza felicitari pentru baby boy.

pepsi si eu am simtit asta cu mancatul de vreo 2 zile cu Maya. Parca nu se mai satura ziua, desi nu vrea sa manance comletare, o scuipa imediat si masa de seara (22.30-23) ii ajunge pana dimineata (6-7), nu se mai trezeste peste noapte sa manance.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelooor, iar am lipsit mult! Insa am fost la tara la bunicii mei pe malul Prutului. Apoi am avut ceva probleme cu calculatorul ...

Imi era tare dor de voi! Insa ... Ziua nu prea doarme fetita-terorista! Adoarme putin, dar e agitata in somn, e sensibila la zgomote, tresare si se trezeste, uneori dupa doar 10 minute. Si o luam de la capat cu leganatul, cu cantatul ... Macar noaptea doarme mai bine! De la 23 la 3 apoi dela 3.30 la 6 si se mai trezeste la 8. E ciudat ... nu are ritm, dar macar prind si eu cateva ore de somn!

KAY SI SOSONICA

Andrada, stiu ca e mai bine fara suzeta, insa se dezvata mai greu de degetel si Teodora a cam inceput sa-si suga degetelele ... chiar zgomotos. Il admir pe Antonio cum sta el relaxat pe burtica. Teodora plage daca o las mai mult de 1 minut pe burtica! Nu stiu de ce... nu se relaxeaza deloc ... isi tine caputul rdicat si probabil oboseste si de aia nu-i place. O singura data a dormit cam 45 de minute pe burtica si cu funduletul gol! In rest se enerveaza! Mai pateste cineva? Si felictari pentru rostogolire!

Madi, e tare draguta Ana ta! Ce parut brunetel are! Nu a inceput sa-i cada? Si Teodora mea are par destul de mult brunetel la inceput , mai deschis acum la culoare ... si de vreo 2 saptamani a icept sa-i cada! Mama zice ca e normal ... ca se schimba ... ca-i creste altul.

DianaLaura, ce mare e Stefanel! Sa-ti traiasca!

Mica, ti-am admirat printesa la botez! Ce ochi frumosi are! Eu inca mai sper ca si Teodora sa-i aiba albastri, desi noi, parintii ii avem caprui ... vrem sa-i ia de la bunicul ei! Aaa... si tortul ...o minune!

Elteka, te rog sa-mi spui pe ce pagina ai postat exercitiile pentru muschii abdominali! Imi salvasem "reteta" s-o aplic mai tarziu, insa am fost nevoita sa reinstalez windows-ul si am pierdut documentul salvat! Super povestea cu excursia!

Pepsi, Florina R, as vreau si eu informatiile despre dureri ... pe mine ma dor degetele de la maini, mai ales dimineata .... aproape ca nu pot sa strang pumnii! Asta se intampla de vreo luna!

Ibelciug, eu nu le-am luat nimic nasilor la botez, ba chiar mi-au adus ei mie cateva daruri!

Ancamari, aici in Suceava am platit 15 milioane unei formatii (dintre cele bune) pentru cumatrie! Pentru o nunta ar fi fost mai scump desigur.

Androix, Georgia e "coafata" ca si Teodora mea! Am senzatia ca seamana chiar! Cand am timp postez si eu poze mai actuale ... nu am reusit sa mai selectez! Am peste 1000 de fotografii poate mai multe! Oricum ... sa-ti traiasca minunile! Aaaaa si eu sufar cand port sutien. Pana sa nasc purtam doar la bluze transparente ... acum port mai des, insa si eu ma mai bucur de libertate prin casa!

Bogalina, iata ce am gasit eu pe net despre semnele din nastere! Multi copii prezinta la nastere o colectie de pete de forme neregulate, de culoare rosie, pe ceafa("Muscaturi de barza"), deasupra pleoapelor("sarutul ingerului") sau intre sprancene. Aceste pete sunt cuiburi de vase mici de sange care au aparut datorita expunerii la hormonii mamei in perioada intrauterina. Majoritatea dispar in timp, desi "muscaturile berzei" pot persista si nu trebuie facut nimic pentru ele.
Petele de tip mongoloid sunt portiuni albastre ca ardezia pe pielea copiilor cu ten inchis. Ele dispar complet in primii doi ani.
Am vazut si pozele de la botez ... sa-ti traiasca bebeTeodor!

Acum sunt si eu lamurita cu petele ... Teodora are una pe pleoapa stanga care deja e mai palida fata de cum era la nastere! Mai are una pe burtica, insa aceea nu cred ca va disparea ... e de culoare rosiatica, mai inchisa! La nastere m-au intrebat ce am "furat" sau daca m-am speriat ... la mine e varianta a doua ... la 4 luni am avut accident cu masina si primul impuls a fost sa-mi pipai burtica sa vad daca e bine!

Ralucami, esti tare draguta ca te-ai interesat de mine! Multumesc! Cum am spus mai sus ... nu-mi ajunge timpul cu Teodora-terorista! La multi ani!

Michigan, Monicoasa, ce falcute au bebe Tavi, respectiv bebeStefan! Sa va traiasca!

Liviana, mie imi plac tampoanele Johnson. Am mai folosit Nuk, bella, babynova. Nici unele nu mi-au placut ca sunt cam subtirele!

Ella,frumoase fotografiile de la botez! Aratai chiar bine! David e un dulcel si sigur te iubeste foarte mult!!!

Poohy, eu as vrea sa ia Teodora suzeta, dar o refuza categoric. Si isi suge pumnii si degetul aratator de la mana dreapta si asta chiar nu imi place!!!! Cum sa fac sa o dezvat??? Aaaaa si Teodora rrraaarrrraaiiieee!

Vas si Teodora plange nervoasa cand ii este foarte somn! Si atunci trebuie leganata intens ... zguduita cateva clipe ... si adoarme brusc ....din pacate uneori doar pentru cateva minute! Eliza e o scumpa!

Mihamora, ce dulce e "coafat" Dominic!

Lavini, m-am topit dupa Andrei in poza aia artistica in care are manuta sub barbie! Si ce frumos inoata el!!! Aaaaa ... si dorinta de a sta vertical nu cred ca-s nervisori ... e smecherie ca si Teodora urla s-o ia cineva in brate ... la orice ora!

Ali24, eu ii dau ceaiul la temperatura camerei! Cateva guri de sete cu biberonul!

Pauly, Riana e tare dulcica! Sa va bucurati de ea!

Mikka, si eu i-am pus cercei Teodorei chiar din a doua zi de viata la spital! Am ales un model cerc inchis perfect sa nu-i ramana nimic ce ar putea sa o intepe dupa urechiusa! In plus sunt batuti cu pietricele albe de jur-imprejur!

Duda, frumoase comori!

Arcadia, oare in ce nou club vei intra? Felicitari si multa sanatate!

Ramona7, interesant fotoreportaj. De ce ii spui Gramo puiutului?

Chris, felicitari pentru casa! S-o stapaniti sanatosi!

Addinel, sa-ti traiasca Maria! E tare frumusica si ce sparncene frumoase se contureaza acolo ...!!!

Lulu, si Teodora spue ceva de genul mmmmmmmmaaaa- mmaaaaaaaaaaa! Insa doar cand e nervoasa si vrea sa ma "certe" daca nu inteleg ca ea vrea in brate!!

Gina, felicitari! Sarcina usoara!

Teodora are 5.700 kg si 59cm. O fi bine? Pe 7 august a implinit 3 luni!!!

LA MULTI ANI! pentru toate capshunicile si pentru toti capshuneii! Si pentru mamicile sarbatorite in aceste zile!

Edit: astazi mi-am luat alt computer. Am fost nevoita!!! De aceea am vreo 4 zile de cand scriu mesajul! Scuze daca unele raspunsuri sunt evident depasite, insa imi era dor sa va scriu!

Si tocmai pe 7 nu am reusit sa scriu! La multi ani, TEODORA, fetita mea iubita! Pe 7 a implinit 3 luni, iar in calendar era si Sf Teodora!!!
La multe lunisoare Anais de Corap, Teodora de Sadicutza, Rares de Carstea si Baby boy de Theolumi!!! Si pentru ca e deja 8 august aceleasi urari pentru Calin Silviu Gabriel de Arcadia!
In special SONIA sa cresti mare si sanatoasa!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am mai adaugat cateva fotografii!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata.
Sunt cheauna de cap. Nu stiu ce are Eliza dar noaptea doarme doar cate 2 ore uneori chiar si o ora legate. Cand o pun in pat dupa ce e adormita incepe sa se foiasca,se screme, se chirceste, se intinde cat poate (mai are putin si face podul ca la gimnastica), iar in final dupa ce expira timpul se trezeste plangand. CE O AVEA? Asta e a doua noapte cand imi face asa. Dupa ce se trezeste vrea un pic sanul , adoarme la loc linistita vreo 10 minute dupa care o ia de la capat. va rog lamuriti-ma ca sunt chiar speriata, ea care dormea si cate 7 ore legate, acum sta mai mult treaza, si mai si plange.
Acum nu are treaba , sta cu prunica goala si gangureste la mami. Sta de ceva timp asa ca imediat o sa ma vrea pentru ea.
Andrada, felicitari pentur Antonio.E deja baiat mare.
Motanel, si Eliza are ochii albastri si noi ii avem caprui. toti mi-au spus ca i se vor schimba dar tot albastru deschis au ramas. Ai toate sansele ca Teodora sa ramana cu ei albastri.
Alina24, ce frumosi sunteti.
gata ma striga. Pupici.

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Motannel

Madi, e tare draguta Ana ta! Ce parut brunetel are! Nu a inceput sa-i cada? Si Teodora mea are par destul de mult brunetel la inceput , mai deschis acum la culoare ... si de vreo 2 saptamani a icept sa-i cada! Mama zice ca e normal ... ca se schimba ... ca-i creste altul.

Motannel multumim! Da, a inceput sa ii cada si Anei parul, are deja cheliuta pe parti! Si pe finetul pe care i-l pun eu sub cap e mereu perisor de-al ei.
Eu nu am putut sa vad pozele Teodorei. Imi spune ca nu e nici o poza upload-ata.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

E clar bb-ii nostri cresc vazand cu ochii.
Cu vorbitul...cum spuneam...coincidenta sau nu, cert e ca nu a fost ma-ma-ma ca de obicei, nici angu, ci ma-miii (dar doar o data). In schimb vrea in funduletz ...se trage cand ma prinde de maini, capul la 90 grade mai ales cand e pe burta...rostogoliti partiale...adica de pe o parte pe alta...nu am prins inca de pe burta pe spate sau invers.
Am fost la urgente aseara...aceeasi pb cu refuzul biberonului...nu e de la urechi...a trecut sensibilitatea. Ori sunt eu exagerata...ori oamenii astia nu-si dau seama ce are bb. Cert e ca ceva o doare...altfel nu-mi explic de ce dupa ce papa bibe (bineinteles dupa repriza de urlete) geme uneori ca si cum o doare ceva
E drept ca episoadele astea nu se intampla la fiecare masa ci numai seara
Incerc sa stau calma o per sa vedem ce se intampla . In functie de evolutie ori o las in pace si ma impac ca-i urlatoare, ori mergem la alt medic.
Cel mai tare in povestea asta sufera psihicul meu care cauta solutii salvatoare pt pui mic

pt Sonia in continuare. Va asteptam acasa cat mai repede sa iesim ca fetele...si baietii

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

WOWWWW! Gina, FELICITARI!!! MA BUCUR tare mult!!! Sa fitit sanatosi cu totii!!! Iar cel mai mic nou membru sa creacsa si sa se faca mare si voinic si de-abia astept sa apara pe lume sa-l vedem si noi!

Salutare!!!

Ce fresh ma simt ... dar nu stiu de ce... Ieri i-am dat pt. prima oara suc de mere... Astea nu-i plac... asa mult ca morcovul Se cam stramba... dar, avand in vedere ca i le dau la 07:30 cand se trezeste fomist... le accepta... Norocul meu e ca ma "anunta" cu cel putin 15 min inainte sa se trezeasca... Numai bine, eu am timp sa spal marul si sa-l storc . Cand se trezeste ii dau suculetul PROASPAT STORS (Nu-l pastrez la frigider... ca se oxideaza si nu fac NIMIK... asa ca restul il beau eu pe nerasuflate... cred ca in curand ne vom bate pe sucuri ), apoi il duc sa-l schimb si deci cam dupa 10 -15 min de cand i-am dat sucul de mere ii dau si sa suga...

Pepsi sa stii ca l-am mai pus si eu pe spate... dar NU-I place... cel putin, atunci cand il scot din baita, daca il pun pe spate il "frige"... in schimb pe burtik pot sa-l las oricat

Carstea, felicitari pt. cele 3 luni... Martor mi-e D-zeu ca si noi le asteptam cu atata ARDOAAAAARE!!!

Pepsi, Poohy, eu mi-as fi dorit sa fiu rrrr-ita.. Ba chiar prin liceu faceam exercitii si incercam sa vorbesc numai asa... evident cand nu eram atenta nimeream si vorbeam normal... Deh... nebunii de copil "tampitzel" Recunosc ca am fost un copil tare nazdravan si inca mai sunt... atata cat imi permite statutul asta nou: de mamik

Motannel, bine-ai revenit . Apropos de degetel... inca nu pare dependent...adik ar cam suge tot ce prinde de vreo cateva zile... bluzite, etc. Si cu degetul am eu ac de cojocul lui... sper Eu nu reusesc sa vad pozele!

Pauly, abia acum am vazut si eu pozele cu RIANNA... e tare scumpa!!! Sa va traiasca!!!

Vas[/b,]cum sta cu scaunul? E normal? Face la fel ca de-obicei? Poate pur si simplu e vorba de un discomfort de acest gen... nu neaparat ca Nu ai avea tu suficient lapte!

Madi, Motannel... noua nu ne cade deloc parul!!! DE CE??? Ca si eu as fi vrut sa-i cada asta si sa apara unul nou, regenerat!!! El pe-asta il are si ii tot creste... Uitandu-ma pe poze imi dau seama ca i-a crescut la greu fata de cum era Cam 1,5-2 cm a crescut

[b]PS:
Ce sa fac? Se rostogoleste, rade de isprava facuta, dar de pe spate pe burtik nu mai poate sa revina INK... si se enerveaza si incepe sa planga ca din gura de sarpe... Asa ca il pun iar pe burtik, iar se rostogoleste, rade si apoi iar se chinuie si iar incepe cu plansul... M-am gandit sa-l las sa se chinuie, ca poate asta vrea sa reuseasca si invers

Gata va las ca da semne de trezire Incepe ziua de joaca ras, plans, agitat etc... pana la 22:00

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna mamici de capsunici!
Mottanel, multumim mult!Si mie imi place la nebunie poza.Plus ca asta e pozitia lui favorita dupa ce mananca si imi e tare drag cand il vad asa.

Ella, te inteleg cu supararea legata de alaptat.Desi atunci cand refuza sa manance il amenint ca ii dau numai lapte praf(nu ca ar pricepe, da ma simt eu mai bine...), mi-am dat seama ca mi-ar fi greu sa nu mai alaptez.Ai dreptate, cand ii vezi cuibariti in bratele tale...

Andrada, felicitari pt rostogolire!Un pas important, e ditamai baiatul!Legat de somn, Andrei doarme pe spate noaptea, ca asa mi s-a parut mie ok.Apoi v-am auzit vb de somnul pe burtica si dupa cateva zile l-am pus si eu.Si doarme bine si asa, dar il las doar in timpul zilei sa il pot supraveghea.Dar asa cum ai zis, e chestie de obisnuinta, si cand se vor intpoarce singuri de pe o parte pe alta va trebui sa ne obisnuim si noi...

Pepsi, eu i-am luat batista bebelusului cand avea 4 zile ca avea secretii si cu pompita nu scoteam nimic.Si dai aspiratorul la minim si trege super bine, doar mucisorii, nu si alte chestii...E super ok, poti sa o cumperi fara probleme.Mie si pediatra mi-a zis sa o folosesc ca e ok, asa ca nu am avut retineri.

Io mai am o problema.Desi cat a fost mic i-am mutat capul de pe o parte pe alta, de cand si-l muta singur Andrei sta doar pe partea stanga.Pe dreapta nu-i place deloc.Dc il pun asa, urla.Aveti vreo idee ce as putea sa fac?Nu de alta, dar o sa i se aplatizeze capul pe o parte..

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Andrada, s-ar putea sa ai dreptate, sa fie ceva discomfort, acum ma gandesc ca s-ar putea sa aiba legatura cu pampersul, dar daca am pus mai mare face pe langa , iar daca o las in prunica goala nu mai zice nimic. Imi stresez creierul cu tot ce as putea sa fac sa doarma si micuta mai bine. Acum de 1 ora doarme, dar de cate ori merg sa o verific jucariile din carusel misca semn ca tot se mai agita. Azi schimb pampersul.
Scaun are normal si cam la 2 zile face singurica. mai tind sa cred ca or fi colicii de final. daca imi amintesc bine se manifesta cam la fel la inceputuri.
Gina, ce nostalgie ma apuca cadn imi amintesc de tine. Tu ai fost prima care m-a primit in odisee.
Trebuie sa ma laud ca am fost prezenta inca din primul capitol. Felicitari si multa sanatate si fericire.
Motanel nici eu nu pot vedea pozele.
va las ca s-a trezit. e destul de vesela.

Sunt mamica

Mergi la inceput