*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Poohy si Andrei al meu rade si plange in somn. Taticul lui zice ca viseaza cisterne cu lapte, care ba se umplu, ba se golesc. Adevarul e ca e haios foc cum se incrunta sau zambeste in somn.
Multumesc pentru linkul cu paturica. Am vazut o groaza de chestii dragute acolo si cred ca o sa comand si eu pana la urma. Poti te rog sa-mi spui cum sunt taxele si cum se face plata si livrarea?
Vali Sosonica e in Germania cu mamica ei, a fost operata si este bine, a inceput sa manance laptic din ce in ce mai mult si Kay e foarte optimista. Exista un subiect la umanitare pentru ele si un site pentru Sonia, intra pe ele pentru mai multe detalii:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ei bine...a fost alarma falsa! Nu sunt insarcinata Multumesc totusi pentru felicitari Sapt asta care vine fug sa-mi pun sterilet, si il scot peste vreun an si jumatate

La multi ani, cu intarziere:
Soniuta
Ralucami

Gina, felicitari pentru baietel Cred si eu ca tati e super fericit

Motannel, multumesc pentru urarea de la multi ani Ii urez si eu scumpului meu, tot cu intarziere. Dar sapt asta n-am avut deloc timp sa intru, am avut o groaza de lucru. Si acum sunt insomniaca si bantui de forum, desi de obicei mi se face somn fix la 12 noaptea

Liviana, ce bine ca M si B s-au facut bine! Ma bucur ca ai reusit sa termini tabloul . Sper ca le va placea nasilor, e un cadou deosebit. Preferatul meu este asta
http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/900904396/in/set-72157601012169921/
si mai imi place si asta
http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/900049193/in/set-72157601012169921/

La ce varsta maxima se schimba culoarea ochilor la bebei? Eu am auzit ca se poate si pe la 3 ani..

Calin a inceput sa se uite cam mult la TV..ma intreb daca e bine. Poate sa-i faca rau? Bine eu il pun dar asta doar cand mai vreau sa fac si eu una alta si nu sta linistit..dar nu ma asteptam sa se uite asa mult, azi a stat o jumatate de ora singur cu ochii la TV, il mai verificam din cand in cand, si n-a zis nici pas, era tare interesat

Calinut cand plange face uneori meeeee... e atat de dulce Nici eu nu rezist sa-l las sa planga mai mult de cateva minute si asta numai daca nu ma pot duce la el in momentul respectiv. Ma bazez pe ceea ce simt cand e vorba de luat in brate sau mers la el.

Si s-a intors! Acum cateva zile (o saptamana cred), de pe burta pe spate. Face asa: se ridica in manute cat poate de sus, ridica mult caputul, se impinge mai mult intr-una din manute, o coboara pe cealalta si poc! cade pe spate

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

in legatura cu somnul si obositul, david a stat ieri treaz seara de pe la 7 la 10, si apoi mi-a dormit pina azi la 7 si ptr prima data am patat patul cu lapte, din cauza ca nu a supt la 3 m-am trezit la 7 cu bluza udaaa de numa. dar nu ma bucur c-a dormit asa, ca am invatat un lucru cu dominic, cind ziceam gata are programul asa, hopa intervenea un dinte ceva si se schimba, iar se trezea....si tot asa, era ok citeva luni, mi-am amintit c-am reusit chiar sa-l fac sa doarma singur in pat cu ceva chestii ce luminau pe tavan, dar n-a durat decit citeva saptamini,abia acuma la 3 ani de 2 saptamini l-am invatat constient sa adoarma singur in pat la el! dar sa va zic un secret, azi dimineata am dormit cu amindoi in pat si atita de muuult mi-a placut de nu va pot zice, mirosul lor, caldura, m-a luat dominic cu mina de git, ce mai, mi-a placut tare mult!peste citiva ani voi plinge ca nu ma voi mai intilni cu momentele astea!si voi ride cit m-am chinuit sa doarma singuri in pat si apoi eu voi fi cea care va mai vrea sa doarma cu mine si ei nu vor mai vrea.....

andrada, am ris tare cind te imaginam in faza de la magazin, eu, o data m-am aventurat cu amnidoi la magazin..... greseala maxima, ca plingea unul in brate celalalt de piciorul meu, lumea se uita la mine tare acuzator, si mai si ziceau vai saracul bebeu, imi venea sa mooor, dar m-am dus la masina am alaptat si la drum. si david mai plinge in masina pe autostrada si nu ma opresc daca e mincat si schimbat, continui drumul ce sa fac....cind am diversificat am facut si eu ca si tine, cu lingurita la inceput apoi pe biberon ca altfel tot masori!a propos de insurat, dominic isi baga mina la mine intre sini cind se alinta sau cind ma pun linga el seara inainte sa doarma.....

ralucami, merci de info, in ianuarie l-am rugat pe cumnatul meu sa-i ia din timisoara unei prietene batista asta si nici nu auzisera de ea, dar poate nu au incercat unde trebuie, acuma, a plecat azi o prietena de-a mea, dar ea este din Piatra si la fel mi-a zis ca a trebuit s-o roage pe o prietena din Buc sa-mi ia mie batista ca numa acolo este, dar ii voi da mail sa caute atunci la farmacia unde mi-ai spus ca sa nu se mai complice cu Buc. merci mult de info

vali, felicitari ptr prima lingurita de suc morcovi!

moberi, am ris cind am citit ca ai scris ca ai impresia ca nimic nu mai e bine ce faceai la primul copil.....pai aici imi zic ca nu mai e bine ce faceam la primul si el are doar 3 ani....cica medicina evolueaza si au descoperit alte chestii.....citeodata alea vechi sint mai bune, trebuie incercat. te pot ajuta eu sa pui poze, daca vrei, in primul rind iti trebuie un cont pe yahoo, picasa, webshots, etc, pe care sa poti incarca pozele, si apoi mergi la tine in profilul personal(in stinga) si copiezi linkul de la situl unde ai pus poze la semnatura, iar inaintea linkului pui .......poze sau cum vrei tu sa spui si dai apoi trimite(sper ca n-am uitat o etapa), sa-mi zici daca ai reusit.

ibelciug, ma bucur ca piticii sint mai bine, sanatate mare in continuare. sa bat in lemn ca dominic de cind nu mai merge la gradi a avut febra doar o noapte....

a, si nu uitati fetelor ca orice invat are si dezvat deci nu va fie frica sa profitati la maxim de momentele astea, ca nu va mai intilniti cu ele!

azi am incercat sa-i dau biberon cu laptele meu si a refuzat, ziceam ca daca tot m-am muls azi ca n-a supt azi noapte sa nu arunc.....dar nu am reusit sa-i dau decit ff putin

am mincat cu atita pofta un castron de capsuni si zmeura.....

noapte buna(eu ma culc voi va treziti)

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Pepsi tare ma bucur ca e bine copilul si nu are nimik la rinichi.

Elteka tot voiam sa te intreb, veniti in Romania sau in alta parte in Europa?si nu va mai intoarceti in Japonia?na ca te bombardez cu intrebari, am o curiozitate si simpaie speciala pentru cei care reusesc sa se mute usor, eu sunt teroare , ma leg prea tare de lucruri si locuri…

Vali e tare dragut Andrei!

Ella, pot scrie un roman despre culcatul copilului.cu Theodora am facut niste greseli…o culcam prin casa unde adormea, sau la plimbare in carucior asa in patut era ca pe ace.la 10 luni inca hatzanam carutul prin casa sa o adorm.
Am lasat-o sa planga dar as ape la 6 luni, maxim 10 minte, a fost horror sin u am rezolvat nimik.acuma am pus-o pe Carina, alias Sofi sau Sofiutza(ca in toate felurile ii zicem)sa faca nani numai in patul ei si se culca singura.
Ce am facut cu Thea si poti face si tu.o lasam sa adoarma si o mutam la ea in pat.chiar daca se scula am facut asta de n ori si s-a obisnuit cu patul ca fiind locul de nani.
Dar…nu-I pedepsiti niciodata pe copii daca nu sunt cuminti sa stea in pat si de preferat nu ii lasati in pat sa se joace mult timp treji.trebuie sa stie ca patul e locul unde dorm.

Vali felicitari pt suculetz/

Michigan si eu am fost f stricta cu Thea privind mesele si somnul si are super program acuma.incerc la fel si cu miculutza.totusi la 3 luni nu e vorba de rasfat cu tinutul in brate, de acum incolo se fac smecheri.

noi ne-am recuperat fetitza de la tara, i-a fost tare dor ca sa nu mai zic noua...a dormit super in patul ei azi noapte!

azi avem doua chefuri

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

distractie placuta carrie
vali ti-a vazut in sfarsit pozele, sunt foarte frumoase, parca ma apuca si pe mine un dor de duca... noroc ca este urat afara ca altfel cred ca o luam razna
noi nu prea reusim niciodata sa plecam in concediu cand e vremea concediilor,eu am vacanta toata vara si de sarbatori dar sotul lucreaza in turism si atunci e sezon la ei si nu poate pleca
nu ne potrivim deloc cu porogramul...
dar plecam si noi pe 1 sept la o nunta in miercurea ciuc, abia astept...
la noi plansul de dimineata de la ora 6-7 s-a transformat in gangurit de vreo doua zile, se trezeste si cam un sfert de ora vorbeste cu iepurasii de pe husele patutului....cred ca ii pare rau de mine...sa-mi incep fiecare zi cu tipete...

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza!!! Suntem asa de fericiti azi... ca in sfarsit am implinit 3 luni... De 3 zile am scapat DEFINITIV (sper sa NU cobesc) de colici! E o minune sa tii puiul in brate doar ca sa-l adormi, in rest el sa stea cuminte fie pe jos (pe o paturica), jucandu-se, fie in patut dormind! . Tot la 3 luni ne laudam si cu 69 cm si 6,7 Kg...

Vali5, Moberi (cu biberonul, devoreaza de-a dreptul SUCUL de mere ), Numai_eu, Vas , Ankaa si eu incerc sa-l dezvat de adormitul in brate... dar nu-mi iese si mai tare se agita si nu mai adoarme deloc si toata ziua e marait. Asa ca imi "sacrific" 10 min. de umblat prin casa si gata somnul. DUpa care il pun in patut linistit. Tot zilele astea vrem sa mutam patutul la el in camera... Doarme de 2 luni cate 8-9 ore pe noapte si o face in patutul lui... asa ca e cazul sa il obisnuim si cu camera lui , ca mai tarziu mi-e sa nu fie prea greu...

Liviana , ma bucur ca sunt bine puii!!! Si pt. tablou. E superb!!! Esti foarte talentata dar si rabdatoare (sa culegi, sa presezi florile... sa le aranjezi sa le lipesti... e ceva de munca!!!) FELICITARI!!!

Michigan, intr-adevar noroc (daca pot spune asa ) cu durerile alea... Dar unde mai pui ca si eu aveam dureri... dar la colicile avute de ANTONIO... si cu dureri si fara, si cu sot si fara sot... ne descurcam cumva si il fatzaiam sa-i mai treaca URLATUL (mai ales ca se "invinetea" tot ). Asadar, in primele 2-3 sapt. mai mult l-a carat sotul, apoi am inceput sa-l car eu mai mult... Acum doar cand are nevoie sa adoarma vrea in brate...

Lulu26, noi am primit cadou de nunta un ROBOT de bucatarie pe care l-am desfacut abia acum... Are mai multe chestii, dar deocamdata utilizez doar partea de stors fructe... Sucul obtinut este fara pic de pulpa (zici ca e ceai). Pulpa i-o introduc mai tarziu... Uite, iti zic modelul aparatului pe care il avem noi (desi mi se pare ceva "no name"): PLATINIUM PROKIT 666

PREMERGATOARE = RISCUL mersului pe varfuri! Nu dati cu rosii in mine, dar eu una NU voi folosi asa ceva (oricat de comod imi va putea fi cu acest PREMERGATOR)

Pepsi, mi-au dat lacrmile... cand ai zis ca va veni vremea ca ei sa doarma singuri si noi sa-i vrem langa noi... Da, chiar asa? Oare va veni si pt. noi vremea sa fim "parasiti" de copii in favoarea noii lor familii??? Uite ca ai bagat groaza in mine... Antonio nu iubeste deloc biberonul. O data m-am muls sa-i dau cu biberonul (in speranta caa sa voi cunoaste cantitatea de lapte bauta...). Ei bine, nu a vrut nici laptele meu cu biberonul...si unde mai pui ca era si sanul golit . Mai noi, de cand ii dau dimineata sucul de mere cu biberonul, imi refuza suplimentul de lapte praf (pe care i l-am dat si inainte de san... doar doar l-o primi!) Ma gandesc ca ii place mult sucul de mere (la inceput stramba din nas.. iar acum dupa ce termina portia incepe si plange... )

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Smecherul meu are grija sa ma trezeasca pe la ora 5, dupa ce papa mai motaie vreo jumatate de ora (cat sa nu adorm eu), apoi are chef de vorba si nu ma lasa sa dorm. Dupa ce isi ia si a doua masa adoarme, dar nu mai pot eu sa adorm Si umblu ca un zombie prin casa...
Azi nu s-a mai strambat la suculetul de morcovi, chiar casca gurita mare, mare de cate ori veneam cu lingurita catre el. Azi am facut un pic mai mult suc si am luat si eu o gura - wow! ce bun a fost!

ankaa, ce mult a luat intr-o luna. Acum cat are? Andrei s-a nascut cu 3.200 kg, la 1 luna avea 4.200, la 2 luni 5.100 kg, la 3 luni 6 kg.
Multumesc pentru info cu Sosonica!

numai_eu, multumesc pentru link-ul despre Sosonica! Doamne, nici nu stiam ca a facut operatie! Ma bucur tare mult ca e ok acum, mi se strangea sufletul numai cand ma gandeam la ea. Si, sincera sa fiu cand ma gandeam prin ce trebuie sa treaca Kay, ma treceau fiorii si imi alungam repede gandurile pentru ca simteam ca m-ar apuca disperarea daca s-ar intampla ceva cu Andrei. Sper sa pot trimite si eu niste banuti, sa-mi vina si mie mai repede banii de la primarie, ca am ramas numai in salariul sotului.
Apropos, fetelor, a primit vreuna pana acum alocatia copilului (cei 200 ron)? Sau cei 600 ron pt mama?

arcadia, si eu am observat ca Andrei este foarte atras de tv, dar eu nu il las sa se uite. Prefer sa il sting cat e el in camera, sau cat e treaz, ca sa nu se uite. Sincera sa fiu, nu stiu ce efect au asupra creierului, ochilor lui Andrei imaginile respective care se deruleaza rapid. De multe ori ma deranjeaza pe mine, asa ca, ma feresc sa il las. L-am vazut in poze pe Calin Gabriel - e un scump! M-am distrat ca in spital avea un pic fata de asiatic (ochii, de fapt), iar acum are niste ochi maaari si frumosi.

Pepsi, ce momente frumoase traiesti alaturi de copiii tai! Si ai niste copii asa frumosi. Imi place tare mult poza aia cu tine pe fotoliu si cu David in brate, iar Dominic se uita de pe bratul fotoliului la fratiorul lui. Sa-ti traiasca amandoi si sa fie sanatosi! Abia astept sa mai fac si eu un copil.

Poohy, am vazut-o si pe gogosica ta, se vede pe fata ei ca este fetita. Cred ca esti topita dupa ea!

carrie, cred ca e prima data cand te vad in poze Carina e o scumpica! Distractie placuta azi!

Mamicute, eu mereu ma minunez ce copii frumosi am facut! Ma uit la pozele copiilor vostri si tare ii mai dragalesc si ii alint. Stau si vorbesc cu monitorul...

michigan, te inteleg cu dorul de duca. Eu mereu am fost o fire plimbareata, si de cand l-am nascut pe Andrei, numai acasa, numai acasa, simteam ca innebunesc. A fost tare bine ca am mai schimbat peisajul, chiar dac nu a fost ca de obicei (noi mergeam in fiecare vara cu cortul la munte,dar cu Andrei am mers la o pensiune). La anul cred ca il luam cu cortul si pe Andrei - o sa fie deja maaare Am vazut filmuletul cu Octavian Andrei - aveti un copilas tare dragut! Cum il strigati, Andrei sau Octavian?

S-a trezit micutul meu si va las deocamdata.

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Buna dimineata!

Pepsi, multumesc mult de instructiunile cu pozele, sper sa reusesc.

Am si eu o intrebare:bebelusului meu i-au aparut pe limba niste punctisoare albe, ca si cum ar avea resturi de lapte branzit.Deocamdata nu par sa-l deranjeze, dar nici in regula nu pot fi .Mai mult ca sigur ca e ceva ciupercuta(candida?).Oare cu ce sa il dau ca medicul pediatru nu raspunde la telefon.Daca a mai patit cineva sau stie ce si cum va rog multttttttttt sa-mi raspundeti.
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Neatza!

Vali5, m-ai facut sa rad Pai in maternitate si in primele sapt chiar i se spunea micul chinez Super pozele din excursie, Andrei e tare frumusel, mai ales cand are mutrita de trezit din somn Felicitari pentru inceperea diversificarii. Nici eu n-o sa-l mai las sa se uite la tv, nu m-am gandit la rapiditatea imaginilor.

Moberi, in maternitate mi s-a spus sa-i curat gurita cu glicerina boraxata ca sa nu faca afte. Si alte mamici de la noi au mai vorbit de ea si ziceau ca o folosesc. Intai ii poti curata limbuta cu coada unei lingurite daca are multa albeata pe ea (am inteles ca asta ar fi ciupercuta), lui Calin asa i-a facut pediatra. Succes.

La multi ani Antonio de Andrada! Wow ce mare te-ai facut! Si frumos

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau. Ce duminica urata. Noi suntem singurele tati a plecat intr-o delegatie si e asa urat sa stai singur, si pe deasupra mai e si vreme urata afara. Asa ca ce sa facem? stam pe forum.
Andrada, sa stii ca si eu m-am cam oprit din citit cand a spus Pepsi de dormitul langa copii.M-a cuprins o melancolie aiurea. Adevarul ca mi-a zis o prietena la care eu ii tineam morala ca ar trebui sa-l invete pe cel mic (de 4 ani) sa doarma singur, ca e cel mai minunat cand dormi langa el si te mai ia si in brate iti vine sa-i mananci. Deci se pare ca avea dreptate.
Am avut o noapte mai linistita. Somnic si papic.
Acum are perioada in care nu mai are chef sa vorbeasca deloc. Vrea numai sa ma joc cu ea sa rada. Mi-e ciuda ca nu mai vrea sa articuleze nimic, dar stiu ca asa fac bebelusii. Dupa ce invata ceva au zile intregi cand nu mai vor sa repete.
Noi inca nu ne-am rostogolit pentru ca nu ne place deloc pozitia pe burtica iar cand o pun asa se enerveaza atat de tare ca incepe sa planga. Nu vrea deloc sa se chinuie sa se intoraca singurica. Dar mai avem timp.
Va pup, ma duc sa ma joc putin cu ea ca sta in patut de ceva timp singurica si mi-e m ila de ea.
Ce mesaj telegrafic am scris, dar parca dorm inca.

Sunt mamica

Mergi la inceput