*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)
Raspunsuri - Pagina 19
DidiAlex spune:
Kay,Doamne ce ma bucur ca sunteti bine. Noi urmarim subiectul de la umanitare. Daca imi da-i o dresa postala de unde stai as putea sa iti trimit un pachetel in care sa pun si banutzii de la Pepsica, pe care o sa tii schimb io aici in euro. Sa stii ca nu iti ia nimeni coletul. il gasesti sigura la receptie. Daca nu ii depun in conturile tale in ro, saptamana viitoare.
Ma gandeam cand ai scris ca stai singurica la masa. Imi pare rau ca nu esti in zona, as fi putut sa te vizitez, altfel am vreo 500 km. Dar, cred ca toate mamicile sunt ingrijorate. Toate acolo sunt cu probleme.Nu cred ca nemtii sunt mai reci/ rai decat altii. Vezi ce minuni fac si o ajuta pe Sonia luptatoarea. Nu stiu ce sa iti scriu. Daca vrei sa te sun, trimite-mi fixul pe Pm ca nu am avut curajul sa il iau de la Doina.
trimit, poate ne mai citesti
arcadia spune:
Kay, wow ce frumoasa e Sonia! Si respira singura, super Cum mai sta cu plamanii, ca nu am gasit in mesajele tale? E teribil de dulce in filmuletul in care molfaie suzica
Liviana, multumesc Dar nu trebuie sa-mi daruiesti tabloul, decat daca iti face placere Ce-i drept mie mi-ar placea tare mult
Didi, Pepsi, super cum dormiti voi cu copiii Si eu l-am tinut cam mult pe Calin in patul mare in ultimul timp, sper sa nu se dezobisnuiasca de patutul lui, adineaori a dormit cam o ora in patutul lui si s-a trezit, a vrut papa si acum l-am lasat in patul mare. La noapte il las in patut dar si mie imi place cand doarme cu mine. Imi aduc aminte o data, imediat dupa ce am venit de la maternitate, cand toata noaptea l-am tinut efectiv in brate, ne-am trezit doar sa pape si ne culcam la loc, a fost extraordinar sentimentul
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
DidiAlex spune:
Tot io...
La multi Ani!!!!!! Cristalina Tamara, Crissu
La ce locatie de intalneala v-ati gandit???? pe 06 Septembrie? Astept propuneri. Tre sa va mobilizez
arcadia spune:
Didi, pai e vreo locatie mai potrivita decat un parc? Mie imi place Tineretului, e imens, frumos, central, are si o terasuta pe malul lacului unde se poate si manca (papa bun, am testat).
Pepsi, parca tu intrebai de batista bebelusului. Uite aici:
www.overland.com.ro" target="_blank">batistuta
Poze bebe
DidiAlex spune:
Da, Arcadia, un park evident. ar fi bun Tineretului. Fetele ce spun? Sunt si alte propuneri ? se voteaza
si daca ploua?
Liviana, am vazut pozele. Cred ca le-ai descarcat dupa Yahoo ca multe is. Frumoase.
arcadia spune:
Daca ploua cred ca ne putem inghesui in respectiva terasa cu bebei cu tot, ca e mare si acoperita, si asteptam sa treaca
Alte propuneri?
Poze bebe
Sobi spune:
kay, ma bucur cand ne dai vesti despre tine si micuta Soso! am vazut si pozele si filmuletul de la sfarsit...impresionante! draguta de soso, ce micuta e inca - dar cel mai important e ca e pe maini bune acolo in germania. din toata inima iti doresc numai bine.
despre noi... iar ne-au aparut bubitele pe fata si pe cap. am incercat tot: produse mustela, produse sebamed, produse a-derma pentru sugari, laptic de la san, curatat mereu cu o carpita curata inmuiata in apa fiarta si racita. pur si simplu apar si dispar fara nici o logica. dupa simptome cred ca ar fi miliria, care cica apare de la caldura...poohy, tu ce produse mai folosesti pentru iritatii, sau ati scapat? daca mai aveti alte sfaturi le astept cu interes.
andrada, eu nu reusesc sa-l fac pe asta mic sa stea pe burtica, nici vorba de dormit in pozitia asta. doarme numai pe spate. cand il pun pe burtica, se sprijina pe coate si incearca se se miste ca o omida, dar nu reuseste, doar da din fundulet, se enerveaza si incepe sa planga. de cateva zile incerc sa facem exercitii pe patul meu, dar esuam lamentabil dupa cateva minute. tu cum ai reusit sa-l convingi pe antonio? la multe lunisoare pentru bebe!
legat de dormit al meu doarme singur in camera lui de vreo 2 saptamani. bine, el nu stie chestia asta pentru ca stau langa el pana adoarme si cum incepe sa maraie / planga ma infiintez langa el. eu dorm de regula cu baby-phone-ul la cap, insa mi-am format un auz de iepure speriat - detectez orice miscare desi camera lui nu e chiar aproape de a noastra. partea proasta e ca ma trezesc destul de des noaptea.
azi am o saptamana de cand am renuntat la paine, fainoase si cartofi - nu am slabit absolut deloc . florina, ai inceput pilates? mi-am descarcat si eu de pe dc++ niste filmulete dar inca nu am avut chef sa ma apuc de ele, poate maine ! v-ati hotarat cu botezul?
elteka, te-ai apucat de exercitii? ce mai scrie prin cartile tale ca avem voie sa facem cele cu cezariana? eu am o sala de sport chiar viz-a-viz de mine, si as putea sa ma duc in timpul zilei cand e soacra-mea la mine si cand la sala nu e nimeni sa-mi admire colaceii. dar nu stiu ce am voie sa fac si ce nu - ma gandesc la ceva nu foarte solicitant: ceva gen alergat pe banda sau bicicleta, sau exercitii simple ptr picioare. mai caut si pe net.
didi , cat stai in tara? ati rezolvat cu botezul?
fetelor, la ce greutate a bebelusilor ati schimbat pampersul de la nr 2 (3-6kg) la nr 3 (4-9 kg)?
va pup pe toate!
moberi spune:
Fetelor multumesc de raspunsuri.
Pepsi din descrierile tale m-am lamurit ca nu e candida, e ciuperca laptelui, am inceput deja sa dau cu glicerina boraxata pana maine.
Mersi si de instructiunile cu pozele.In seara asta pun si eu poze!!!!!!
Sobi noi am schimbat inainte de 6 kg, pe la 5 si jumatate poatre chiar mai repede ca mi se parea ca il strang.
ckristina spune:
ella sa ti spun si eu cum fac cu pitica mea. ea prima luna dormea in patutz singurica iar apoi,cand o vedeam mai agitata, am inceput sa o mai legan pe picioare si cum se spune a prins gustul si nu mai adormea singurica. am citit apoi intr o revista un articol interesant si am zis sa l aplic si eu. si fac asa: o pun in patutz si daca plange o iau in brate, ii cant ii vorbesc pana se linisteste si apoi o pun iar in patutz; sta un pic si iar plange; si iar o iau in brate si o linistesc si tot asa pana adoarme in patutz. tot acolo am citit sa nu o las sa adoarma in brate si cand da semne de somn sa o pun in patutz.
ii mai dau suzeta, mai pun caruselul in miscare.....
e greu dar chiar da rezultate. eu am facut asa intr o seara de vreo zece ori. acum doarme iar singurica dupa ce ne am chinuit doua saptamani. desigur ca mai am si seri cand cedez, dar din ce in ce mai rar.
ziua eu o las in carutz in curte si doarme bine; cand e vreme rea e rau si de noi ca in casa nu prea vrea sa mai doarma ziua.
ma apuc sa citesc din urma ca am lipsit week end ul asta de acasa.
daca are cineva medicamentul acela din franta pt reflux(gaviscom, parca) as vrea sa stiu si eu ce contine
va pup
cristina
moberi spune:
Am pus si noi poze de la botez. Sper ca se vad!
Mama lui Matei (21.05.2007)
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA